Conan rakastaa Suomea!

Kirjoittaja Sami, 11.6.2004

Vähän toista viikkoa sitten kirjoitin siitä, miten Conan O’Brien naureskeli showssaan Suomesta lähetetylle postikortille ja haastoi lähettämään lisää. Noh, sitä saa mitä tilaa! Täkäläiset fanit lähettivät satoja postikortteja täynnä mitä erilaisimpia terveisiä tuolle suositulle talkshow-juontajalle. Conan oli ällikällä lyöty ja tarjosi suomalaisille faneilleen erinomaisen vastalahjan (enpä paljasta vielä mikä se oli).

Kyseinen jakso näytettiin USA:ssa viime tiistaina ja se tulee SubTV:ltä tänään perjantai-illalla kello 0:05 (siis viisi minuuttia lauantain puolella) ja uusintana maanantaina alkuillasta. Jos et malta odottaa, netissä on toki jo videoleikkeitä ohjelmasta: eka paikka ja toka paikka. Molemmat videot ovat 31-megaisia MPEG-tiedostoja ja saattavat kadota näkyvistä milloin tahansa. Imuroi siis itselle. Lisäinfoa ja linkkejä ilmestyy ennenpitkää varmaankin myös kokoelmasivulle.

  Jutussa “Conan rakastaa Suomea!” on 37 kommenttia:

  • KimmoS says:

   Mitenkäs olis vastalahjana jonkin sortin David Letterman Sucks -kamppanja?

  • joku says:

   Olipa sekin niin iso juttu että Conan mainitsi Suomen.

  • Anza says:

   Mä luulin aluksi, että se oli vain joku niiden vitsi, mutta ei se nähtävästi ollutkaan.

  • Orpo says:

   No voi hitto kun en tajunnut ite laittaa korttia. Hienoahan se. Ja kyllä nuo ihan aitoja kortteja ovat.
   Onko kellekkään muulle muuten Conan pakkomielle? Minulle on, tulee jo uniinkin :D. Too bad.

  • Idis says:

   Mun mielestä Conan on aivan IHANA!!!
   Katon joka jakson jos vain suinkin voin!

  • cf says:

   conan on täydellinen

  • cf says:

   Conan on täydellinen.

  • Pentti says:

   Kyllä se hakkapeliitta -kortti oli kaikkein paras. Hahaha! Sai nokia -renkaat kunolla mainosta. Huvittais tietää mitä immeiset siellä yhtysvalloissa mahtoivat ajatella kun näkivät Suomen postin -logon ja siinä Blues Brothers -kortissa olleen “elokuvateattereiissa…” -hommelin. Varmaan ihmetelleet “Mitä helkkarin mongerrusta tuo on? Onkohan se edes mitään oikeeta kieltä” hihihihh olisi kiva tietää. Toivottavasti Suomen posti on nyt tyytyväinen kun saivat logonsa näkyviin ja oikeen vielä NBC:llä joka on ollut jo vuosia Amerikan seuratuin tv: kanava.(Tippui helmikuussa 2005 vuoden takaiselta ykköspaikalta neljänneksi ja Conanin mukaan suuntana on pitää kurssi ja olla ensi vuonna viides!) Tää tuli vähän myöhässä mutta mitäpä tuo haitanne!

  • Minä vaan says:

   Hyvä jakso oli.

  • Conan FAN says:

   http://www.cosmicrealms.com/coolness/movies/arnoldonobrian.mpg

   Tässä myös upea pätkä conanista

  • Conan Canon says:

   Eilisen (2005-10-06) aamu-tv:ssä (YLE) oli ollut jotain kommenttia Conanista, jossain tuoreessa lehdessä tehty juttua tuohon Suomi-stooriin liittyen. Kysyttäessä Conanilta mitä tämä tietää Suomesta oli todennut: “ainakin sen, että näytän Suomen presidentiltä”.

   Itse en tiennyt, että feminiini puoli olisi ottamassa miehessä yliotetta…

   Olisiko tässä aihetta uuteen korttitulvaan? :)

   Paniko kuka merkille, missä lehdessä tuo juttu oli? Mitä siinä oikeasi sanottiin?

  • ConFan says:

   http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa.htm#id1063841

   “Conan O’Brien Suomeen?

   Yhdysvaltojen suosituimpiin talkshow-juontajiin kuuluva Conan O’Brien suunnittelee tiettävästi kuvausmatkaa Suomeen. NBC-kanavalla Yhdysvalloissa näkyvä Late Night with Conan O’Brien -show on kuulunut jo useamman vuoden ajan myös Suomen Subtv:n ohjelmistoon. Show’ta on tehty New Yorkissa 12 vuotta.

   – Ohjelmamme suosio Suomessa on yllättänyt meidät. Olemmekin nyt suunnittelemassa Suomen vierailua, kertoo maakuntalehtien Treffi -liitteen toimittajan haastattelema O’Brien.

   O’Brien ei kerro haastattelussa tarkemmin Suomi-vierailunsa ajankohtaa. Sen hän suostuu sanomaan, että pienimuotoisen kuvausmatkan aikana juontaja-koomikko aikoo tutustua “suomalaisiin erikoisuuksiin”.

   Tarkoituksena siis ei ole filmata mitään massiivista Conan-show’ta lavasteineen ja kuuluine Max Weinberg 7 -studiobändeineen.

   Yksi syy Conanin Suomen-matkaan voi olla se, että Subtv lähetti miehelle jo tammikuussa kutsun vierailla Suomessa. Suomalaisiakin ohjelmissaan ivanneen vääräleuan Suomen-matkaa ei kuitenkaan ole vielä kirkossa kuulutettu. IS tavoitti eilen yhden NBC:n tiedottajista, joka ei osannut vahvistaa talkshow-isännän suunnitelmia.”
   —-
   (poistanette, jos suoraa lainausta ei sallita)

   Mitenkäs olisi kunnon sinappihernekeittosatsi maasto-olosuhteissa, jälkkäriksi mämmiä ja tervajäätelöä, aperitiivina kossu ja ruokajuomana mahlaa. Sen jälkeen tunti suojuoksua, poroerottelu, hörppy kaadetun hirven/poron lämmintä verta, ja lopuksi rentoutumaan: tappokuuma savusauna, ***tanasti vihtomista, ja pari kertaa avantoon.

   Sen jälkeen voisikin sitten siirtyä niihin erikoisuuksiin…

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.