Mikä on Pinseri?

Pinseri on vuonna 2002 perustettu blogi, jota kirjoittavat Riitta Santala-Köykkä ja Sami Köykkä.

Nimi Pinseri syntyi sattumalta: pidämme koirista ja Pinseri oli mielestämme hauska nimi blogille. Sittemmin hankimme oman koiran – tosin se ei ollut rodultaan pinseri vaan kultainennoutaja. Tämän energiapakkauksen nimi oli Totti.

Vuosina 2002-2005 Pinseri sisälsi blogilistan, jota kautta pääsi lukemaan kaikkia suomalaisia blogeja. Vuoden 2005 alussa lista muutti omaan osoitteeseensa ja se tunnetaan nykyisin nimellä Blogilista.fi. Samasta osoitteesta löytyvät myös suosituimpien blogien listat ja toiminnot, joilla voi tehdä oman listan. Blogilista siirtyi Sanoma Digitalin omistukseen vuonna 2007 ja sittemmin suljettiin vuonna 2015.

Monilla blogeilla on tietty aihepiiri, jota ne käsittelevät. Pinserin aihepiiri on “tärkeitä asioita”, joka tarkoittaa siis käytännössä sitä, että kirjoitamme niistä asioista, jotka ovat mielestämme mielenkiintoisia.

Jos et vielä tiedä, mikä on blogi, kokeile etsiä Googlesta vastausta kysymykseen “Mikä on blogi”. Älä suhtaudu kysymykseen kuitenkaan liian vakavasti: blogin määritelmästä on mahdollista kiistellä tuntikaupalla.

Blogijuttujen lisäksi löydät Pinseristä myös Riitan ja Samin valokuvia (muistakin aiheista kuin bloggaamisesta). Löydät linkit näihin oikean reunan linkkipalstasta.

Tervetuloa lukijaksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *