Nin palautat kadonneet kaverit Facebookin etusivullesi (katso kuva)

Tyttyyk Facebookin etusivusi aina yksien ja samojen ihmisten pivityksist? Oletko ihmetellyt mikseivt muut kaverisi koskaan kirjoita mitn? Luultavasti asetuksissasi on jnyt plle kohta, joka saa Facebookin valitsemaan nkyville statuspivityksi vain niilt ihmisilt, joiden kanssa juttelet eniten.

Jos haluat nhd vlill muidenkin kaveriesi kuulumisia, vaihda uutissivun alareunasta lytyvst “Uutisten asetuksia” -kohdasta plle kohta “Kaikilta kavereilta ja sivuilta”. Tein kuvitetun ohjeen siit, miten tm tapahtuu.

Lhde: Cheltjules’ blog

PS. Kirjoituksen otsikko on muotoiltu “En klikkaa roskaotsikoita -helmikuu” -tapahtuman kunniaksi journalistisesti mielenkiintoiseksi.

PPS. Kuvallisen ohjeen innoittajana toimi mainio Erkan turvaohje (“Min luen Facebook-mailiasi”). Jos et ole viel tehnyt tuossa neuvottuja asetuksia, mene heti tekemn ne.

PPPS. Kuvassa on CC-BY NC 3.0 -lisenssi, joka tarkoittaa sit ett voit kopioida kuvan ja kytt sit edelleen kunhan mainitset lhteen (“Pinseri.com”) etk kyt sit kaupallisiin tarkoituksiin. Jos linkitt thn sivuun, olemme erityisen iloisia. Have fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *