Näin tehdään oma radioasema

Nyt löytyi uudesta iTunesista ominaisuus joka korvaa asennusvaiheen harmit ja kiroilut.

Aikaisemmin jokainen iPodiin siirtynyt podcast-lähetys piti hakea ja käynnistää käsityönä. Kun yksi ohjelma loppui, etsittiin seuraava. Jos tilattuna on paljon lyhyitä podcasteja, homma kävi äkkiä työlääksi.

Uudessa iTunesissa podcastit näkyvät musiikkikirjastossa aivan samoin kuin muutkin musiikkikappaleet. Nytpä voinkin tehdä älykkään soittolistan joka esimerkiksi soittaa peräkkäin kaikki edellisvuorokauden aikana ilmestyneet podcastit, joita en ole vielä kuunnellut. Oma henkilökohtainen radioasema!

Ja mikä olisikaan radioasema ilman musiikkia. Älykkäiden soittolistojen avulla voisin tehdä vaikkapa miksauksen joka soittelee podcastien joukossa hyviksi arvostelemiani kappaleita, joita ei ole kuunneltu pariin viikkoon sekä välissä muutaman erinomaiseksi arvostelemani biisin.

Kaikkea ne keksivät.

2 thoughts on “Näin tehdään oma radioasema

  1. ^Muttei se mitä etsin, eli OIKEA oma radioasema radioaaltoineen päivineen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *