Ravintola Nuevo Latino uhkailee oikeusjutulla

Kirjoittaja Sami, 23.6.2008

Kuka muistaa vielä ravintola Lehtovaaran? Ravintolanpitäjät eivät pitäneet verkkoon kirjoitetusta negatiivisesta ravintola-arvostelusta ja alkoivat uhkailla kirjoittajaa oikeusjutulla.

Ravintola Nuevo Latinossa eivät ainakaan näytä kuulleen asiasta. Mikko Eerola kertoi juuri Jaikussa saaneensa sähköpostitse oikeusjutulla uhkailua kirjoittaessaan eat.fi:hin ja Jaikuun kokemuksiaan ko. ravintolasta.

Nähtävästi Nuevo Latinolaisten mielestä ravintolaa ei saa kutsua arvostelussa ylihintaiseksi tai palvelua töykeäksi. Etenkin jos arvostelu on sattunut nousemaan Googlen hakutuloksien ykköseksi hakusanoilla “Ravintola Nuevo Latino” (kokeile).

Päivitys 24.6: Mikko Eerola kertoo lisää asiasta blogissaan ja Jaiku-keskustelussa. Erityisen hämmentäväksi asian tekee se, että ravintolasta on soitettu Mikon vaimon työpaikalle Perun suurlähetystöön. Vaimo joutui asian johdosta puhutteluun ja asia on kuulemma “raportoitava suurlähettiläälle”.

Alkuperäisen sähköpostin voit lukea tästä.

Lisäpäivitys: Mikon blogikirjoituksen perään on alkanut tulla mielenkiintoisia kommentteja. Anonyymi kirjoittaja toivoo bloggaajan kuolemaa ja kehoittaa häntä ajattelemaan perhettään. Tämä tuo mieleen aiemman kirjoitukseni kanadalaisesta bloggaajasta, joka alkoi saada blogiinsa pelottavaa uhkailua kirjoitettuaan hämäräperäisestä muuttofirmasta.

Päivitys 25.6: Ravintolan takana toimiva Marainvest pahoitteli Mikolle työntekijöidensä omavaltaista toimintaa ja lupasi harmia kohdanneelle vaimolle kirjallisen anteeksipyynnön. Kohu alkanee siis hiljalleen laantua.

    Jutussa “Ravintola Nuevo Latino uhkailee oikeusjutulla” on 15 kommenttia:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.