Tiedonjulkistamisen valtionpalkinto bloggaajille

Pinserin Sami Kykk psi tnn vastaanottamaan valtion tiedonjulkistamispalkintoa muiden sukellus.fi:n tekijiden kanssa. Tss palkinnon myntmisen perustelut kiinnostuneille:

Tiedonjulkistamisen valtionpalkinto mynnetn

toimitusjohtaja Alex Niemiselle, toimittaja Petri Ahoniemelle, sukellusyrittj Janne Miikkulaiselle, jrjestelminsinri Matti Anttilalle, IT-asiantuntija Sami Kyklle, projektijohtaja Mimmu Pekkaselle ja urheilusukeltaja Kalle Valkamalle nopeasta ja ammattimaisesta kriisitilanteen verkkotiedotuksesta internetsivuston www.sukellus.fi vlityksell.

Internetin merkitys tiedonhaun vlineen on kasvanut erittin voimakkaasti 1990-luvulta lhtien. Sislttietoa eri asioista on tarjolla hyvinkin runsaasti, mutta tiedon kyttn ja luotettavuuteen liittyy monia ongelmia. Internetin kiistattomimpia etuja ovat sen nopeus tiedonvlityksess, sen laaja kansainvlinen kattavuus ja mahdollisuus pivitt esitettyj tietoja nopeasti.

Shkisten tietopalveluiden tuottaminen kansalaisille on yksi kansainvlisen ja suomalaisen tietoyhteiskunnan kulmakivist. Yhteiskunnan palvelutarjonnassa erityisen trke on kehitt peruspalveluiden lisksi sellaisia toimintamekanismeja, jotka hydyntvt internetin parhaita ominaisuuksia tiedonvlityksess.

Kaakkois-Aasian tsunamikatastrofin suomalaisessa tiedotuksessa www.sukellus.fi verkkosivusto osoitti erinomaisella tavalla internetin vlityksell tapahtuvan osaavan ja nopean tiedonvlityksen vaikuttavuuden. Verkkoviestinnn vahvan ammatillisen osaamisen ansiosta www.sukellus.fi kykeni nopeasti sek kokoamaan tietoa ett pivittmn sit olosuhteiden jatkuvasti muuttuessa. Ammattimaiseen toimintaan kuului mys kyky ottaa olosuhteiden edellyttmll tavalla huomioon tietosuojaan liittyvt kysymykset. Verkkotiedolle ominaisella tavalla mys kyttjt lysivt hmmstyttvn nopeasti tietoa tarjoavat sivustot, jotka useimmille olivat olleet aikaisemmin vieraat.

34 thoughts on “Tiedonjulkistamisen valtionpalkinto bloggaajille

 1. Wau, wuhuu, halauksia ja onnitteluja!!!! Tiedonjulkistamis- ja kokoamispalkinnon olisit tarvinnut jo blog-yhteisn puolesta, mutta tm menee tietty kansainvlisyydessn sen yli. Tuoppi olutta tlle!

 2. Oikeaan osoitteeseen meni. Onnitteluhalaus ja kiitos kaikesta tekemstsi vapaaehtoistyst sinulle Sami!

 3. Erinomaista tyt! Onnittelut!

  Viel kun olisi saatu Veijonen / Sollog
  profetiat mediaan ennen tsunamin tapahtumista
  niin olisi sstytty tuhansilta kuolonuhreilta.

  Tss Sollogin varoitukset:
  Tuhansia ihmisuhreja suurissa maanjristyksiss
  1. 1. 2005 ja 21. 3. 2005:
  “BEHOLD THE GREAT QUAKE OF 01/01/2005 AND BEHOLD THE GREAT QUAKE OF 03/21/2005”

  Min tarkensin pivmrt kohdalleen ja kirjoitin, ett tulee mys aalto jne.

  Toki tiedonjulkistamispalkinto olisi saattanut menn sukellus.fi:lt ohi, jos tapahtumien ennaltatietmiseen uskottaisiin ja profetiani vihdoin sallittaisiin valtamediassa. Min kuitenkin julkaisin tietoni ja maassa ainoana
  olin netiss Solloginkin maininnut.

  Tsunami oli varoitus kaikkien aikojen suurimmasta jrisyttvst ilmeisesti niinkuin olen jo kirjoittanut, 34 kk etukteen.
  Vuoden 2007 tiedonjulkistamispalkintoa
  en valitettavasti voi vastaanottaa, koska
  vastaanottaa voivat vain he, jotka “vedenpaisumukseen” jvt.

  http://wwnet.fi/users/veijone/

 4. Onneksi olkoo kaikille tunnnustuksen saaneille.

  /Miihkali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *