Näin palautat kadonneet kaverit Facebookin etusivullesi (katso kuva)

Kirjoittaja Sami, 11.2.2011

Täyttyykö Facebookin etusivusi aina yksien ja samojen ihmisten päivityksistä? Oletko ihmetellyt mikseivät muut kaverisi koskaan kirjoita mitään? Luultavasti asetuksissasi on jäänyt päälle kohta, joka saa Facebookin valitsemaan näkyville statuspäivityksiä vain niiltä ihmisiltä, joiden kanssa juttelet eniten.

Jos haluat nähdä välillä muidenkin kaveriesi kuulumisia, vaihda uutissivun alareunasta löytyvästä “Uutisten asetuksia” -kohdasta päälle kohta “Kaikilta kavereilta ja sivuilta”. Tein kuvitetun ohjeen siitä, miten tämä tapahtuu.

Lähde: Cheltjules’ blog

PS. Kirjoituksen otsikko on muotoiltu “En klikkaa roskaotsikoita -helmikuu” -tapahtuman kunniaksi journalistisesti mielenkiintoiseksi.

PPS. Kuvallisen ohjeen innoittajana toimi mainio Erkan turvaohje (“Minä luen Facebook-mailiasi”). Jos et ole vielä tehnyt tuossa neuvottuja asetuksia, mene heti tekemään ne.

PPPS. Kuvassa on CC-BY NC 3.0 -lisenssi, joka tarkoittaa sitä että voit kopioida kuvan ja käyttää sitä edelleen kunhan mainitset lähteen (“Pinseri.com”) etkä käytä sitä kaupallisiin tarkoituksiin. Jos linkität tähän sivuun, olemme erityisen iloisia. Have fun!

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.