Lehtovaara leviää netissä

Päivän tapaus lienee Ravintola Lehtovaaran yhteenotto Herkko Hietasen kanssa. Hietanen julkaisi sivuillaan avoimen reklamaation Lehtovaaralle ja sai vastalahjaksi korvausvaatimuksen. Tarina alkoi levitä blogeissa ja nyt se on päätynyt jo Taloussanomien uutisiin ja Digitodayhin. Saapa nähdä kuinka moni tiedotusväline vielä kirjoittaa asiasta.

Blogilistan hakutoiminnolla näet näppärästi mitä blogit kirjoittavat Lehtovaarasta.

[Päivitys pikkutunneilla:] Hesarikin uutisoi asiasta. Ja se alkuperäinen korvausvaatimuskirje on nähtävillä Hietasen sivuilla (PDF). Lehtovaaran sivuilla muuten kerrotaan ravintolan olevan loman vuoksi suljettuna 25.7. asti. Mahtaakohan bloggaajien tuohtumus olla tuolloin jo wanha juttu? Jää nähtäväksi.

2 thoughts on “Lehtovaara leviää netissä

  1. Ihan aiheettoman suuri numero on tehty yhdestä huonosti sujuneesta illallisesta- Suuri osa reklamaatiosta oli pikku nipottamista (vettä ei kaadettu, viinilistoja vain yksi, no voi kyynel) ja loput henksun virheistä on varmaankin johtunut kiireestä ja siitä, että henkilökemiat eivät ole kerta kaikkiaan natsanneet. Mistä voimme tietää kuinka töykeitä asiakkaat ovat saattaneet olla? Melko ylimielisen kuvan sain, kauheaa ammattinimikkeillä ja viinituntemuksella snobbailua. Aika erikoiselta tuntuu sekin, että asiakkaat ovat “ajastaneet” tarjoilijan nopeutta. Jos on kiire niin ei voi joka paikkaan venyä. Koittakaapa itse tarjoiluhommia niin näette.
    Ja sitten tuon sanan “anteeksi” merkitys: ei asiakkaalta tarvitse pyytää anteeksi (sana “anteeksi” varataan ammattiroolin ulkopuolelle,yksityiselämään) mutta pahoitella kyllä tulisi ja kohtuullisesta hyvityksestä sopia.
    Sääli jos liiketoiminta on kärsinyt yhdestä “kärpäsestä härkänen” -jutusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *