WordPress rokkaa

Olen ihastunut WordPressiin. Itse ohjelma oli jo ennestn tuttu (ja teki vaikutuksen jo silloin), mutta ohjelmaan asennettavat erilaiset lisosat (plug-init) ihastuttavat monipuolisuudellaan ja helppoudellaan.

Eilen bongasin Skrubusta npprn Related Entries -lispalikan, joka rakentaa juttuihin “lis samasta aiheesta” -tyyppisi linkkej. Asentamiseen meni minuutti ja linkkien sijoittamiseen toinen minuutti. Ninhn tmn pitkin toimia.

Sukulaislinkit eivt ny etusivulla, joten jos haluat kokeilla niit, klikkaa itsesi juttusivulle (otsikosta) ja rullaa alaspin jutun loppuun.

Loppuun viel pari blogivinkki uusista suosikeistani. Blogisanomat pyrkii nemm blogistanin Iltalehdeksi ja onnistuukin siin suht hyvin. Astetta vakavammin blogistanin asioita ksittelee Media=blogi. Jos slow foodilla olisi vastineita blogimaailmassa, ne olisivat Hiljaista huutelua ja P auki.

Bloginpitj! Palkitse suosikkisi linkill. Se kannattaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *