Pinseri pivittyy

Hyvt lukijat, kuten jo huomasittekin, Pinseri on muuttunut sitten viime nkemn. Vanha bloggaussofta on nyt pivitetty tuliterksi WordPressiksi ja ulkoasuakin on muokattu hieman.

Trkein muutos tss uutuudessa on se, ett kommentit toimivat taas! Toivon mukaan roskapostittajien hykkykset eivt saa tt ohjelmistoa polvilleen samalla tavalla kuin vhn aikaa sitten. Spammin estmiseksi kaikki sellaiset kommentit, jotka sisltvt linkin joutuvat kymn lpi hyvksymisprosessin. lk siis ihmetelk, jos kommenttinne eivt tule heti nkyviin.

Mys Blogilistaa pari piv vaivannut Blogspot-ongelma on ratkennut – ohjelmistot pystyvt taas lataamaan pivitystietoja Bloggerilla tehdyist blogeista. Nhtvsti Bloggerilla saivat korjattua mystiset vikansa.

Blogilista toimii siten, ett jos jokin blogi alkaa antaa latausvirheit, listan tarkistusohjelmisto harventaa automaattisesti tarkistusvli. Sen vuoksi lhes kaikkien Blogspotissa sijaitsevien blogien tarkistusvli on tll hetkell noin vuorokauden mittainen. Joillain blogeilla seuraava tarkistuskynti saattaa siis veny jopa huomisen puolelle. Tllaisiin tilanteisiin on tehty Blogilistan “Lataa nyt” -painike. Jos tiedt ett Blogspotissa sijaitseva blogi on pivittnyt tietojaan viikonlopun aikana, mene blogin infosivulle, klikkaa “Lataa nyt” -linkki ja Blogilista ky tarkistamassa pivitykset saman tien. En tee tt automaattisesti kaikille Blogspot-blogeille, koska lheskn kaikkiin ei ole kuitenkaan kirjoitettu viikonlopun aikana.

Saan postissa paljon kysymyksi Blogilistaan liittyen mutta valitettavasti shkpostilaatikkoni natisee edelleen liitoksissa enk ole ehtinyt vastaamaan kuin murto-osaan minulle tulleesta postista viime aikoina. Tiedn, ett monet tuttavat ja ystvtkin ovat jneet ilman vastausta – sorry! En yrit vltell teit.

Blogilistan kaupallistaminen ei ole valitettavasti tuonut kyttni koodariorja-armeijaa, joten listan lisominaisuudet ovat edelleen tulossa hitaasti mutta varmasti, kunhan oikeilta tiltni ehdin. Blogilista.fi:hin on tulossa top-lista, mahdollisuus hakea kadonnut salasana, tiedotearkisto, ohjeistus ja paljon muuta. Bloggaajaveroa, sisltsensuuria ja pakollista tekstimainontaa ksittelevt ehdotukset tytyy hyvksytt Evil Megacorporation Oy:n hallituksessa. joten ne vhn kestvt. ;-)

43 thoughts on “Pinseri pivittyy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *