Micra Cuts saapui Pinseriin

Tällä viikolla on käynnissä erikoislelutesti, jossa kirjoitan kokemuksia Nissan Micrasta. Lelutestistä tekee kuitenkin erikoisen se, että se sijaitsee Micra Cuts -blogissa.

Joitain viikkoja sitten sain yhteydenoton jossa tiedusteltiin olisinko kiinnostunut koeajamaan viikon verran Micraa. Ainoana vastapalveluksena pyydettiin, että kirjoitan viikon ajan kyseisen auton ympärille rakennettuun blogiin. Käyttävät siis bloggaajia mainostustarkoituksiin! Korostivat tosin että itse autosta ei ole pakko kirjoittaa eikä sitä tarvitse kehua (paitsi jos siltä tuntuu).

Tietysti tartuin tilaisuuteen – onhan kyseessä jälleen uusi mielenkiintoinen kokemus. Joku ehkä on sitä mieltä, että bloggaaja myi tässä uskottavuutensa, mutta luulen että minulta se on mennyt jo ajat sitten :-)

Tämän viikon ajan siis: Micra-kokemuksiani Micra Cutsissa. Kannattaa lukea myös jatkossa (ja vanhoja juttuja) sillä en ole ainoa bloggaaja joka Cutsiin kirjoittaa.

11 thoughts on “Micra Cuts saapui Pinseriin

 1. Pingback: Loistava » Blog Archive » Nissan blogimarkkinoi Micraa

 2. No mutta eihän tuossa mitään väärää/huonoa ole. Kysehän on tuotteen, tässä tapauksessa auton, markkinoinnista. Sinä kirjoitat avoimesti kokemuksistasi ja mielipiteitäsi tuotteesta. Ei uskottavuus mene siitä että tekee yhteistyötä tuotteita myyvien osapuolten kanssa.

 3. @juppe: ainakin hetkellisesti… sillä minulla on suora pääsy kirjoittamaan tuonne blogiin.

 4. Sehän noissa blogien sponsoroiduissa artikkeleissa juuri onkin ideana, eli “peer review” näin enklanniksi. Puolueeton arvio josta tuotteen markkinoija on valmis maksamaan ja ottamaan myös riskin että saa heikon arvostelun. Toki on olemassa bloggaajia jotka kehuvat kaikkea mutta sen kyllä huomaa ajan mittaan. Silloin voi kyllä bloggaajan uskottavuus kärsiä.

 5. Pingback: Tuotteiden Viraalimarkkinoinnista Blogissa - Kuinka Kirjoitan Hyvän Tuotearvion? | Marko Pyhajarvi Dot Com

 6. Kirjoitit MicraCuts-blogissa että puhelimesi toimi hyvin Micran bluetooth-handsfreen kanssa. Kokeilin tänään kytkeä omaa puhelintani (Nokia N95) samanlaiseen radioon tuttavani Nissanissa. Yhteys muodostui, mutta en saanut millään kokeilupuhelujen ääntä kuulumaan auton kaiuttimista, eikä radio myöskään hiljentynyt. Utelisinkin nyt, että mikä puhelin sulla on, ja pitikö siinä muuttaa jotain asetuksia, vai toimiko se heti sen jälkeen kun auton radio ja puhelimesi olivat onnistuneesti muodostaneet laiteparin ja olivat bluetooth-yhteydessä keskenään? Kaverini sai kyllä radion yhdistettyä Nokian kommunikaattoriinsa, mutta mulla homma ei vain millään toiminut.

  Kokeilen Micraa juhannusviikolla, jolloin olisi kiva saada systeemi pelaamaan.

 7. @Niklas minulla on E70 ja en tehnyt mitään muita toimenpiteitä kuin parittamisen autoradion kanssa (muistaakseni puhelin kysyi että laitetaanko auto luotetuksi laitepariksi ja vastasin siihen “kyllä”). Auto alkoi näkyä puhelimessa nimellä “MY CAR” ja ikoniriviin tuli pieni auton kuva. Vastasin testisoittoon vastaamalla radion luurinappia ja kaikki toimi niinkuin pitikin. Sen jälkeen autoon istuessa ei tarvinnut tehdä mitään erityistoimenpiteitä vaan laitteet kytkeytyivät automaattisesti toisiinsa.

 8. Ok, kiitos paljon vastauksesta. Löysinkin jo netistä keskusteluja, joissa ihmiset valittavat samaa ongelmaa kuin minä. Ilmeisesti mm. N95 ei toimi oikein Nissanin radion kanssa ilman puhelimen käyttöjärjestelmän päivittämistä. Toinen vaihtoehto on kuulemma sammuttaa automaattisesti luotu yhteys puhelimesta käsin ja luoda se manuaalisesti puhelimen kautta uudestaan, mutta tämä pitää tehdä joka kerta autoon astuttaessa. Kuulostaa monimutkaiselta ja työläältä, mutta pitänee silti kokeilla. :)

 9. Pingback: Rahaa Bloggaamalla - Kannattaako Bloggaajan Kirjoittaa Tuotearvioita Maksua Vastaan? | Marko Pyhajarvi Dot Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *