Ravintola Nuevo Latino uhkailee oikeusjutulla

Kuka muistaa viel ravintola Lehtovaaran? Ravintolanpitjt eivt pitneet verkkoon kirjoitetusta negatiivisesta ravintola-arvostelusta ja alkoivat uhkailla kirjoittajaa oikeusjutulla.

Ravintola Nuevo Latinossa eivt ainakaan nyt kuulleen asiasta. Mikko Eerola kertoi juuri Jaikussa saaneensa shkpostitse oikeusjutulla uhkailua kirjoittaessaan eat.fi:hin ja Jaikuun kokemuksiaan ko. ravintolasta.

Nhtvsti Nuevo Latinolaisten mielest ravintolaa ei saa kutsua arvostelussa ylihintaiseksi tai palvelua tykeksi. Etenkin jos arvostelu on sattunut nousemaan Googlen hakutuloksien ykkseksi hakusanoilla “Ravintola Nuevo Latino” (kokeile).

Pivitys 24.6: Mikko Eerola kertoo lis asiasta blogissaan ja Jaiku-keskustelussa. Erityisen hmmentvksi asian tekee se, ett ravintolasta on soitettu Mikon vaimon typaikalle Perun suurlhetystn. Vaimo joutui asian johdosta puhutteluun ja asia on kuulemma “raportoitava suurlhettillle”.

Alkuperisen shkpostin voit lukea tst.

Lispivitys: Mikon blogikirjoituksen pern on alkanut tulla mielenkiintoisia kommentteja. Anonyymi kirjoittaja toivoo bloggaajan kuolemaa ja kehoittaa hnt ajattelemaan perhettn. Tm tuo mieleen aiemman kirjoitukseni kanadalaisesta bloggaajasta, joka alkoi saada blogiinsa pelottavaa uhkailua kirjoitettuaan hmrperisest muuttofirmasta.

Pivitys 25.6: Ravintolan takana toimiva Marainvest pahoitteli Mikolle tyntekijidens omavaltaista toimintaa ja lupasi harmia kohdanneelle vaimolle kirjallisen anteeksipyynnn. Kohu alkanee siis hiljalleen laantua.

15 thoughts on “Ravintola Nuevo Latino uhkailee oikeusjutulla

 1. Pingback: eerola.com - the personal home page of Mikko Eerola

 2. Pingback: Kulutusjuhla » Arkisto » Ravintola Nuevo Latino uhkailee nettikirjoittajaa oikeustoimin

 3. erkka: Google algoritmien tukena on nykyisin mys paljon pelkk webbisivutavaraa laadukkaampaa tietoa kiinnostavista aiheista, kun blogien sytteit seurataan tehokkaasti mm. Google Readeri varten ja Readerin kyttjt tekevt viel innokkaasti nostoja share-toiminnolla. Jos itse olisin suunnittelemassa sivuarvostusalgoritmeja, niin tllaiset rekisterityneiden yksittisten kyttjien rypshten ilmaantuvat suositukset painaisivat paljon sen aikaa kun aihe on kuuma.

 4. Pingback: Loistava » Blog Archive » Ravintola Nuevo Latino vetää herneet venttiiliin, suurlähettiläät messiin

 5. Pingback: Oudot.net - Teemu J. Kammonen - Blogi & portfolio » Blog Archive » Loukkaat kunniaani, saatanan mulkku!

 6. Pingback: s1t.net » Sano ei vihjeettömille ravintoloitsijoille (Tapaus Nuevo Latino)

 7. Pingback: Elefanttipuhetta » EU haluaa blogit kontrolliin

 8. Pingback: SwitchX » Blog Archive » Nuevo Latino kerää mainetta

 9. Noniin.. Hienoa ett omistaja otti uuden asenteen koko hommaan. Ajattelinkin jo ett onko kyseess tydellinen li vai mit, mutta nyt ehk voisi kyd itsekin paikan testaamassa. Ruokahan siell piti olla hyv ja ehk tulevaisuudessa palvelukin pelaa paremmin kun siit on nyt nin kovin mlisty.

 10. En olisi itse kyseisen ravintolan huonosta palautteesta edes tiennyt, mikli ravintoloitsija ei olisi uhkailuja esittnyt.

 11. Pingback: Problogger Sai Potkut StumbleUponista - Pyydettiin Takaisin Alle 2 Tunnissa | Marko Pyhajarvi Dot Com

 12. Pingback: Ravintola Belge ja julkisuudenhallinta | Pinseri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *