Spammerille ansionsa mukaan

Tnn tuli taas pari nigerialaisspammia. Herralla nimeltn Kola Adams on ongelma. Hnen tytyisi lyt ulkomainen tili, jonka kautta kierrtt kymmeni miljoonia dollareita rahaa. Jos autan hnt, saisin vlityspalkkiona osan rahasta. Klassinen huijauskirje, joita nykyn tulee kasoittain.

Joskus olen leikitellyt ajatuksella vastata piruuttaan moiseen kirjeeseen. Wendy Willcox (nimi keksitty) ptti tehd juuri nin. Tavoite: 1) vastaa huijauskirjeeseen ja esit potentiaalista uhria. 2) Yrit jrjest tapaaminen spammerin kanssa, mahdollisimman monta kertaa. 3) Tee prosessista niin hankala kuin mahdollista.

Lue riemastuttava raportti projektin tuloksista Wendyn sivuilta. Jutun lopussa webcamiin taltioitu spammeri. Lis spammereit kyykyttvi lytyy Scam Joke Page -sivulta.

One thought on “Spammerille ansionsa mukaan

  1. Pingback: Pinseri » Blog Archive » Vaihtoehtonobelit taas jaettu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *