Micra Cuts saapui Pinseriin

Tll viikolla on kynniss erikoislelutesti, jossa kirjoitan kokemuksia Nissan Micrasta. Lelutestist tekee kuitenkin erikoisen se, ett se sijaitsee Micra Cuts -blogissa.

Joitain viikkoja sitten sain yhteydenoton jossa tiedusteltiin olisinko kiinnostunut koeajamaan viikon verran Micraa. Ainoana vastapalveluksena pyydettiin, ett kirjoitan viikon ajan kyseisen auton ymprille rakennettuun blogiin. Kyttvt siis bloggaajia mainostustarkoituksiin! Korostivat tosin ett itse autosta ei ole pakko kirjoittaa eik sit tarvitse kehua (paitsi jos silt tuntuu).

Tietysti tartuin tilaisuuteen – onhan kyseess jlleen uusi mielenkiintoinen kokemus. Joku ehk on sit mielt, ett bloggaaja myi tss uskottavuutensa, mutta luulen ett minulta se on mennyt jo ajat sitten :-)

Tmn viikon ajan siis: Micra-kokemuksiani Micra Cutsissa. Kannattaa lukea mys jatkossa (ja vanhoja juttuja) sill en ole ainoa bloggaaja joka Cutsiin kirjoittaa.

11 thoughts on “Micra Cuts saapui Pinseriin

 1. Pingback: Loistava » Blog Archive » Nissan blogimarkkinoi Micraa

 2. No mutta eihn tuossa mitn vr/huonoa ole. Kysehn on tuotteen, tss tapauksessa auton, markkinoinnista. Sin kirjoitat avoimesti kokemuksistasi ja mielipiteitsi tuotteesta. Ei uskottavuus mene siit ett tekee yhteistyt tuotteita myyvien osapuolten kanssa.

 3. @juppe: ainakin hetkellisesti… sill minulla on suora psy kirjoittamaan tuonne blogiin.

 4. Sehn noissa blogien sponsoroiduissa artikkeleissa juuri onkin ideana, eli “peer review” nin enklanniksi. Puolueeton arvio josta tuotteen markkinoija on valmis maksamaan ja ottamaan mys riskin ett saa heikon arvostelun. Toki on olemassa bloggaajia jotka kehuvat kaikkea mutta sen kyll huomaa ajan mittaan. Silloin voi kyll bloggaajan uskottavuus krsi.

 5. Pingback: Tuotteiden Viraalimarkkinoinnista Blogissa - Kuinka Kirjoitan Hyvän Tuotearvion? | Marko Pyhajarvi Dot Com

 6. Kirjoitit MicraCuts-blogissa ett puhelimesi toimi hyvin Micran bluetooth-handsfreen kanssa. Kokeilin tnn kytke omaa puhelintani (Nokia N95) samanlaiseen radioon tuttavani Nissanissa. Yhteys muodostui, mutta en saanut milln kokeilupuhelujen nt kuulumaan auton kaiuttimista, eik radio myskn hiljentynyt. Utelisinkin nyt, ett mik puhelin sulla on, ja pitik siin muuttaa jotain asetuksia, vai toimiko se heti sen jlkeen kun auton radio ja puhelimesi olivat onnistuneesti muodostaneet laiteparin ja olivat bluetooth-yhteydess keskenn? Kaverini sai kyll radion yhdistetty Nokian kommunikaattoriinsa, mutta mulla homma ei vain milln toiminut.

  Kokeilen Micraa juhannusviikolla, jolloin olisi kiva saada systeemi pelaamaan.

 7. @Niklas minulla on E70 ja en tehnyt mitn muita toimenpiteit kuin parittamisen autoradion kanssa (muistaakseni puhelin kysyi ett laitetaanko auto luotetuksi laitepariksi ja vastasin siihen “kyll”). Auto alkoi nky puhelimessa nimell “MY CAR” ja ikoniriviin tuli pieni auton kuva. Vastasin testisoittoon vastaamalla radion luurinappia ja kaikki toimi niinkuin pitikin. Sen jlkeen autoon istuessa ei tarvinnut tehd mitn erityistoimenpiteit vaan laitteet kytkeytyivt automaattisesti toisiinsa.

 8. Ok, kiitos paljon vastauksesta. Lysinkin jo netist keskusteluja, joissa ihmiset valittavat samaa ongelmaa kuin min. Ilmeisesti mm. N95 ei toimi oikein Nissanin radion kanssa ilman puhelimen kyttjrjestelmn pivittmist. Toinen vaihtoehto on kuulemma sammuttaa automaattisesti luotu yhteys puhelimesta ksin ja luoda se manuaalisesti puhelimen kautta uudestaan, mutta tm pit tehd joka kerta autoon astuttaessa. Kuulostaa monimutkaiselta ja tyllt, mutta pitnee silti kokeilla. :)

 9. Pingback: Rahaa Bloggaamalla - Kannattaako Bloggaajan Kirjoittaa Tuotearvioita Maksua Vastaan? | Marko Pyhajarvi Dot Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *