LOST

Nyt ei ole kyseessä kuitenkaan TV-sarja aution saaren vangeista, vaan jotain vielä hauskempaa. LOST on nettipeli, jossa kilpaillaan kutsumalla muita mukaan peliin.

Jokaisesta uudesta liittyneestä saa pisteitä, heidän värväämistään liittyneistä lisää pisteitä jne… siis parhaaseen verkostomarkkinointityyliin. Mutta pelin voi myös hävitä: kun kukaan ei enää klikkaa linkkiäsi, olet hävinnyt ja pisteesi katoavat – myös ne pisteet jotka tienasit toisille värväytyessäsi mukaan peliin!

Osallistuminen ja pelaaminen ei maksa mitään, mutta peliin pääsee mukaan vain klikkaamalla jostain löytynyttä kutsua. Tässä sinun kutsusi, ole hyvä:

www.lost.eu/6226d

Pelin tarkoituksena on värvätä uusia liittyneitä erilaisilla mielikuvituksellisilla tavoilla. Tiedän, että blogipostaus ei ole kovin mielikuvituksellista, mutta voin käyttää samaa linkkiä onneksi myös muualla. Pinseri saa toimia pistekirnuna :-)

Pelissä on luvassa myös palkintoja eniten pisteitä keränneille ja luovimmalle kutsutavalle.

Älä unohda värväytyä: www.lost.eu/6226d.

8 thoughts on “LOST

 1. “Give the person who wrote the link you found a mark out of 5 for creativity, where 0 is something pretty dull like it being on a blog and 5 is something wild like it being written on a fish and posted to you.”

  Taisi nolla ropsahtaa :D

 2. Nää on toisaalta hauskoja laskuriaddikteille, toisaalta taas sosiaalisia viruksia, jotka poikivat kommenttispämmiä ja muuta kyönää. Siinä rajoilla että liitynkö pelaajaksi ja laitan linkin tähän alle :-)

 3. En ikävä kyllä jaksanut vilkaista linkkejäsi, mutta ajatuksena tuollainen
  pisteiden kerääminen blogilukijoita tuomalla on ihan mielenkiintoinen.

  Voisin jopa joskus toteuttaa, jossain muualla tosin kuin nykyisessä blogissani.

 4. Jos perustaisi oman blogin ihan tätä varten, erheellisesti tietysti nimenä Lost-asiaa…*argh*.

 5. Kilpaileva linkki, eh? Jätän sen nyt näkyville, mutta tottahan kaikki lukijat klikkaavat mielummin minun linkkiäni tuolla sivun yläreunassa, eikös? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *