Järistyksen uhrit

Aasian maanjäristyksen tuhoalueella on kuollut ainakin yksi suomalainen. Kaikkien suomalaisten matkailijoiden olinpaikasta ja tilanteesta ei ole vielä varmuutta. Alex välittää sukellus.fi:ssä katastrofialueelta saatuja tietoja Thaimaassa olevien suomalaisten tilanteesta. Saitilla on linkki listaan, josta voi katsoa Phuketin sairaaloissa olevien ihmisten nimet (ml. suomalaiset).

[Päivitys klo 19:02] Huom! Sukellus.fi:n listaan on viitattu useissa tiedotusvälineissä ja siellä on tällä hetkellä niin kova liikenne, että palvelin ei välillä vastaa kuormituksen alla. Vaihtoehtoinen osoite Thaimaassa olevien suomalaisten tilannetiedoille on:

http://www.sukellus.fi.nyud.net:8090/

Vaihtoehtoinen osoite Phuketin sairaaloiden potilasluetteloille on:

http://www.vachiraphuket.go.th.nyud.net:8090/26122547/listall.html

Näistä osoitteista löytyy siis kopio sukellus.fi:n ja Phuketin potilasluettelon tiedoista. Kopio ei päivity jatkuvasti, joten tuorein tieto löytyy kuitenkin aina alkuperäiseltä sivulta jos se vain on käytettävissä.

7 thoughts on “Järistyksen uhrit

  1. Onneksi on ihmisiä jotka tietävät mitä ihmisen tulee tehdä.

  2. Olin thaimaan phuketissa 2 kuukautta sitten…hotellimme oli juuri sillä tuho alueella, ja aivan rannassa…enkä voi kuvitella sitä hotellia ja sitä paikkaa tuhon mylläämänä…ja ajatuskin niistä ystävällisistä paikallisista ihmisistä jotka ovat saattaneet menehtyä saa minut suremaan…jos järistys olisi tullut pari kuukautta aikasemmin,olisin itse voinut olla loukkaantujien tai vaikka kuolleiden joukossa…

  3. tosi ikävä kun jotkut on joutunut aasiaan uhriksi. ;( ;( ;(

  4. tä oni ihan kauheaa mun milestä, tosi väärin kaikkia uhreja kohtaan ei niiden pitäisi niin kuolla ne ei ole ansainnu sellaista. tosi väärin :'(

  5. tä on ihan kauheaa mun milestä, tosi väärin kaikkia uhreja kohtaan ei niiden pitäisi niin kuolla ne ei ole ansainnu sellaista. tosi väärin :'(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *