Järistyksen uhrit

Aasian maanjäristyksen tuhoalueella on kuollut ainakin yksi suomalainen. Kaikkien suomalaisten matkailijoiden olinpaikasta ja tilanteesta ei ole vielä varmuutta. Alex välittää sukellus.fi:ssä katastrofialueelta saatuja tietoja Thaimaassa olevien suomalaisten tilanteesta. Saitilla on linkki listaan, josta voi katsoa Phuketin sairaaloissa olevien ihmisten nimet (ml. suomalaiset).

[Päivitys klo 19:02] Huom! Sukellus.fi:n listaan on viitattu useissa tiedotusvälineissä ja siellä on tällä hetkellä niin kova liikenne, että palvelin ei välillä vastaa kuormituksen alla. Vaihtoehtoinen osoite Thaimaassa olevien suomalaisten tilannetiedoille on:

http://www.sukellus.fi.nyud.net:8090/

Vaihtoehtoinen osoite Phuketin sairaaloiden potilasluetteloille on:

http://www.vachiraphuket.go.th.nyud.net:8090/26122547/listall.html

Näistä osoitteista löytyy siis kopio sukellus.fi:n ja Phuketin potilasluettelon tiedoista. Kopio ei päivity jatkuvasti, joten tuorein tieto löytyy kuitenkin aina alkuperäiseltä sivulta jos se vain on käytettävissä.

7 thoughts on “Järistyksen uhrit

  1. Olin thaimaan phuketissa 2 kuukautta sitten…hotellimme oli juuri sill tuho alueella, ja aivan rannassa…enk voi kuvitella sit hotellia ja sit paikkaa tuhon myllmn…ja ajatuskin niist ystvllisist paikallisista ihmisist jotka ovat saattaneet menehty saa minut suremaan…jos jristys olisi tullut pari kuukautta aikasemmin,olisin itse voinut olla loukkaantujien tai vaikka kuolleiden joukossa…

  2. tosi ikv kun jotkut on joutunut aasiaan uhriksi. ;( ;( ;(

  3. t oni ihan kauheaa mun milest, tosi vrin kaikkia uhreja kohtaan ei niiden pitisi niin kuolla ne ei ole ansainnu sellaista. tosi vrin :'(

  4. t on ihan kauheaa mun milest, tosi vrin kaikkia uhreja kohtaan ei niiden pitisi niin kuolla ne ei ole ansainnu sellaista. tosi vrin :'(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *