Conan rakastaa Suomea!

Vähän toista viikkoa sitten kirjoitin siitä, miten Conan O’Brien naureskeli showssaan Suomesta lähetetylle postikortille ja haastoi lähettämään lisää. Noh, sitä saa mitä tilaa! Täkäläiset fanit lähettivät satoja postikortteja täynnä mitä erilaisimpia terveisiä tuolle suositulle talkshow-juontajalle. Conan oli ällikällä lyöty ja tarjosi suomalaisille faneilleen erinomaisen vastalahjan (enpä paljasta vielä mikä se oli).

Kyseinen jakso näytettiin USA:ssa viime tiistaina ja se tulee SubTV:ltä tänään perjantai-illalla kello 0:05 (siis viisi minuuttia lauantain puolella) ja uusintana maanantaina alkuillasta. Jos et malta odottaa, netissä on toki jo videoleikkeitä ohjelmasta: eka paikka ja toka paikka. Molemmat videot ovat 31-megaisia MPEG-tiedostoja ja saattavat kadota näkyvistä milloin tahansa. Imuroi siis itselle. Lisäinfoa ja linkkejä ilmestyy ennenpitkää varmaankin myös kokoelmasivulle.

37 thoughts on “Conan rakastaa Suomea!

  1. Harmittavasti jäi kyseinen jakso katsomatta, vaikka ohjelmaa seuraankin, onneksi löytyi tuo videoklippi.

    [Seuraava sisältää spoilereita, älä lue, mikäli haluat säilyttää jännityksen!]

    Ehdottomasti yksi Conan O’Brien – huippuhetkistä. Se kohta, jossa Suomen lippu kannettiin sisään, tuntui vähintäänkin epätodelliselta. Esitetyt kortit, ne jotka Conan luki, taisivat kyllä olla väärennettyjä.

  2. Katsohan kortteja tarkemmin. Suomalaiset postileimat, suomalaista tekstiä korteissa, suomalaiset postimerkit..

    Ihan aitoja olivat, usko pois.

  3. Eilen illalla oli aiva täpinöissään kova video pätkän metsästys käynnissä. Suomi Suomi Suomi!

  4. Santeri, kyllä kortit olivat aitoja, mutta tekstit niissä kirjoitettu uudestaan. Tekstit olivat suunnilleen yhtä aitoja kuin ne mainokset eräässä Conanin vakiosketsissä (lehtileikkeet).

  5. ed2k://|file|Conan_O’Brien_loves_Finland(2004-06-08).mpeg|33302532|39C580983239BB77155C3B0785736064|/

  6. Mikko, otetaanpa esimerkiksi vaikka tuo ensimmäinen kortti (“you are whiter than..”). Teksti on kirjoitettu identtisellä käsialalla millä alapuolella näkyvät suomenkieliset tekstitkin (“valkonaama” jne.). Tietysti sekin voidaan feikata, mutta käytetäänpä nyt hiukan Occamin partaveistä. Kumpi on todennäköisempää: tuhannesta kortista muutama on ihan oikeasti noin hauska, vai että Conanin tiimi huvin vuoksi feikkaisi neljä korttia (johon kuluisi aikaa ja resursseja).

    Ei tässä mitään suurta salaliittoa tarvita. Aitoja olivat.

  7. Whoa. Hysteeristä! Ja mikä kansanegoa hivelevä loppuhuipentuma! Minä aion ainakin lähettää Conan O’Brianille kortin “Conan, you’re forgiven!”

    ~llauren of navelfluff.org

  8. Miks kukaan edes pohtii, oliko kortit feikattu vai ei? Varsinkaan, kun on ihan mahdollista et useammatkin itseni kaltaiset innostuivat Pinserin linkittämän saitin ohjeiden mukaisesti lähettämään vastaavanlaisia “I hate my homeland too” -tyylisiä viestejä. ;D

  9. Eiväthän ne feikattuja olleet, kyllähän keskustelua oli erilaisilla foorumeilla siitä, mitä kortteihin tungetaan… En tiedä siitä punainen tussi&mustekynä -yhdistelmästä, että onko virheellistä englantia kenties korjailtu jonkun toimesta..?

    Mutta Conanin kirjoittajat säästivät aikaa noiden ansiosta :) Hienoja olivat, ja ihan aitoja.

    Ty, Conan, siitä Ruotsi-kommentista :D.

  10. Loistavaa! Suomi pääsee maailmankartalle ja vielä
    Ruotsikin nolattiin! Jatka samaan malliin.

  11. kyllä ne kortit oli ihan aitoja. Ainakin se ” you make david hasselhoff look cool” oli mun lähettämä ja siinä oli vielä mun allekirjotus.

  12. Nyt pitää lähettää uusi postikortti vyöry Conanille! Se voi tehdä jutun Suomalaisista fanaatikoista jos se saa vielä satoja kortteja! Mä lähetän tänään pari korttia! Kaikki mukaan!

  13. Kortteihin kirjoitetaan ydin isommalla uudestaan siksi, että Conanin on helpompi lukea se lähetyksessä. Amerikkalaisessa showssa ei käy änkyttäminen. Hitto, vieläkin muistan sen kun Hytöstä mainostettiin Suomen Conanina..No, ehkä Mtv3 tarkoitti Conan Barbaaria.

  14. hih, hilpeää kyllä kieltämättä :D

    Näin sitä positiivista suomi-kuvaa levitetään.

  15. Hieno juttu. Ymmärtävätpä amerikkalaisetkin, että Finland-niminen maa on todella olemassa. Vai ymmärtävätköhän?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *