Conan rakastaa Suomea!

Vähän toista viikkoa sitten kirjoitin siitä, miten Conan O’Brien naureskeli showssaan Suomesta lähetetylle postikortille ja haastoi lähettämään lisää. Noh, sitä saa mitä tilaa! Täkäläiset fanit lähettivät satoja postikortteja täynnä mitä erilaisimpia terveisiä tuolle suositulle talkshow-juontajalle. Conan oli ällikällä lyöty ja tarjosi suomalaisille faneilleen erinomaisen vastalahjan (enpä paljasta vielä mikä se oli).

Kyseinen jakso näytettiin USA:ssa viime tiistaina ja se tulee SubTV:ltä tänään perjantai-illalla kello 0:05 (siis viisi minuuttia lauantain puolella) ja uusintana maanantaina alkuillasta. Jos et malta odottaa, netissä on toki jo videoleikkeitä ohjelmasta: eka paikka ja toka paikka. Molemmat videot ovat 31-megaisia MPEG-tiedostoja ja saattavat kadota näkyvistä milloin tahansa. Imuroi siis itselle. Lisäinfoa ja linkkejä ilmestyy ennenpitkää varmaankin myös kokoelmasivulle.

37 thoughts on “Conan rakastaa Suomea!

 1. Mitenks olis vastalahjana jonkin sortin David Letterman Sucks -kamppanja?

 2. M luulin aluksi, ett se oli vain joku niiden vitsi, mutta ei se nhtvsti ollutkaan.

 3. No voi hitto kun en tajunnut ite laittaa korttia. Hienoahan se. Ja kyll nuo ihan aitoja kortteja ovat.
  Onko kellekkn muulle muuten Conan pakkomielle? Minulle on, tulee jo uniinkin :D. Too bad.

 4. Mun mielest Conan on aivan IHANA!!!
  Katon joka jakson jos vain suinkin voin!

 5. Kyll se hakkapeliitta -kortti oli kaikkein paras. Hahaha! Sai nokia -renkaat kunolla mainosta. Huvittais tiet mit immeiset siell yhtysvalloissa mahtoivat ajatella kun nkivt Suomen postin -logon ja siin Blues Brothers -kortissa olleen “elokuvateattereiissa…” -hommelin. Varmaan ihmetelleet “Mit helkkarin mongerrusta tuo on? Onkohan se edes mitn oikeeta kielt” hihihihh olisi kiva tiet. Toivottavasti Suomen posti on nyt tyytyvinen kun saivat logonsa nkyviin ja oikeen viel NBC:ll joka on ollut jo vuosia Amerikan seuratuin tv: kanava.(Tippui helmikuussa 2005 vuoden takaiselta ykkspaikalta neljnneksi ja Conanin mukaan suuntana on pit kurssi ja olla ensi vuonna viides!) T tuli vhn myhss mutta mitp tuo haitanne!

 6. Eilisen (2005-10-06) aamu-tv:ss (YLE) oli ollut jotain kommenttia Conanista, jossain tuoreessa lehdess tehty juttua tuohon Suomi-stooriin liittyen. Kysyttess Conanilta mit tm tiet Suomesta oli todennut: “ainakin sen, ett nytn Suomen presidentilt”.

  Itse en tiennyt, ett feminiini puoli olisi ottamassa miehess yliotetta…

  Olisiko tss aihetta uuteen korttitulvaan? :)

  Paniko kuka merkille, miss lehdess tuo juttu oli? Mit siin oikeasi sanottiin?

 7. http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa.htm#id1063841

  “Conan O’Brien Suomeen?

  Yhdysvaltojen suosituimpiin talkshow-juontajiin kuuluva Conan O’Brien suunnittelee tiettvsti kuvausmatkaa Suomeen. NBC-kanavalla Yhdysvalloissa nkyv Late Night with Conan O’Brien -show on kuulunut jo useamman vuoden ajan mys Suomen Subtv:n ohjelmistoon. Show’ta on tehty New Yorkissa 12 vuotta.

  – Ohjelmamme suosio Suomessa on yllttnyt meidt. Olemmekin nyt suunnittelemassa Suomen vierailua, kertoo maakuntalehtien Treffi -liitteen toimittajan haastattelema O’Brien.

  O’Brien ei kerro haastattelussa tarkemmin Suomi-vierailunsa ajankohtaa. Sen hn suostuu sanomaan, ett pienimuotoisen kuvausmatkan aikana juontaja-koomikko aikoo tutustua “suomalaisiin erikoisuuksiin”.

  Tarkoituksena siis ei ole filmata mitn massiivista Conan-show’ta lavasteineen ja kuuluine Max Weinberg 7 -studiobndeineen.

  Yksi syy Conanin Suomen-matkaan voi olla se, ett Subtv lhetti miehelle jo tammikuussa kutsun vierailla Suomessa. Suomalaisiakin ohjelmissaan ivanneen vrleuan Suomen-matkaa ei kuitenkaan ole viel kirkossa kuulutettu. IS tavoitti eilen yhden NBC:n tiedottajista, joka ei osannut vahvistaa talkshow-isnnn suunnitelmia.”
  —-
  (poistanette, jos suoraa lainausta ei sallita)

  Mitenks olisi kunnon sinappihernekeittosatsi maasto-olosuhteissa, jlkkriksi mmmi ja tervajtel, aperitiivina kossu ja ruokajuomana mahlaa. Sen jlkeen tunti suojuoksua, poroerottelu, hrppy kaadetun hirven/poron lmmint verta, ja lopuksi rentoutumaan: tappokuuma savusauna, ***tanasti vihtomista, ja pari kertaa avantoon.

  Sen jlkeen voisikin sitten siirty niihin erikoisuuksiin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *