Mitään en oo ottanu

Talven mediatapahtuma esitettiin eilen kympin uutisissa: Kotivideolla huumeiden käytön tiukasti kieltänyt julkkis tunnustaa sumein silmin videokameralle: “Moi, mä oon Jussi Ahde ja aion just vetää kokaiinia nokkaan.” (Realvideo)

15 thoughts on “Mitään en oo ottanu

 1. Saapa nhd alkaako tst uusi aikakausi suomalaisessa mediassa. Tuon filminptkn esittminen oli jo jonkinlainen rajapyykki–en ainakaan muista nhneeni mitn vastaavaa aikaisemmin.

 2. On se nyt kumma, kun Suomessakaan ei saa rauhassa vet kamaa. Aina on joku kameran kanssa paikalla ja ei mene aikaakaan, kun tuo tallenne on televisiossa. Saa nhd mit kaikkea shokeeraavaa tullaan tllttimeen laittamaan, kun kameraknnykt yleistyvt entisestn.

  Maikkarin uutiset ovat kyll mielestni tehneet vuosikymmenen mauttomimman jutun. Video olisi voitu aivan hyvin olla nyttmtt.

 3. No niin, katottiin just paikallisten kanssa tll Thaimaassa…

  Thaimaan media julkistaa kuvat epillyist henkilista vlittmsti (rikospaikalla ase tai huumepussi kdess, ilman ett heit olisi viel todettu syyllisiksi) – Ei vlttmtt hyv tapa?

  Mutta siis, en todellakaan uskonut kun ensi kertaa kuulin ett Kymmenen Uutisissa, hmmm :/

  PS. Thaimaan Poliisi aloitti huumeidenvastaisen kampanjan helmikuun alussa, 1000 ruumista!

 4. No eikhn Mr Ahde oo ihan jrjestnyt ton videon julkisuuteen. Vai luuletteko te, ett joku sen kaveri olis kavaltanut sit ? H.. Mr Ahde saa kuule tosi hyvt fyrkat koko soopasta. On t media sitten niin perseest: rikkaat rikastuvat entisestn.

 5. No eikhn Mr Ahde oo ihan ite jrjestnyt ton videon julkisuuteen. Vai luuletteko te, ett joku sen kaveri olis kavaltanut sit ? H.. Mr Ahde saa kuule tosi hyvt fyrkat koko soopasta. On t media sitten niin perseest: rikkaat rikastuvat entisestn.

 6. hyv jussi! vihdoinkin joku kunnon revytys.
  he he.onko nen tukossa?oliko pahat laskut??
  mulla ois sulle vhn ryynej jos helpottaa.mutta l ota videokameraa mukaan jos tuut hakeen!

 7. huvittavaa tm kohina.. Ku ihan ekojahan n tyypit joo, ku ei oo kukaan koskaan vetny kolaa.. ei ainakaan helsingiss..!! Hertk pahviaivot todellisuuteen. Samanlaisia bileit vnnetty viimeset 15 vuotta.. ja yht makeita kaikki. On se niin hirveet ja kauheeta ja hurjaa.. antaa poikien vet mit haluaa!! Ei Jussi Ahteen viivoja ole vnnetty meidn verorahoista. Eik se krsi muusta kun tekemisen puutteesta..

  Suomi on Euroopan Kouvola.

 8. Jussi, katsohan sitten ilta lehte,elokuus mun toivomuksesta elokuus tehdn kuvaukset ja kotisivutkin teen,jossa mun kuvat.Tsemi! ja virheist oppii ja vahvistuu!Jos et haluu, et viestitn ilmoita ihmeess.Kaverini sanonut, ett sopisimme toisilemme tydellisesti… Ihan vain haluisin tavata sut?

 9. JUSSI ON GURU!!!! koko suomihan se nykyn kolaa vet. jussi vaan toi sen julkisuuteen. kun video nytettiin kymppiuutisissa niin arvi lind:kin tunsi pistoksen sydmessn ja selkesti muistui nuoruusajat mieleen. Kulissia uutisissa, kitkut kotona!!!

 10. jussi ne mu kuvat tulee ny vast tammikuus.tulin just kuvauksist.mari susanna

 11. Jos Jussi haluaa vet kokkelia,vetkt! Eikhn tll yks jos toinenkin kyt enemmn tai vhemmn jos jonkinlaista pihdett,laillisia tai laittomia. Eihn tss kukaan mikn raivoraitis kiihkoilija ole.. :)

 12. joo… mun nimell kirjoittaneet vois menn kansanopiston kytstapa kursille.

Comments are closed.