WordPress rokkaa

Olen ihastunut WordPressiin. Itse ohjelma oli jo ennestään tuttu (ja teki vaikutuksen jo silloin), mutta ohjelmaan asennettavat erilaiset lisäosat (plug-init) ihastuttavat monipuolisuudellaan ja helppoudellaan.

Eilen bongasin Skrubusta näppärän Related Entries -lisäpalikan, joka rakentaa juttuihin “lisää samasta aiheesta” -tyyppisiä linkkejä. Asentamiseen meni minuutti ja linkkien sijoittamiseen toinen minuutti. Näinhän tämän pitääkin toimia.

Sukulaislinkit eivät näy etusivulla, joten jos haluat kokeilla niitä, klikkaa itsesi juttusivulle (otsikosta) ja rullaa alaspäin jutun loppuun.

Loppuun vielä pari blogivinkkiä uusista suosikeistani. Blogisanomat pyrkii näemmä blogistanin Iltalehdeksi ja onnistuukin siinä suht hyvin. Astetta vakavammin blogistanin asioita käsittelee Media=blogi. Jos slow foodilla olisi vastineita blogimaailmassa, ne olisivat Hiljaista huutelua ja Pää auki.

Bloginpitäjä! Palkitse suosikkisi linkillä. Se kannattaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *