Pinseri 20 vuotta

Eräänä kauniina päivänä kaksi vuosikymmentä sitten, silloin kun sana “blogi” oli vielä pilke nörttien silmäkulmassa, Pinseri sai alkunsa. Matkan varrella ehti tapahtua monenlaista: oli sotia, luonnonkatastrofeja, palkintoja, Blogilista sai alkunsa ja pääsi uuteen kotiin, oli uusia eläimellisiä perheenjäseniä, useampaankin otteeseen (ja muitakin, mutta heistä ei blogattu) ja surullisia luopumisia. Epävirallinen maailmanennätys suurimmasta kommenttimäärästä blogikirjoituksessa yritti päästä Guinnesin ennätysten kirjaan mutta valitettavasti hylättiin koska sopivaa kategoriaa ei löytynyt. Jossain vaiheessa meistä tuli myös jonkin sortin auktoriteetti lämmitysbusineksessa. 2045 kirjoitukseen mahtuu varmasti paljon muitakin helmiä, mutta kaikkia ei enää pysty muistamaan :) Mitkä olivat omia suosikkejasi?

Kommenttitoiminto näyttää menneen jossain vaiheessa rikki enkä oikein ehdi sitä työkiireiden johdosta korjailemaan joten Pinseri ottaa vastaan virallisia tervehdyksiä, kommentteja ja muisteloita Facebook-sivuillaan. ;)

EDIT: Nyt pitäisi kommentointikin toimia ja teemakin olla hieman modernimpi :)

3 thoughts on “Pinseri 20 vuotta

  1. Vanhenemisessa on se hyv puoli, ett on mit muistella. Muita hyvi puolia ei juuri nyt tule mieleen. Pinserist minulle tulee ensiksi mieleen Totti, ja nytn kommentoineen hnen poismenoaan kuusi vuotta sitten. Tuo postaus ja kommentti on tn pivn entistkin elvmpi, koska meidn perropentuammekaan ei en ole. Pitk elm Pinserille ja karvaisille kavereille!

  2. Ai saakeli. Muistan, kun opiskelijana juuri 20 vuotta sitten Pinseri oli varmasti yksi ensimmisist blogeista, joita aloin opiskelijana “seuraamaan”. Tuolloin kaiketi RSS-sytteen kautta. Ja muistan tuon helvetin hmmstyneen rintintin-logonkin. Ihan mahtavaa, ett tm on edelleen hengiss!

    P.S. Meillkin on kultsi. 5-vuotias Luca lhett terkkuja Jerelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *