Wattsonin virtalhde tulee vaihtaa

Aiemmin testattu Wattson on toiminut oikein mukavasti pient nikottelua lukuunottamatta. Vhn toista viikkoa sitten vekotin meni totaalisen jumiin ja vlill tuntui silt, ett laitetta ei pysty herttmn henkiin en milln tavalla. Resetoin, vaihtelin johtoja, tein vaikka mit.

Mutta jlleen kerran sain todeta ett valmistajan sivuilta lytyneit ohjeita on syyt noudattaa kirjaimellisesti. Olin yrittnyt korjausta ajamalla Wattsonin akut niin tyhjksi ett se sammuu, mutta en ollut antanut sen olla irti shkist kahta vuorokautta kuten FAQ:ssa kehoitettiin. Ptin kokeilla sitkin viel viimeisen oljenkortena. Ja niinp vain kahden vuorokauden shkttmyyden jlkeen laite hersi taas henkiin.

Pivn opetus: Jos mikn muu ei tunnu auttavan, seuraa ohjeita kirjaimellisesti.

Vakavampi huomautus tuli kuitenkin pari piv sitten shkpostilla Verkkokauppa.comista: jos olet ostanut Wattsonin, laitteen virtalhde tulee vaihtaa uuteen. Vanhoissa virtalhteiss on vika joka saattaa aiheuttaa ylikuumenemista. Meidn Wattsonissamme on nyt tuliter muuntaja ja shk mittaantuu taas kuten ennenkin. Muut Wattsonin ostaneet: ottakaa yhteytt paikkaan josta ostitte laitteen.

Mainos: Viikonloppuna saan ksiini pikkuveljen New Yorkin tuliaisina uuden objektiivin – tiedossa on siis todennkisesti uutta intoa valokuvausharrastukseen ja sit myten valokuvia mys Pinseriin.

Linkkivinkki: Tykaverini tekem jut.tuu.fi on uutisaggregaattori, joka mainostaa olevansa hmptn vaihtoehto. Jouni kaipaa klikkauksia ja palautetta palvelustaan, joten kyp kntymss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *