Koira

No niin, pentu on saapunut. Kyllä, se on erittäin söpö. Ja leikkisä, mutta väsyy nopeasti. Täällä on paljon uutta kiehtovaa tutkittavaa: “hmm, puinen pystysuora pinta… erikoinen mutta jollain tavalla kiihottava konsepti”. Vähän on sisaruksia ikävä.

Valokuvia pian :)

32 thoughts on “Koira

 1. Meill on ollu mittelspitz mut se vietiin pois mun iskn asman vuoks
  me ostetaan BICHON FRIS

 2. Mulla on netta koira se on vasta vuoden ja se on jo voittaja luokassa! Se oppii aivan uskomattoman nopeesti, meijn koluttaja sano et se ei haittaavaikka onkin niin nuori….mut meil on enn erikois luokka ja sillee, Me ollan voitettu monis nyttelysi ja mesit on ollu aukeaman juttu koiramme lehdess. ;) Se on harrastanut kaikkea mahdollsita, agilityss se on haka! Se on niin nopee austraalianpaimen koira. Se on I-HA-NA! me tarvitaan enn yks ykks tulos ett pstn voittaja luokka lpi, toivottakaa onneee! meil on nimittin kuukauden pst kisat…..

 3. M saan koiran kohta ja se on Valkoinen lnsiylmn terrieri. Sen nimeksi tulee Pepi eli se on poika. Tytt koiran nimeksi olisi voinut tulla vaikka Wilma tai Lola….
  IHANAAAAAA SAAAAAN KOIIIIIRAAAAANNNN!!!

 4. mulla on koira ja se ei oo kilpailu koira ett haistakaa paska. m en tarvii palkintoja enk lahjoja mulla on maailman ihanin koira.

 5. Onneks olkoon ansku!Hovawartit on ihania,isni kaverilla on sellainen uros…Aika haastavia hoidossa,kannattaa totuttaa imuriin ett sen sitten voi HELLSTI imuroida(on niin paljon irronnutta karvaa!).Wilma nimi kuullostaa hyvlle…KANNATAN,ei Villa nimist koska kuullostaa liian lepsulle!=)

 6. Hei haloo Pikku tytt!? Mul on rotikka ja se on 6kk ja se osaa kskyt:istu,tassu,leijona,maahan,paikka,saa ottaa,nouda,aja takaa,ympri,pam(leikkii kuollutta),kelli,hypp,alas…Et hei sun koiras osaa 3 kskyy ja se on 5 vuotta!No huh huh…Ja s sanoit et me tehn siit kunnon koira,ei en 5 vuotiasta voi kouluttaa!!

 7. haluisin saksanpaimenen iti ja is miettii sit meille innostuin sit siin mukana siit oon jo pitkn halunnu koiraa ja uskomatonta ett nyt saan sen!! <33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *