31 thoughts on “Tarkkuutta nimiin

  1. Blogistanin tasavallassa on tapahtunut vallankaappaus ja omaisuuden uusjako sen jälkeen, kun Blogistanin Demokraattisten Kansantasavallan blogieliitin kaadereiden diktatuuriin ja salaisen poliisin HTML :n valtaan perustuva järjestelmä romahti ja Blogistan siirtyi markkinatalouteen.

    Uusrikkaat, n.s. blogigarkit omistavat nyt suurimman osan Blogistanin alustoista blog share-järjestelmän välityksellä. Suurin osa kansalaisista luulee omistavansa tonttinsa, vaikka suuret grynderit, esimerkkinä vaikkapa ‘Sun äitis’ pitävät hallussaan heidän palstojaan…

  2. Valtiollinen poliisi FBI (Federal Blog of Investigation) tutkii vallankumouksen taustoja.

  3. Tämä lastunen ei herättänyt blogistanian älymystössä suopeita kannanottoja.

  4. Pingback: Pinseri » Blog Archive » 1-2-3-4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *