TVKaista – uusi tuleminen

[Pivitys 19.12.2008: Muista lukea testi TVkaista-digiboksista ja TVkaistan kytst]

Kas kas, aiemmin Pinserisskin mainittu TVKaista on nemm avattu uudelleen – tll kertaa maksullisena. Palvelun hinta on 20 euroa / 21 piv (maksetaan knnykll) ja siihen sisltyy osana mys laitevuokra (!).

Kyseess on siis “digiboksi”, jossa on 500 gigatavua tallennustilaa ja joka pystyy tallentamaan yhtaikaa kuutta kanavaa. Tt boksia ei kuitenkaan laiteta kotiantenniin kiinni vaan ohjelmat ajastetaan ja niit katsellaan netin yli tietokoneen ruudulta.

Pikaisella lukemisella sain sellaisen ksityksen, ett palvelun tilaamalla saa “omakseen” TVKaistan tiloissa sijaitsevantallentimen jota sitten kytetn netinyli.Jos palvelua makselee viiden vuoden ajan, laite muuttuu omaksi.Asia tytynee toteuttaa ninlain kirjaimen toteuttamiseksi-en nimittin ole ihan varma ett jossain sijaitsee valtaisa konesalillinen netin yli ohjattavia digibokseja. Tai no, mist sen tiet. :-)

Palvelu lytyy edelleen vanhasta tutusta osoitteesta.

Suurella mielenkiinnolla seuraan, miten asia etenee. Saatanpa jopa intoutua maksamaan yhden kolmeviikkoisen kokeilumieless!

8 thoughts on “TVKaista – uusi tuleminen

 1. Eiks Saunavision kytttapa ole VHS-kaudelta, kuka nyt vuonna 2007 haluaa ajastaa kaikki katsottavat ohjelmat.

  TVkaista tallentaa jatkuvasti kaikki ohjelmat kaikilta kanavilta. Kytnnss minulla on viikon kmmipuskuri kaikesta automaattisesti ja voin katsoa mit vain kun sattuu huvittamaan. Koko homma toimii PC:ll ja sopivasti toimimalla ohjelmat voi downloadata talteen.

 2. No on Touhua! Ilmaisena laiton, mutta maksullisena laillinen. Eli kysymys kuuluu paljonko TO-mafia ottaa tosta kahdestakymmenest eurosta? Ja miten sovittiin asia YLEn kanssa? Miten varmennetaan, ett lupamaksut hoidettu?

 3. Kvin sek Kaistalla ett Saunavisiossa ja olen ilmeisesti tyhm, mutta olisin halunnut tiet mit nimelt mainittavia kanavia palvelut koskevat.
  Kokonaan eri asia sitten on, ett vanhana kpyn vierastan television katsomista tietsikan ruudulta. Lisksi Kaistan hinta on sellainen, ett sill saa jo markkinoiden kalleimman tallentavan digiboksin kotiinsa ja harvana pivn lytyy kuusi sellaista samaan aikaan tulevaa ohjelmaa, ett ne haluaisi kaikki katsoa saatikka tallentaa.

 4. Palvelun on kallis ja kmpel, mutta toisaalta sen boksinhan voi lunastaa kokonaan itselle. 555 euroa lienee markkinoiden halvin hinta 500 gigaisesta boksista, joka tallentaa samanaikaisesti kuutta kanavaa

  Kyttehdoissa tosin varoitetaan, ett boksi ei vlttmtt toimi kotivirtelmill ja tvkaista ei anna siihen yhtn teknist tukea.

 5. Kuulostaa semmoiselta vrkilt, jonka hommaamista voisi harkita. Ikv kyll toimii vain Windowsilla.

  Toisaalta, olisipa Parallelsillekin sitten “hytykytt”… ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *