Koira

Kirjoittaja Sami, 29.11.2002

No niin, pentu on saapunut. Kyllä, se on erittäin söpö. Ja leikkisä, mutta väsyy nopeasti. Täällä on paljon uutta kiehtovaa tutkittavaa: “hmm, puinen pystysuora pinta… erikoinen mutta jollain tavalla kiihottava konsepti”. Vähän on sisaruksia ikävä.

Valokuvia pian :)

  Jutussa “Koira” on 32 kommenttia:

  • Linda says:

   Meillä on ollu mittelspitz mut se vietiin pois mun iskän asman vuoks
   me ostetaan BICHON FRISÈ

  • meizi says:

   onks kelläkää mitään nimi ehdotuksii narttu dalmikselle?

  • Netta says:

   Mulla on netta koira se on vasta vuoden ja se on jo voittaja luokassa! Se oppii aivan uskomattoman nopeesti, meijän koluttaja sano et se ei haittaavaikka onkin niin nuori….mut meil on enään erikois luokka ja sillee, Me ollan voitettu monis näyttelysi ja mesitä on ollu aukeaman juttu koiramme lehdessä. ;) Se on harrastanut kaikkea mahdollsita, agilityssä se on haka! Se on niin nopee austraalianpaimen koira. Se on I-HA-NA! me tarvitaan enään yks ykkös tulos että päästään voittaja luokka läpi, toivottakaa onneee! meil on nimittäin kuukauden päästä kisat…..

  • MerZi says:

   Mä saan koiran kohta ja se on Valkoinen länsiylämään terrieri. Sen nimeksi tulee Pepi eli se on poika. Tyttö koiran nimeksi olisi voinut tulla vaikka Wilma tai Lola….
   IHANAAAAAA SAAAAAN KOIIIIIRAAAAANNNN!!!

  • MerZi says:

   oNNee muuten Netalle!!!

  • erkki laine says:

   mulla on koira ja se ei oo kilpailu koira että haistakaa paska. mä en tarvii palkintoja enkä lahjoja mulla on maailman ihanin koira.

  • vitu says:

   mitä ois uros koirien nimet

  • iitu says:

   Onneks olkoon ansku!Hovawartit on ihania,isäni kaverilla on sellainen uros…Aika haastavia hoidossa,kannattaa totuttaa imuriin että sen sitten voi HELLÄSTI imuroida(on niin paljon irronnutta karvaa!).Wilma nimi kuullostaa hyvälle…KANNATAN,ei Villa nimistä koska kuullostaa liian lepsulle!=)

  • iitu says:

   Roni,Ressu,Risa,Josa,Nessu…yms…Urosten nimii!

  • iitu says:

   Hei haloo Pikku tyttö!? Mul on rotikka ja se on 6kk ja se osaa käskyt:istu,tassu,leijona,maahan,paikka,saa ottaa,nouda,aja takaa,ympäri,pam(leikkii kuollutta),kelli,hyppää,alas…Et hei sun koiras osaa 3 käskyy ja se on 5 vuotta!No huh huh…Ja sä sanoit et me tehään siit kunnon koira,ei enää 5 vuotiasta voi kouluttaa!!

  • Koira says:

   ihania koiria

  • saksanpaimen says:

   haluisin saksanpaimenen äiti ja isä miettii sitä meille innostuin sit siinä mukana siitä oon jo pitkään halunnu koiraa ja uskomatonta että nyt saan sen!! <33

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.