Hmrperisen muuttofirman tapaus

Joey DeVilla joutui hankalaan vlikteen bloginsa kautta. Kuukausi sitten hn oli kysellyt blogissaan kokemuksia torontolaisista muuttofirmoista. Ja niithn tuli: juttuun tulleiden kommenttien joukossa oli suoraa puhetta Quick Boy Movers -nimisest firmasta – kommentin kirjoittaja oli saanut suoraan sanotusti paskaa palvelua.

Torstaina Joeyn puhelin soi: it-eurooppalainen ni vaati kommentin poistamista. “Kommentti pois. Siin kaikki mit aion sanoa *click*”. DeVilla poisti aluksi kommentin, mutta alkoi sitten selvitell asioita. Hn sattui tuntemaan alkuperisen kommentin lhettjn ja pystyi varmistamaan, ett kyseess ei ollut nimetn herjaus. Ja kukaan tuskin yllttyi, kun kvi ilmi ett kyseinen blogijuttu kommentteineen oli krjess Googlen hakutuloksissa sanoille “Quick Boy Movers”.

Ja niinp Joey koki velvollisuudekseen kertoa tarinan maailmalle. Hn ei pelkstn julkistanut sken poistettua kommenttia, vaan vielp kirjoitti aiheesta uuden jutun. Syntyi kanadalaisversio Ravintola Lehtovaaran tapauksesta. Tm on kuitenkin hieman erilaista. Ajatus joutumisesta riitoihin hmrperisen muuttofirman kanssa kuulostaa hieman… hmm, hermostuttavalta. Etenkin kun jutun pern alkaa tulla kommentteja tyyliin: “Joey, olet menossa naimisiin ja sinulla on elm edess. Miksi yritt leikki machoa?” Ainakin minua alkaisi pelottaa pimeill syrjkujilla.

Miten pitklle sin menisit blogisi puolesta?

5 thoughts on “Hmrperisen muuttofirman tapaus

  1. “Miten pitklle sin menisit blogisi puolesta?”

    Vastaus odottaa syyttjn seuraavaa siirtoa.

  2. Luulen, ett Joey toimi ainoalla oikealla tavalla. Viimeinen asia, mit tuollaiset hmrmiehet kaipaavat on julkisuus. Jos juttusi johtaa uhkailuun, nosta isompi meteli.

  3. Miten pitklle sin menisit blogisi puolesta?

    Jaa-a, siihen asti kuin Joey selvitti asiat, mutta ehken kumminkaan omassa blogissani alkaisi julkaisemaan mitn noin tuliarkaa.

  4. Pseudoanonyymina bloggaajana minulla ei moista ongelmaa ole. Muutenkin aika naurettavaa puuhaa uhkailla toista pienen kommentin vuoksi, kun uhkailu tiet vain lis julkisuutta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *