Spammerille ansionsa mukaan

Kirjoittaja Sami, 19.7.2002

Tänään tuli taas pari nigerialaisspammia. Herralla nimeltään Kola Adams on ongelma. Hänen täytyisi löytää ulkomainen tili, jonka kautta kierrättää kymmeniä miljoonia dollareita rahaa. Jos autan häntä, saisin välityspalkkiona osan rahasta. Klassinen huijauskirje, joita nykyään tulee kasoittain.

Joskus olen leikitellyt ajatuksella vastata piruuttaan moiseen kirjeeseen. Wendy Willcox (nimi keksitty) päätti tehdä juuri näin. Tavoite: 1) vastaa huijauskirjeeseen ja esitä potentiaalista uhria. 2) Yritä järjestää tapaaminen spammerin kanssa, mahdollisimman monta kertaa. 3) Tee prosessista niin hankala kuin mahdollista.

Lue riemastuttava raportti projektin tuloksista Wendyn sivuilta. Jutun lopussa webcamiin taltioitu spammeri. Lisää spammereitä kyykyttäviä löytyy Scam Joke Page -sivulta.

    Jutussa “Spammerille ansionsa mukaan” on yksi kommentti:

    • […] Vuoden 2005 palkinnot menivät taas kovatasoisille tekijöille. Parhaista mainittakoon mm. kirjallisuuden palkinto Nigerialaisille tarinoitsijoille, jotka ovat sähköpostissa ilahduttaneet miljoonia Internetin käyttäjiä kertomuksillaan monista tarjolla olevista rikkauksista ja lääketieteen palkinto Neuticlesille, joka valmistaa silikonista tehtyjä keinokiveksiä steriloiduille koirille (koiran itsetunnon vahvistamiseksi). […]

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.