Päivitys tekijänoikeuslaista

Kylläpä tätä asiaa nyt riittää tälle päivälle, mutta tämä kiinnostanee lukijoita.

Jyrki J. J. Kasvi:

Tekijänoikeuslain muutosesityksistä äänestettiin tänään perjantaina ja lopullisesti laki hyväksytään tai hylätään ensi tiistaina. […] Saamani palaute ja kollegojen reaktiot saamaansa sähköpostitulvaan (jatkakaa ensi tiistaihin :-) onneksi muistuttivat, miksi minä olen täällä.

Hyvät kansalaisjournalistit ja -aktiivit: aikaa on vielä ensi tiistaihin.

Aiemmassa jutussa kerrotaan laajemmin siitä, mistä on kyse.

Jyrkin sivuilla ollut tunnustus herätti muuten hilpeyttä:

Menin äänestyksen jälkimainingeissa niin sekaisin, että äänestin vahingossa kasettimaksun laajentamisen (esim. muistipiireihin ym.) puolesta ja neuvoin vielä Oras Tynkkystä äänestämään samalla tavalla.

1 thought on “Päivitys tekijänoikeuslaista

  1. Pakko korjata sen verran, että tekijänoikeuslain II käsittely ei olekaan ensi tiistaina, kuten alkunperin luulin. Koska virrenveisuun tekijänoikeuskorvauksiin tehtiin I käsittelyssä muutos, laki kiertää suuren valiokunnan kautta jatkettuun I käsittelyyn ja vasta sen jälkeen on II käsittely. Sen tarkkaa päivää en tiedä vielä, mutta esitän siellä joka tapauksessa koko lain hylsyämistä.

    Jos vaikutti sekavalta, lain synnyn kiemuroita voi yrittää selvittää itselleen täällä:

    http://www.edusnet.net/default.asp?id=1272

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *