Blogspot-hämminkiä

Blogspotissa sijaitsevien blogien päivitykset eivät ole tänä viikonloppuna näkyneet Blogilistalla. Syytä tähän en vielä tiedä: jostain syystä Blogilista ei pysty lataamaan yhtäkään näistä blogeista vaikka selaimessa ne näkyvät normaalisti. Tutkin asiaa ja olen lähettänyt asiasta vikailmoituksen myös Blogspotiin.

Jos ja kun Blogspot saa asian korjattua, päivitykset alkavat näkyä välittömästi Blogilistassa. Siihen asti emme voi valitettavasti kuin odottaa.

Kiitokset kaikille asiasta raportoineille! Niille, jotka epäilivät että boikotoisimme joitain blogeja, toivotamme jäitä hattuun. Kaikki blogit mahtuvat listalle edelleen, samoilla ehdoilla kuin aina ennenkin.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Blogspotissa sijaitsevien blogien tarkistaminen tuottaa hankaluuksia. Mietimme ratkaisua, jonka avulla nämä ongelmat voidaan ohittaa.

Asiasta toiseen: Pinserin kommenttiosasto pysyy valitettavasti kiinni vielä hetken. Juttuja voi kommentoida taas kunhan saan viilattua WordPress-asennuksen kuntoon.

7 thoughts on “Blogspot-hämminkiä

 1. Ooh, blogini näkyy listalla jälleen! Saa nähdä näkyykö myös kommenttini. Blogspot toimii kyllä sen verran epätyydyttävästi, että harkitsen palvelun vaihtamista. Ehkä sitten, kun keksin miten muutto onnistuu sutjakkaimmin. Blogspotin volukat taitavat olla todella huikeat.

 2. Itselleni ei blogger.com tai blogspot.com osoitteet lataudu muuten kuin käyttämällä ulkomaalaisia välityspalvelimia! Lähetin blogger ylläpidolla postia aiheesta. Toivottavasti jotenkin noteeraavat.

 3. Eipä minullakaan näy yksikään blogspot.com osoite, vaikka en blogilistan kautta yrittäisikään.

 4. No eipäs mun blogi päivity blogilistalle ollenkaan,kuten ei muutkaan blogspotin jutut…
  Onhant uo bloggeri tökkiny mutta kun ei haluis (jaksais) vaihtaa…

 5. Tutkin vähän tuota blogspot-blogien ohjelmallista latausongelmaa. Jonkun aikaa ehdin testailla vaikka mitä (php:n fsockopenit yms. jo käytössä:)), kunnes huomasin, että blogspotin atom.xml:n latausskriptini toimii täydellisesti, kunhan sitä pyörittää jossain muualla kuin Nebulan palvelimella. Yliopistoni palvelimelta esimerkiksi homma onnistui ihan hyvin. Blogilistakin ilmeisesti pyörii Nebulan koneilla…

  Ongelma ei siis välttämättä ole lainkaan Blogspotissa, elleivät sitten ole jostain syystä estäneet Nebulan käyttämiä IP-osoitteita. :)

 6. Ongelma oli/on verkossa jossain Lontoon suunnalla.

  Isompien tiedostojen lataus blogger.com:sta ei toimi
  tapauksissa, joissa liikenne kulkee reittiä TELENOR-LINX-GOOGLE.

  Tässä tapauksessa tuo “iso” on hiukan yli yksi kilotavu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *