Ennustuksia vuodelle 2011

Markkinointitoimisto JWT antaa ennusteen sadasta asiasta joita kannattaa seurata vuonna 2011. Tämä lista koostuu muustakin kuin perinteisistä tietotekniikan ja mobiiliratkaisujen tulevaisuudenvisioista. 

Trendikkäät voivat havaita vaikkapa, että Sommelier (viinintuntija) ja Barista (espressontuntija) ovat vanha juttu – seuraava trendikäs juttu on olla Cicerone (oluentuntija). Kodin energiankulutuksen seuranta kasvaa myös yhä suositummaksi (Pinserissähän tästä kerrottiin jo kaksi vuotta sitten). Matkailumielessä Lontoo on paikka, jonne kaikkien alkaa tehdä mieli. Puhelimissa on jo GPS, Wifi, 3G, OLED, 12 Megapikseliä ja Xenonsalama – seuraavaksi tulee NFC. 96 muuta ennustusta voi katsoa alle liitetystä diaesityksestä.

JWT: 100 Things to Watch in 2011</object><div style="padding:5px 0 12px">View more presentations from JWTIntelligence.</div></div>

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *