Linkkivinkki linkeistä

Kirjoittaja Sami, 17.6.2004

Sarjassa “korvaamattomia työkaluja” vuorossa del.icio.us, kollektiivinen linkkivarasto. Jos surffailet usealla koneella ja selaimella, kuten minä, selaimen kirjanmerkkitoiminnallisuus ei oikein riitä. Tämän saitin avulla voit helposti tallentaa mielenkiintoiset nettiosoitteet myöhempää käyttöä varten.

Hauskaksi palvelun tekee kuitenkin sen yhteisöllisyys: voit tutkiskella muiden käyttäjien kirjanmerkkejä, katsoa mitä muita linkkejä käyttämistäsi kategorioista löytyy ja seurata suosituimpia linkkejä.

Minuun vetoaa myös del.icio.usin tyylikkään pelkistetty käyttöliittymä. Sen ja Craigslistin tapaiset simppelit mutta toimivat saitit ovat aina olleet suosikkejani.

    Jutussa “Linkkivinkki linkeistä” on 6 kommenttia:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.