Uusi WTC

Kirjoittaja Sami, 27.2.2003

Tuhoutuneiden World Trade Centerin tornien tilalle rakennettavan uuden rakennuksen arkkitehti on valittu ja julkistetaan torstai-illalla Suomen aikaa, raportoi CNN. Kilpailun voittaa arkkitehti nimeltään Daniel Libeskind.

Uusi WTC:n tilalle rakennettava pilvenpiirtäjä on maailman korkein, 541 metriä (1776 jalkaa). Ylhäällä tornissa on puutarhoja ja tornin juurelle rakennettava muistomerkki on suunniteltu siten, että aurinko valaisee sitä joka vuoden syyskuun 11. päivä kello 8.46 ja 10.28 välillä (ensimmäisen lentokoneen törmäysajasta toisen tornin sortumisaikaan). Tornin juurelle jätetään myös näkyviin osia alkuperäisten tornien betoniperustoista ja pohjaveden poissa pitävästä suoja-altaasta. Kuvassa hahmotelma siitä, miltä New Yorkin siluetti näyttää uuden tornin valmistuttua.

  Jutussa “Uusi WTC” on 21 kommenttia:

  • Lukree says:

   Jotenkin tyypillistä jenkkiuhoa että sitten on pakko rakentaa maailman korkein rakennus tilalle…

  • Jari says:

   No, mitä korkeampi rakennus, sen paremmin taivaalla lentelevät objektit siihen osuu. Ettei vaan mentäis tuossakin ojasta allikkoon.

  • Juuso Seppälä says:

   Krhm.. Oikeastaa Osama Bin Laden on syytön..
   Uskokaa tai älkää, mutta kaiken teki USA itse.
   Saadakseen syyn hyökätä arabi maihin yms.
   Kaikki todisteet mitä USA on kertonut perustuu sepitykseen, USA itse tuhosi rakennukset.

   http://members.surfeu.fi/11syyskuu/

   Tuolla sivulla on NIIN VANKAT TODISTEET verrattuna USAN:n tarinoihin, että huhhuh..

   Käykää ihmeessä katsomassa!

  • Jtosku says:

   joo edellinen kirjoittaja on oikeassa. ei osama niitä tuhonnut, vaikka onkin moneen muuhun tekoon syyllinen. amerikkalaiset itse tuhos ne tornit. koko “terroristinvastainen sota“ on ollut peite operaatio amerikkalaisten “peak oil“ operaatiolle jossa on tarkoitus hankkia USAlle kaikki lähi idän öljyvarat ennen kuin öljy loppuu sieltä kokonaan. niin että lavastusta koko juttu. Käykää lukemassa jo ette usko

  • Vuotaja says:

   Illuminati / Dark Agenda maailman ainoa amerikassa toimiva salaliitto on todellakin WTC iskujen takana.

   Internet on todisteita täynnä. Ainoa este todisteiden olemassaolosta on illuminatin median 100 % kontrollointi.

   Pentagon ei suostu antamaan todistenauhoja mm. palomiesten keskusteluista wtc iskujen jälkeen missä palomies kertoo radiopuhelimen välityksellä että tulipalo on vain kahdessa kerroksessa. Tämähän todistaisi sen että wtc tornit sortuivat koska ne räjäytettiin. Eikös kuitenkin illuminati kätyreinään FBI, CIA, MI6, pimittänyt kaikki fyysiset todisteet ja todistuskappaleet.

   http://www.netholist.net

  • epäiliä says:

   asiastahan voi olla montaa mieltä.

   Jotenkin tuntuisi hullulta jos jenkit olisivat itse ohjanneet lentokoneet torneihin, mutta todisteet torneissa olevista räjähteistä on totta. Tulipalo oli niin pieni “kahdessa kerroksess” että tornit eivät minusta sen takia sortunee”. Mutta miksi jenkit olisivat tappaneet niin monta palomiestä/siviiliä sortamalla tornit tahalleen? asiasta herää monta kysymystä.
   mutta wtc tornien sortumis videoista huomaa selvästi miten pommit räjähtävät ikkunoista/seinistä ulos.

  • Totuus? says:

   Aivan järjetöntä keskustelua! Ei WTC:ssä mitään pommeja ollut. Kaikki todistusaineisto viittaa siihen. Toi “todistesivusto” on onnistunutta propagandaa, missä lukijoita onnistutaan huijaamaan tulkitsemalla todistusaineistoa väärin ja jättämällä useita tärkeitä seikkoja pois.

   Videoissahan näkyy tulipaloja yli kymmennessä kerroksessa. Ja jotkut kerrokset ovat kokonaan liekkien vallassa. Palavaa kerosiiniahan valui hissikuiluja pitkin lähes neljäsataa metriä aivan aulaan asti. Kuinka luulette, että torneihin olisi onnistuttu ujuttamaan joka kerrokseen satoja kiloja räjähteitä kenenkään huomaamatta? Jos niitä räjähteitä ei saada teräspilareiden sisälle, niitä tarvitaan aivan uskomaton määrä. Ja yhdessä tornissahan oli tukipilareita 244. Eli aivan käsittämätön määrä räjähdettä tarvittaisiin.

   Videomateriaalista näkee selvästi kuinka sortuminen alkaa juuri lentokoneen törmäyskohdasta, jossa törmäys ja palo olisivat varmasti tuhonneet kaikki siellä olevat räjähteet. Ja kun sortuminen kerran lähti käyntiin, ei sitä pysäyttänyt mikään.

   Mainitsemasi videoissa näkyvät “pommien räjähdykset” eivät ole räjähteiden aiheuttamia. Kyseinen ilmiö johtuu kovasta paineesta, jonka yllä romahtava tornin osa saa aikaan. Rappukäytävässä selviytyneet palomiehet kertovat kuinka tämä paine viskasi heidät pari kerrosta alaspäin!

   Ja “jenkkivihaajille” voin kertoa, että jenkit ovat paljon mukavampaa sakkia kuin ihmiset täällä jyrmy-Suomessa.

   PS. Freedom Tower ei koskaan tule olemaan maailman korkein rakennus. Dubaissa on jo rakenteilla pilvenpiirtäjä, jonka korkeus on yli 700 metriä. Ja eihän tossa FT:ssa ole kerroksia kuin 70. Korkeutta saadaan lisää katolla olevalla piikillä.

  • se Äijä vaa says:

   Todellaki tästä voi olla montaa mieltä.. varsinki jos on kaks mielinen..

  • Minä vaan says:

   Uuden WTC:n korkeus on 1776 jalkaa joka on illuminatin perustamisvuosi.
   Illuminatit olivat Wtc tuhojen takana.
   Aurinko alkaa paistaa muistomerkkiin klo 8.46 eli 8+4+6=18 eli siis 6+6+6
   Ja lakkaa paistamasta klo 10.28 eli 1+2+8=11 joka on illuminatin symboli pahimmalle pahalla.
   Illuminati palvoo saatanaa

  • tommi says:

   http://www.saunalahti.fi/wtc2001/sortuminen.htm#onko

   tässäki vähä jotain juttuja…
   usa halusi vain päästä myymään pyssyjä, sehän on niiden yksi tärkeimistä raha hommista ja vähä sotii tonne arabi maihin!!

  • GG HF says:

   mulla ois yks juttu aiheeseen liittyen. Onko joku sattunu pelaamaan lautapeliä nimeltää Illuminati: new world order…Aikas mielenkiintosta…kävin netistä kahtomassa jostain kuvia nii aika jännä juttu on että yhessä kortissa kaksoistorneissa pamahtaa..ja toisessa kovasti pentagonin näkönen rakennelma savuaa. ja parasta on että ko. peli julkastiin vuonna 1995. Jokainen voi tehdä näistä korteista omat johtopäätöksensä tietysti. Minusta ne kortit eivät jätä paljon arvailujen varaan…laittaavat miettimään ainaki…

  • jstp says:

   Nimim. Totuus? :kselle:

   Korjaan yhden virheen kirjoituksessasi.
   Palomiehet eivät kertoneet ylläolevan tornin romahtamisesta aiheutuvasta paineesta. Torni oli maan tasalla 10 sek. romahtamisen alkamisesta eikä sieltä siis siinä vaiheessa kukaan selvinnyt kertomaan yhtään mitään.
   Palomiehet kertoivat räjähdyksistä ennen romahtamista.
   Minä en näe muuta vaihtoehtoa kuin hallittu räjäytys, joka nimenomaan tehdään viime vaiheessa ajastettuna ylhäältä alaspäin, jotta rakennus putoaa suunnilleen siististi omien perustustensa päälle.

   Räjähdyksistä on sitä paitsi hyvin paljon muitakin todisteita kuin pelkät fysiikan lait. Esim. palomiesten, toimittajien ja muiden paikallaolleiden silminnäkijätodistukset.

  • vili says:

   mun

  • vili says:

   mun päätös on et siel ei mitään pommeja ollu koska niitä ei ois voinu kuljettaa sinne mitenkään ku torneisha työskenteli päivittäin n. 50000 ihmistä. ne tornit sortu päällä olevast massasta törmäyskohdan yläpuolella. ja usa on parempi maa kuin suomi

  • samuli says:

   Arvaa mitä vili? WTC tornit oli suunniteltu kestämään joka kohdasta päällä oleva rakennuksen paino kuusinkertaisena. Tornit olivat sitä vahvempia mitä alemmas tultiin, joten ei ollut mahdollista että tornit olisivat tulleet alas vapaanpudotuksen vauhdilla (ilman räjähteitä). Joku kertoi että palava kerosiini valui hissikuilussa 400m alaspäin. Aika jännä juttu paloluokan A rakennuksessa. Tuntekaa historiassa tapahtuneet provokaatiot ja verratkaa niitä nykypäivään.

  • Andúril says:

   Arvaas mitä Samuli? Höpinät kuusinkertaisista varmuuskertoimista ovat _täyttä paskaa_ ja syntyneet jonkun häiriintyneen salaliittohörhön herneaivoissa. Koskapa ei ole kovin todennäköistä, että tuon kokoinen rakennus (417 m, tajuatteko yhtään, kuinka _helvetin iso_ se oikein on??) missään vaiheessa altistuisi itseään kuusi kertaa raskaammille kuormille, ei kannata rakentaa sitä niin vahvaksi; jo tukirakenteista tulisi aivan helvetin jykevät, ja ne veisivät tuhottomasti lattiapinta-alaa. Tavallisin varmuuskerroin on 1,5-2.

   Totuus? kirjoitti: “Toi “todistesivusto” on onnistunutta propagandaa, missä lukijoita onnistutaan huijaamaan tulkitsemalla todistusaineistoa väärin ja jättämällä useita tärkeitä seikkoja pois.

   Videoissahan näkyy tulipaloja yli kymmennessä kerroksessa. Ja jotkut kerrokset ovat kokonaan liekkien vallassa.”

   Juurikin näin. On käsittämätöntä, kuinka suunnattomaan itsepetokseen nämä jenkkejä ja Bushia aivan sairaalloisella kiihkolla vihaavat salaliittohörhöt pystyvät alentumaan. Jokainen kuva kertoo valtavista tulipaloista, ja silti nämä hullut jotenkin onnistuvat sulkemaan ne pois mielestään (taitavat olla liian isoja mahtuakseen sinne)… siitä voi tehdä joitakin ei-niin-mairittelevia päätelmiä heidän mielenterveydestään – tai pikemminkin sen totaalisesta puutteesta.

  • vege says:

   Jos pojat tutustutte hieman yksinkertaisiin rakentamismenetelmiin, on jo omakotitalossa moninkertaiset varmuusektävyydet. Silloissa on nelin – kajhdeksanjkertiaset ja rakenntamisopas käskee kerrostaloihin samanlaiset varmuuskertoimet.

   Lähes kaikkiin uusiin (amerikklaisiin) suuriin rakennuksiin (ja mm. siltroihin) laitetaan valmiiksi (nallittomat) räjähhteet sissään niiden kantaviin rakenteisiin. no miksi, vainoharhaiset amerikkalsiet pystyvät näin tuhoamaan mm. vihillisen tieltä / hyväksikäytölät tekeleet sekä tietty, purkamisen vuoksi. MOT.

   Kolmas, paljon matalampi wtc -torni isojen välissä, sattuo olemaan CIA_n ja muiden kans. turvallisuuspalveluiden tiedotelutukikohta. Siihen ei osunut milään, se ei syttynyt palamaan eikä isot tornit kaatuneet sen päälle. Kas sekin sortui, asiantuntijoiden mukaan (suomalaisten arkkitehtien) se rjäytyspurettiin, ennen sitä täjkeät jutut vietiin turvaan, mutta iso osa oli tuhottava. kas kas…

  • curioso says:

   Itseäkin alko mietityttää tuo olemassa oleva illuminati lautapeli peräsin vuodelta 1995 jossa tosiaan wtc:n tapaset tornit ja pentagon palaa. Joissakin pelin korteissa kerrotaan keinoista jolla ihmiset saadaan pelon valtaan sekä alistetuksi ja tavoista jolla ylikansoituksesta pääsee eroon..
   enpä sitten tiedä.. ehkäpä siinä jotain illuminatin tulevaisuuden suunnitelmista? käykää kattomassa:

   http://www.cuttingedge.org/news/n1753.cfm

  • Totuus? says:

   Jahas.. tänne olikin tullut pitkän ajan jälkeen vastaus viestiini, joka oli muuten ensimmäiseni liittyen tähän aiheeseen. Olen sen jälkeen keskustellut aiheesta hyvin paljon muilla palstoilla (esim. Tiede.fi).

   Lainaukset ovat nimimerkiltä jstp.

   >Korjaan yhden virheen kirjoituksessasi.
   >Palomiehet eivät kertoneet ylläolevan tornin romahtamisesta
   >aiheutuvasta paineesta. Torni oli maan tasalla 10 sek. romahtamisen
   >alkamisesta eikä sieltä siis siinä vaiheessa kukaan selvinnyt kertomaan
   >yhtään mitään.

   Pohjoistornin porraskuilussa selvisi muutama palomies muistaakseni jossain 5.-7. kerroksen korkeudella. He kertoivat ilmanpaineen paiskanneen heidät muutaman kerroksen alaspäin.

   Tornien romahdusaika oli selvästi enemmän kuin 10 sekuntia. Aikaa on vaikea määrittää tarkasti, koska itse sortuma piiloutui savuverhon taakse.

   >Palomiehet kertoivat räjähdyksistä ennen romahtamista.

   Eivät räjähdyksistä, vaan paukahduksista.. jotka tietysti saattoivat aiheutua mistä vain.

   >Minä en näe muuta vaihtoehtoa kuin hallittu räjäytys, joka nimenomaan
   >tehdään viime vaiheessa ajastettuna ylhäältä alaspäin, jotta rakennus
   >putoaa suunnilleen siististi omien perustustensa päälle.

   Tuollaisessa skenaariossa ei ole mitään tolkkua. Miksi se olisi noin monimutkaisesti toteutettu? Lisäksi videoilta on selvää, että sortuma eteni kerroslaatoissa, kun sekä ulkoseinä, että core olivat ympärillä edelleen pystyssä.

   >Räjähdyksistä on sitä paitsi hyvin paljon muitakin todisteita kuin pelkät
   >fysiikan lait. Esim. palomiesten, toimittajien ja muiden paikallaolleiden
   >silminnäkijätodistukset.

   Fysiikan lait nyt eivät ainakaan ole mikään todiste räjähteille. Yksikään silminnäkijä ei ole väittänyt havainneensa pommin räjähdystä.

   Itse Freedom Tower – aiheeseen voisin todeta, että suunnitelmat ovat muuttuneet rajusti sitten vuoden 2003. Torni on nyt vihdoinkin myös rakenteilla.

  • Mietityttää says:

   Esim tuo nimimerkkiä totuus käyttävä… olen hieman ihmeissäni.. lue eka FEMA:n tekemä raportti ja sitten ihmettele..

   seuraavassa on hieman luettavaa kanssa.
   http://www.saunalahti.fi/wtc2001/sortuminen.htm#onko

   niin kova tulipalo että KANTAVAT metellirakenteet sulavat mutta ihmiset kävelevät ja liikkuvat sielä (Näkyy videolla)… kovia ihmisiä.. mahdollisesti afrikkalaisia kun eikös sieläkin ole keskipäivällä 1500 astetta auringossa.

   En nyt sano että joku salaliittoteoria olis menossa mutta noi USA:n selitykset KUSEE JA PAHASTI.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.