Vaihtoehtonobelit taas jaettu

Kirjoittaja Sami, 24.10.2005

Vuodet vilistävät hurjaa vauhtia ohi. Taas on se aika vuodesta, jolloin Ig Nobelit on jaettu. Toisin kuin perinteiset Nobel-palkinnot, Ig Nobelit jaetaan sellaisille keksinnöille jotka saavat ensin nauramaan ja sitten ajattelemaan.

Vuoden 2005 palkinnot menivät taas kovatasoisille tekijöille. Parhaista mainittakoon mm. kirjallisuuden palkinto nigerialaisille tarinoitsijoille, jotka ovat sähköpostissa ilahduttaneet miljoonia Internetin käyttäjiä kertomuksillaan monista tarjolla olevista rikkauksista ja lääketieteen palkinto Neuticlesille, joka valmistaa silikonista tehtyjä keinokiveksiä steriloiduille koirille (koiran itsetunnon vahvistamiseksi).

[via]

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.