Gmail Priority Inbox tuo trket postit helpommin nkyviin

Tnn shkposteja avatessa Gmail kysyi, haluaisinko ottaa kyttn Priority Inbox -toiminnon. Tottahan toki halusin!

Priority Inbox (suomeksi Trket postit) on erinomainen apuvline niille, jotka saavat liikaa shkpostia. Kun olet ottanut toiminnon kyttn, Gmail analysoi tulevaa shkpostiasi ja poimii sielt esiin sellaiset jotka todennkisesti kiinnostavat sinua. Trket postit nytetn omana listanaan muiden viestien ylpuolella eivtk ne en hautaudu muun lukemattoman postin joukkoon.

Valintaperusteena kytetn mm. tilastoja siit, kenen kanssa viestittelet useiten, viestien sislt ja viestien ksittelytapojasi (poistaminen, thdell merkitseminen ja arkistointi). Gmailia voi mys kouluttaa tunnistamaan trket viestit merkitsemll viestej ksin trkeiksi ja ei-trkeiksi.

Trket postit -toiminto tulee vhn kerrassaan tarjolle kaikille Gmailin kyttjille – pid silmll shkpostilaatikkosi ylreunassa nkyv viestikentt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *