Lehtovaara levi netiss

Pivn tapaus lienee Ravintola Lehtovaaran yhteenotto Herkko Hietasen kanssa. Hietanen julkaisi sivuillaan avoimen reklamaation Lehtovaaralle ja sai vastalahjaksi korvausvaatimuksen. Tarina alkoi levit blogeissa ja nyt se on ptynyt jo Taloussanomien uutisiin ja Digitodayhin. Saapa nhd kuinka moni tiedotusvline viel kirjoittaa asiasta.

Blogilistan hakutoiminnolla net npprsti mit blogit kirjoittavat Lehtovaarasta.

[Pivitys pikkutunneilla:] Hesarikin uutisoi asiasta. Ja se alkuperinen korvausvaatimuskirje on nhtvill Hietasen sivuilla (PDF). Lehtovaaran sivuilla muuten kerrotaan ravintolan olevan loman vuoksi suljettuna 25.7. asti. Mahtaakohan bloggaajien tuohtumus olla tuolloin jo wanha juttu? J nhtvksi.

2 thoughts on “Lehtovaara levi netiss

  1. Ihan aiheettoman suuri numero on tehty yhdest huonosti sujuneesta illallisesta- Suuri osa reklamaatiosta oli pikku nipottamista (vett ei kaadettu, viinilistoja vain yksi, no voi kyynel) ja loput henksun virheist on varmaankin johtunut kiireest ja siit, ett henkilkemiat eivt ole kerta kaikkiaan natsanneet. Mist voimme tiet kuinka tykeit asiakkaat ovat saattaneet olla? Melko ylimielisen kuvan sain, kauheaa ammattinimikkeill ja viinituntemuksella snobbailua. Aika erikoiselta tuntuu sekin, ett asiakkaat ovat “ajastaneet” tarjoilijan nopeutta. Jos on kiire niin ei voi joka paikkaan veny. Koittakaapa itse tarjoiluhommia niin nette.
    Ja sitten tuon sanan “anteeksi” merkitys: ei asiakkaalta tarvitse pyyt anteeksi (sana “anteeksi” varataan ammattiroolin ulkopuolelle,yksityiselmn) mutta pahoitella kyll tulisi ja kohtuullisesta hyvityksest sopia.
    Sli jos liiketoiminta on krsinyt yhdest “krpsest hrknen” -jutusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *