31 thoughts on “Tarkkuutta nimiin

  1. Blogistanin tasavallassa on tapahtunut vallankaappaus ja omaisuuden uusjako sen jlkeen, kun Blogistanin Demokraattisten Kansantasavallan blogieliitin kaadereiden diktatuuriin ja salaisen poliisin HTML :n valtaan perustuva jrjestelm romahti ja Blogistan siirtyi markkinatalouteen.

    Uusrikkaat, n.s. blogigarkit omistavat nyt suurimman osan Blogistanin alustoista blog share-jrjestelmn vlityksell. Suurin osa kansalaisista luulee omistavansa tonttinsa, vaikka suuret grynderit, esimerkkin vaikkapa ‘Sun itis’ pitvt hallussaan heidn palstojaan…

  2. Valtiollinen poliisi FBI (Federal Blog of Investigation) tutkii vallankumouksen taustoja.

  3. Tm lastunen ei herttnyt blogistanian lymystss suopeita kannanottoja.

  4. Pingback: Pinseri » Blog Archive » 1-2-3-4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *