Spammerille ansionsa mukaan

Tänään tuli taas pari nigerialaisspammia. Herralla nimeltään Kola Adams on ongelma. Hänen täytyisi löytää ulkomainen tili, jonka kautta kierrättää kymmeniä miljoonia dollareita rahaa. Jos autan häntä, saisin välityspalkkiona osan rahasta. Klassinen huijauskirje, joita nykyään tulee kasoittain.

Joskus olen leikitellyt ajatuksella vastata piruuttaan moiseen kirjeeseen. Wendy Willcox (nimi keksitty) päätti tehdä juuri näin. Tavoite: 1) vastaa huijauskirjeeseen ja esitä potentiaalista uhria. 2) Yritä järjestää tapaaminen spammerin kanssa, mahdollisimman monta kertaa. 3) Tee prosessista niin hankala kuin mahdollista.

Lue riemastuttava raportti projektin tuloksista Wendyn sivuilta. Jutun lopussa webcamiin taltioitu spammeri. Lisää spammereitä kyykyttäviä löytyy Scam Joke Page -sivulta.

1 thought on “Spammerille ansionsa mukaan

  1. Pingback: Pinseri » Blog Archive » Vaihtoehtonobelit taas jaettu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *