Mitään en oo ottanu

Talven mediatapahtuma esitettiin eilen kympin uutisissa: Kotivideolla huumeiden käytön tiukasti kieltänyt julkkis tunnustaa sumein silmin videokameralle: “Moi, mä oon Jussi Ahde ja aion just vetää kokaiinia nokkaan.” (Realvideo)

15 thoughts on “Mitään en oo ottanu

 1. Saapa nähdä alkaako tästä uusi aikakausi suomalaisessa mediassa. Tuon filminpätkän esittäminen oli jo jonkinlainen rajapyykki–en ainakaan muista nähneeni mitään vastaavaa aikaisemmin.

 2. On se nyt kumma, kun Suomessakaan ei saa rauhassa vetää kamaa. Aina on joku kameran kanssa paikalla ja ei mene aikaakaan, kun tuo tallenne on televisiossa. Saa nähdä mitä kaikkea shokeeraavaa tullaan töllöttimeen laittamaan, kun kamerakännykät yleistyvät entisestään.

  Maikkarin uutiset ovat kyllä mielestäni tehneet vuosikymmenen mauttomimman jutun. Video olisi voitu aivan hyvin olla näyttämättä.

 3. No niin, katottiin just paikallisten kanssa täällä Thaimaassa…

  Thaimaan media julkistaa kuvat epäillyistä henkilöista välittömästi (rikospaikalla ase tai huumepussi kädessä, ilman että heitä olisi vielä todettu syyllisiksi) – Ei välttämättä hyvä tapa?

  Mutta siis, en todellakaan uskonut kun ensi kertaa kuulin että Kymmenen Uutisissa, hmmm :/

  PS. Thaimaan Poliisi aloitti huumeidenvastaisen kampanjan helmikuun alussa, 1000 ruumista!

 4. No eiköhän Mr Ahde oo ihan järjestänyt ton videon julkisuuteen. Vai luuletteko te, että joku sen kaveri olis kavaltanut sitä ? ÄH.. Mr Ahde saa kuule tosi hyvät fyrkat koko soopasta. On tää media sitten niin perseestä: rikkaat rikastuvat entisestään.

 5. No eiköhän Mr Ahde oo ihan ite järjestänyt ton videon julkisuuteen. Vai luuletteko te, että joku sen kaveri olis kavaltanut sitä ? ÄH.. Mr Ahde saa kuule tosi hyvät fyrkat koko soopasta. On tää media sitten niin perseestä: rikkaat rikastuvat entisestään.

 6. hyvä jussi! vihdoinkin joku kunnon reväytys.
  he he.onko nenä tukossa?oliko pahat laskut??
  mulla ois sulle vähän ryynejä jos helpottaa.mutta älä ota videokameraa mukaan jos tuut hakeen!

 7. huvittavaa tämä kohina.. Ku ihan ekojahan nää tyypit joo, ku ei oo kukaan koskaan vetäny kolaa.. ei ainakaan helsingissä..!! Herätkää pahviaivot todellisuuteen. Samanlaisia bileitä väännetty viimeset 15 vuotta.. ja yhtä makeita kaikki. On se niin hirveetä ja kauheeta ja hurjaa.. antaa poikien vetää mitä haluaa!! Ei Jussi Ahteen viivoja ole väännetty meidän verorahoista. Eikä se kärsi muusta kun tekemisen puutteesta..

  Suomi on Euroopan Kouvola.

 8. Näin sitä pitää!!! *Nostaa Jussille hattua*

 9. Jussi, katsohan sitten ilta lehteä,elokuus mun toivomuksesta elokuus tehdään kuvaukset ja kotisivutkin teen,jossa mun kuvat.Tsemiä! ja virheistä oppii ja vahvistuu!Jos et haluu, et viestitän ilmoita ihmeessä.Kaverini sanonut, että sopisimme toisilemme täydellisesti… Ihan vain haluisin tavata sut?

 10. JUSSI ON GURU!!!! koko suomihan se nykyään kolaa vetää. jussi vaan toi sen julkisuuteen. kun video näytettiin kymppiuutisissa niin arvi lind:kin tunsi pistoksen sydämessään ja selkeästi muistui nuoruusajat mieleen. Kulissia uutisissa, kitkut kotona!!!

 11. jussi ne mu kuvat tulee ny vast tammikuus.tulin just kuvauksist.mari susanna

 12. Jos Jussi haluaa vetää kokkelia,vetäkööt! Eiköhän täällä yks jos toinenkin käytä enemmän tai vähemmän jos jonkinlaista päihdettä,laillisia tai laittomia. Eihän tässä kukaan mikään raivoraitis kiihkoilija ole.. :)

 13. joo… mun nimellä kirjoittaneet vois mennä kansanopiston käytöstapa kursille.

Comments are closed.