Lelutestikilpailu – voita Huawei E5, langaton mokkula!

Pinserin lelutestit ovat viettneet hiljaiseloa turhan pitkn, joten lienee aika skarpata pikkuisen ja jatkaa perinnett. Tll kertaa on vuorossa kilpailu! Huawei lhestyi Pinseri ja kysyi, haluaisimmeko antaa uskollisille lukijoillemme yhden langattoman mokkulan. Ja tottahan toki haluamme :)

Kilpailun palkintona on n. 130 euron arvoinen Huawei E5, eli mallinime ja kuoren vri lukuunottamatta sama laite joka on testattu vajaa vuosi sitten Pinserin lelutestiss.

Huawei E5 on langaton mokkula, jonka avulla voit kytke mobiililaajakaistan yhtaikaa viiteen eri laitteeseen. Kytkent tapahtuu wlanin kautta, joten mokkulalla saa aikaiseksi nettiyhteyden kaikille langatonta verkkoa tukeville lppreille, pyttietokoneille, lypuhelimille, ipadille ja muille taulutietokoneille, pelikonsoleille, televisioille jne. Laitteessa on sisinen akku jolla saa langatonta nettiyhteytt aikaiseksi n. neljn tunnin ajan – tmn jlkeen sen voi ladata usb-pistokkeesta.

Itse olen kyttnyt omaa mokkulaani niin palaverissa kuin mkillkin. Pienikokoinen laite sujahtaa npprsti taskuun tai lep mkin ikkunalaudalla.

Palkintolaite on lukitsematon, joten voit kytt siin mink tahansa operaattorin mobiililaajakaistaa (joudut tosin hankkimaan liittymn itse, se ei sislly palkintoon :) Koska laitteessa on oma SIM-kortti, voit esimerkiksi matkoilla hankkia siihenpaikallisen data prepaid-liittymn ja kytt knnykksi liittym pelkstn puheluihin ja tekstiviesteihin. Tll tavalla sstt puhelinlaskussa huomattavasti.

Voit lukea listietoa ja lydt Huawei E5:n kyttohjeet Soneran sivuilta.

Osallistu kilpailuun nestmll omaa suosikkiasi Pinserin lelutesteist. Lhet vastauksesi shkpostilla osoitteeseen kilpailu@pinseri.com tai kommenttina tmn jutun pern. Kerro vastauksessa, mink laitteen testi oli mielestsi paras tai mielenkiintoisin ja muista liitt mukaan yhteystietosi palkinnon toimittamista varten.

Kilpailu on voimassa 29.6.2011 – 17.7.2011.Voittaja arvotaan kilpailun ptytty kaikkien shkpostilla tai kommentilla osallistuneiden kesken ja hnelle tiedotetaan asiasta henkilkohtaisesti. Lisksi voittajan nimi kerrotaan tll Pinseriss samalla kun kerron lelutestinestyksen tulokset.

Alla viel kertauksena lelutestit.

Onnea kilpailuun! Muista mys peukuttaa meit Facebookissa ja Twitteriss (linkit alla) :-)

 

16 thoughts on “Lelutestikilpailu – voita Huawei E5, langaton mokkula!

 1. TVKaista, Huawei E585 ja Shkkirjojen lukulaitteet olivat omalla kohdallani mielenkiintoisimmat tapaukset. Jos noista pit yksi nostaa ylitse muiden, niin se voisi olla Shkkirjojen lukulaitteet. Valintaperusteena on, ett niiden kohdalla hankintapts on ollut kaikkein lhimpn.

 2. Huikaiseva innovaatio Wattson lmmitti mielt.. varsinkin kun ite katsoo omaa shklaskua niin mielenkiintoista olisi nhd mist voisi nipist viel shknkulutusta pois.. ja varsinkin kun on tllainen hrpkemies eli miltei kaikki ostetut laitteet ky shkll olisi tm enemmn kuin tervetullut taloon.

 3. TVKaista ja iPad/Kindle testit olivat itselleni mielenkiintoisinta luettavaa.

 4. TV-Kaista ja Langaton Huawei E585 olivat ehk itselleni merkittvimmt, nist kyll langaton mokkula vet lopulta voiton. Paljon kyttkelpoista tietoa.

 5. No, min edelleen kaipailen lelutestausta Withingsin verenpainemittarista & vaa’asta :o)

  Mutta jos ja kun noista yllolevista pit valita, niin TVKaista on kyll itselleni hydyllisin.

 6. Kyll minunkin tytyy antaa neni Saddleback Leather laukun testille. Sen takia jouduin tilaamaan itselleni oman, johon olen kyll olen ollut hyvin tyytyvinen.

 7. Itse pidin kovasti Wattson-testist. Nit laite testej saisi olla useamminkin!

 8. Wattson-tesi oli mielenkiintoinen, sellainen saisi olla joka kodissa.

 9. Huawei oli kiinnostavin. Moinen kun olisi tarkoitus hankkiakkin.

 10. Mac book air -testi kiinnosti, koska siin analysoitiin hyvin mys negatiivisia puolia vhn pintaa syvemmltkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *