Sami Köykkä

Olen luonteeltani propellihattu, eli innostun helposti uusista teknologiaan ja vekottimiin liittyvistä asioista. Jos voittaisin lotossa, viettäisin kaiken aikani matkaillen, valokuvaten, vekottimilla leikkien ja lukien kirjoja palmun varjossa. Saattaisin edelleen lukea ja kirjoittaa blogeja, tietysti viimeisimmillä nörttileluilla. Nykyisin joudun tyytymään palmun sijasta omenapuuhun.

Yhteystiedot

Sähköposti: samik@iki.fi
Kotisivu: www.iki.fi/samik
IRC, Skype: samikki
Twitter: @samikki
Facebook: www.facebook.com/samikki

Mini-CV

Erikoisalaani on innovatiivisten asioiden kehittely, niiden toteuttaminen konkreettisiksi palveluiksi ja IT-alan kehityksen mahdollistamien asioiden hyödyntäminen. Joitain esimerkkejä viime vuosien varrella tekemistäni asioista ovat mm:

  • Blogilista.fi, suunnittelemani ja toteuttamani palvelu blogien lukijoille (2002-2007, myyty Sanoma Digitalille)
  • Sukellus.fi:n tekninen ylläpito, josta sain muiden palvelun ylläpitäjien kanssa valtion tiedonjulkistamispalkinnon vuonna 2005
  • Kirjajulkaisuja ja lehtiartikkeleita: esim. HTML-ohjelmointi Pro-training (Suomen ATK-kustannus, 4 painosta 1995-1999); artikkeleita (IT Plus, Nöjesguiden, Mediavirtuoosi, Mikrobitti jne.)
  • Tampereen yliopiston WWW-palvelun perustaminen 1994
  • Kymmenien Internet-palveluiden konseptisuunnittelu vuodesta 1996 (lista yrityksistä saatavissa eri pyynnöstä).

Pidän säännöllisesti luentoja ja esityksiä uuteen teknologiaan liittyvistä aiheista.

Olen töissä konsulttina Solita Oy:ssä, jossa suunnittelen maailmaa mullistavia Internet-palveluita.

Ajantasainen profiilini löytyy LinkedInistä.

Disclaimer: Pinserissä ja muilla Internet-sivustoilla esitetyt näkemykset ovat omiani, eivätkä ne edusta nykyisten tai edellisten työnantajieni virallisia näkemyksiä tai mielipiteitä.