Blogilista-uutisia

Lehdisttiedote 7.4.2005: Alex Niemisen sijoitusyhti Manta Ray Holdings Oy on maaliskuun lopussa sovitulla kaupalla hankkinut Internet-pioneeri Sami Kyklt www.blogilista.fi -verkkopalvelun oikeudet. Yhtin tavoitteena on yhdess Kykn kanssa jatkaa palvelun toiminnallista kehityst sek kaupallistamista. Aikaisemmin Blogilista.fi toimi suositun www.pinseri.com -verkkosivuston yhteydess.

Blogilista.fi on suomalaisten weblogien hakemisto, johon kuka tahansa yksityinen verkkojulkaisija voi – nyt ja tulevaisuudessa – ilmoittaa ilmaiseksi oman sivustonsa eli bloginsa. Blogilista.fi puolestaan auttaa kvijit lytmn suomalaisista weblogeista heit kiinnostavimpia sek suosituimpia. Tll hetkell Blogilista.fi:hin on rekisterityn yli 1700 suomalaista weblogia.

Weblogit ovat ottaneet oman paikkansa verkkojulkaisemisessa ja www.blogilista.fi on bloggauksen todellinen solmukohta Suomessa. Palvelua kytt pivittin yli 3000 kuluttajaa ja mr kasvaa koko ajan – mys verkkoaktiivien ulkopuolella. Viime aikoina mys perinteiset mediayhtit ovat ilmaisseet kiinnostuksensa weblogeihin ja bloggaukseen. Alan ainoana suomalaisena hakemistona Blogilista.fi on meille siten mys varmasti mielenkiintoinen sijoituskohde, sanoo Manta Ray Holdings Oy:n toimitusjohtaja Alex Nieminen.

“Blogilista on lhtenyt liikkeelle pienest harrastusprojektista ja kasvanut vuosien varrella trkeksi tykaluksi weblogeja seuraaville. Uusi toimintamuoto tarjoaa erinomaiset puitteet Blogilistan kehittymiselle entist monipuolisemmaksi suomalaisen bloggaamisen keskipisteeksi,” sanoo Blogilista.fi:n kehittj Sami Kykk.

Weblogit ovat saavuttaneet Internet -kyttjien keskuudessa suuren suosion. Amerikkalainen PEW/INTERNET arvioi vuonna 2004 yli neljsosan amerikkalaisista verkkokyttjist vierailleen jossakin weblogissa ja, ett yli 32 miljoonaa amerikkalaista oli vuoden 2004 aikana vieraillut jossakin weblogissa.*) Suomessa weblogien kytt ei ole tutkittu.

Palvelun kyttjille omistussuhteen muutos nkyy palvelun monipuolistumisena ja uusina palveluina.

Blogilista.fi on huhtikuun alussa tehnyt yhteistysopimuksen maailman johtavan weblog-tykaluja tarjoavan Six Apartin kanssa. Six Apart tarjoaa Blogilistan kyttjille TypePad -palvelunsa (www.typepad.fi) ilmaiseen koekyttn kolmeksi kuukaudeksi.

Six Apartin Euroopan johtaja Loc LeMeur: Blogilista.fi on trke osa suomalaista bloggauskulttuuria ja TypePad maailman johtavana bloggausplatformina haluaa osaltaan olla mukana suomalaisen bloggauksen kehityksess. Toimimalla yhteistyss Blogilista.fi:n kanssa saamme aitiopaikan mys oman asiakaskuntamme laajentamiseen Suomessa.

Listiedot:
Alex Nieminen, alex@blogilista.fi
Sami Kykk, sami@blogilista.fi

*) Lhde: PEW/INTERNET (http://www.pewinternet.org/)

41 thoughts on “Blogilista-uutisia

  1. Pingback: Mediatalot jälleen ostoksilla - nyt vuorossa blogilista.fi « Finventure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *