Lelutestikilpailu – voita Huawei E5, langaton mokkula!

Kirjoittaja Sami, 29.6.2011

Pinserin lelutestit ovat viettäneet hiljaiseloa turhan pitkään, joten lienee aika skarpata pikkuisen ja jatkaa perinnettä. Tällä kertaa on vuorossa kilpailu! Huawei lähestyi Pinseriä ja kysyi, haluaisimmeko antaa uskollisille lukijoillemme yhden langattoman mokkulan. Ja tottahan toki haluamme :)

Kilpailun palkintona on n. 130 euron arvoinen Huawei E5, eli mallinimeä ja kuoren väriä lukuunottamatta sama laite joka on testattu vajaa vuosi sitten Pinserin lelutestissä.

Huawei E5 on langaton mokkula, jonka avulla voit kytkeä mobiililaajakaistan yhtäaikaa viiteen eri laitteeseen. Kytkentä tapahtuu wlanin kautta, joten mokkulalla saa aikaiseksi nettiyhteyden kaikille langatonta verkkoa tukeville läppäreille, pöytätietokoneille, älypuhelimille, ipadille ja muille taulutietokoneille, pelikonsoleille, televisioille jne. Laitteessa on sisäinen akku jolla saa langatonta nettiyhteyttä aikaiseksi n. neljän tunnin ajan – tämän jälkeen sen voi ladata usb-pistokkeesta.

Itse olen käyttänyt omaa mokkulaani niin palaverissa kuin mökilläkin. Pienikokoinen laite sujahtaa näppärästi taskuun tai lepää mökin ikkunalaudalla.

Palkintolaite on lukitsematon, joten voit käyttää siinä minkä tahansa operaattorin mobiililaajakaistaa (joudut tosin hankkimaan liittymän itse, se ei sisälly palkintoon :) Koska laitteessa on oma SIM-kortti, voit esimerkiksi matkoilla hankkia siihen paikallisen data prepaid-liittymän ja käyttää kännykkäsi liittymää pelkästään puheluihin ja tekstiviesteihin. Tällä tavalla säästät puhelinlaskussa huomattavasti.

Voit lukea lisätietoa ja löydät Huawei E5:n käyttöohjeet Soneran sivuilta.

Osallistu kilpailuun äänestämällä omaa suosikkiasi Pinserin lelutesteistä. Lähetä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen kilpailu@pinseri.com tai kommenttina tämän jutun perään. Kerro vastauksessa, minkä laitteen testi oli mielestäsi paras tai mielenkiintoisin ja muista liittää mukaan yhteystietosi palkinnon toimittamista varten.

Kilpailu on voimassa 29.6.2011 – 17.7.2011. Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä kaikkien sähköpostilla tai kommentilla osallistuneiden kesken ja hänelle tiedotetaan asiasta henkilökohtaisesti. Lisäksi voittajan nimi kerrotaan täällä Pinserissä samalla kun kerron lelutestiäänestyksen tulokset.

Alla vielä kertauksena lelutestit.

Onnea kilpailuun! Muista myös peukuttaa meitä Facebookissa ja Twitterissä (linkit alla) :-)

 

  Jutussa “Lelutestikilpailu – voita Huawei E5, langaton mokkula!” on 16 kommenttia:

  • Juha Ylitalo says:

   TVKaista, Huawei E585 ja Sähkökirjojen lukulaitteet olivat omalla kohdallani mielenkiintoisimmat tapaukset. Jos noista pitää yksi nostaa ylitse muiden, niin se voisi olla Sähkökirjojen lukulaitteet. Valintaperusteena on, että niiden kohdalla hankintapäätös on ollut kaikkein lähimpänä.

  • Pasi Örn says:

   Huikaiseva innovaatio Wattson lämmitti mieltä.. varsinkin kun ite katsoo omaa sähkölaskua niin mielenkiintoista olisi nähdä mistä voisi nipistää vielä sähkönkulutusta pois.. ja varsinkin kun on tällainen härpäkemies eli miltei kaikki ostetut laitteet käy sähköllä olisi tämä enemmän kuin tervetullut taloon.

  • Petri Laakso says:

   TVKaista ja iPad/Kindle testit olivat itselleni mielenkiintoisinta luettavaa.

  • Juho Tunkelo says:

   TV-Kaista ja Langaton Huawei E585 olivat ehkä itselleni merkittävimmät, näistä kyllä langaton mokkula vetää lopulta voiton. Paljon käyttökelpoista tietoa.

  • Anneli says:

   No, minä edelleen kaipailen lelutestausta Withingsin verenpainemittarista & vaa’asta :o)

   Mutta jos ja kun noista ylläolevista pitää valita, niin TVKaista on kyllä itselleni hyödyllisin.

  • Itse oon pitänyt eniten tuosta Saddleback Leather -laukku jutusta

  • Nikke says:

   Kyllä minunkin täytyy antaa ääneni Saddleback Leather laukun testille. Sen takia jouduin tilaamaan itselleni oman, johon olen kyllä olen ollut hyvin tyytyväinen.

  • Krisu says:

   Wattson-testi oli minusta kiinnostavin.

  • Teemu says:

   Itse pidin kovasti Wattson-testistä. Näitä laite testejä saisi olla useamminkin!

  • Villamokka says:

   Tv-kaistatesti on suosikkini.

  • Sigma says:

   Wattson-tesi oli mielenkiintoinen, sellainen saisi olla joka kodissa.

  • Petteri Hankonen says:

   Wattson oli hyvä testi

  • korho says:

   Tietenkin Huawei, koska olen aikeissa ostaa moisen. :D

  • Hiihtelijä says:

   Huawei oli kiinnostavin. Moinen kun olisi tarkoitus hankkiakkin.

  • Jape says:

   E220, jiihaa nyt pitäs vain enää pärjätä arvonnassa :D

  • Janne says:

   Mac book air -testi kiinnosti, koska siinä analysoitiin hyvin myös negatiivisia puolia vähän pintaa syvemmältäkin.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.