Potter tilattu

Tämän vuoden juhannusviihde kesäviihde on taas taattu: ennakkotilaukseni uudesta Harry Potter -kirjasta “Harry Potter and the Half-Blood Prince” on nyt jätetty Amazoniin. Saitti osaa jo nyt ennakoida että pääsemme ahmimaan kirjaa 19.6. 19.7.

Britti-Amazonista tilaamisessa on omat hyvät ja huonot puolensa. Tilaukset tulevat kyllä nopeasti perille ja EU:n ansiosta niistä ei peritä lainkaan tullia. Huonona puolena on taas se, että ostoksiin lisätään suomalainen arvonlisävero. Erittäin paljon huonoutta on siinä, että saitilla näkyvät kirjojen hinnat ovat verottomia – alv lisätään summaan siis vasta ostosta maksaessa. Tämä saattaa tulla viattomalle shoppailijalle yllätyksenä. Myös postikulut täytyy ottaa huomioon.

Kymmenen punnan hintaiselle kirjalle tulee siis päälle viisi puntaa postikuluja ja tähän 1,20 puntaa arvonlisäveroa. Koko paketin hinnaksi saatiin £16,17 joka tekee yhteisvaluutassa vähän vajaat 24 euroa. Ainakin viimeksi Pottereita sai täällä joistain kaupoista tuohon samaan hintaan lähes heti julkaisupäivän jälkeen joten en voi juuri kehuskella säästäväni nettishoppailulla. Mutta saanpa ainakin kirjan kotiovelle kannettuna :-)

Pinseriin ahkerasti kirjoitelleille Potter-faneille muuten tiedoksi että kommentit ovat käytössä ja väittely voi jatkua entiseen malliin! :-)

Korjaus: Olin näemmä lukenut kuukausien nimet aluksi hieman väärin… eli juhannukseksi kirjaa ei vielä tule. :-)

29 thoughts on “Potter tilattu

  1. mut mitä jos tää ei aukasekkaan uutta sivuu O_o wiii…tylsää… mutta mä en luovuta!! hih xD

  2. hahahahahaahahahahahaaaaaaa!!!!!!! onnistuin!! jee… mut nyt taidan häippästä tonne toiseen pinseriin tai johki… xD

  3. moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiiikka ylihuomenalkaakouluaivanälyttömäntylsää…

  4. joo.. huimaa.. :D ei tänne taida koskaan tulla oikeen porukkaa xD

  5. ei, kyllä se pinseri kuudes potter on se oma koti kullan kallis…

  6. hyih! vilkasin äsken tonne edelliselle sivulle ja huomasin et siel oli joku outo hyypiö nimeltä ‘sluggis kävi täällä(kin)’. sit mä hetken paheksuin sitä ja tajusinki yhtäkkii, et se oli mä. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *