Wattsonin virtalähde tulee vaihtaa

Aiemmin testattu Wattson on toiminut oikein mukavasti pientä nikottelua lukuunottamatta. Vähän toista viikkoa sitten vekotin meni totaalisen jumiin ja välillä tuntui siltä, että laitetta ei pysty herättämään henkiin enää millään tavalla. Resetoin, vaihtelin johtoja, tein vaikka mitä.

Mutta jälleen kerran sain todeta että valmistajan sivuilta löytyneitä ohjeita on syytä noudattaa kirjaimellisesti. Olin yrittänyt korjausta ajamalla Wattsonin akut niin tyhjäksi että se sammuu, mutta en ollut antanut sen olla irti sähköistä kahta vuorokautta kuten FAQ:ssa kehoitettiin. Päätin kokeilla sitäkin vielä viimeisenä oljenkortena. Ja niinpä vain kahden vuorokauden sähköttömyyden jälkeen laite heräsi taas henkiin.

Päivän opetus: Jos mikään muu ei tunnu auttavan, seuraa ohjeita kirjaimellisesti.

Vakavampi huomautus tuli kuitenkin pari päivää sitten sähköpostilla Verkkokauppa.comista: jos olet ostanut Wattsonin, laitteen virtalähde tulee vaihtaa uuteen. Vanhoissa virtalähteissä on vika joka saattaa aiheuttaa ylikuumenemista. Meidän Wattsonissamme on nyt tuliterä muuntaja ja sähkö mittaantuu taas kuten ennenkin. Muut Wattsonin ostaneet: ottakaa yhteyttä paikkaan josta ostitte laitteen.

Mainos: Viikonloppuna saan käsiini pikkuveljen New Yorkin tuliaisina uuden objektiivin – tiedossa on siis todennäköisesti uutta intoa valokuvausharrastukseen ja sitä myöten valokuvia myös Pinseriin.

Linkkivinkki: Työkaverini tekemä jut.tuu.fi on uutisaggregaattori, joka mainostaa olevansa hömpätön vaihtoehto. Jouni kaipaa klikkauksia ja palautetta palvelustaan, joten käypä kääntymässä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *