Gmail Priority Inbox tuo tärkeät postit helpommin näkyviin

Tänään sähköposteja avatessa Gmail kysyi, haluaisinko ottaa käyttöön Priority Inbox -toiminnon. Tottahan toki halusin!

Priority Inbox (suomeksi Tärkeät postit) on erinomainen apuväline niille, jotka saavat liikaa sähköpostia. Kun olet ottanut toiminnon käyttöön, Gmail analysoi tulevaa sähköpostiasi ja poimii sieltä esiin sellaiset jotka todennäköisesti kiinnostavat sinua. Tärkeät postit näytetään omana listanaan muiden viestien yläpuolella eivätkä ne enää hautaudu muun lukemattoman postin joukkoon.

Valintaperusteena käytetään mm. tilastoja siitä, kenen kanssa viestittelet useiten, viestien sisältöä ja viestien käsittelytapojasi (poistaminen, tähdellä merkitseminen ja arkistointi). Gmailia voi myös kouluttaa tunnistamaan tärkeät viestit merkitsemällä viestejä käsin tärkeiksi ja ei-tärkeiksi.

Tärkeät postit -toiminto tulee vähän kerrassaan tarjolle kaikille Gmailin käyttäjille – pidä silmällä sähköpostilaatikkosi yläreunassa näkyvää viestikenttää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *