Nin tehdn oma radioasema

Nyt lytyi uudesta iTunesista ominaisuus joka korvaa asennusvaiheen harmit ja kiroilut.

Aikaisemmin jokainen iPodiin siirtynyt podcast-lhetys piti hakea ja kynnist ksityn. Kun yksi ohjelma loppui, etsittiin seuraava. Jos tilattuna on paljon lyhyit podcasteja, homma kvi kki tylksi.

Uudessa iTunesissa podcastit nkyvt musiikkikirjastossa aivan samoin kuin muutkin musiikkikappaleet. Nytp voinkin tehd lykkn soittolistan joka esimerkiksi soittaa perkkin kaikki edellisvuorokauden aikana ilmestyneet podcastit, joita en ole viel kuunnellut. Oma henkilkohtainen radioasema!

Ja mik olisikaan radioasema ilman musiikkia. lykkiden soittolistojen avulla voisin tehd vaikkapa miksauksen joka soittelee podcastien joukossa hyviksi arvostelemiani kappaleita, joita ei ole kuunneltu pariin viikkoon sek vliss muutaman erinomaiseksi arvostelemani biisin.

Kaikkea ne keksivt.

2 thoughts on “Nin tehdn oma radioasema

  1. ^Muttei se mit etsin, eli OIKEA oma radioasema radioaaltoineen pivineen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *