Ilmaisia elokuvia netiss – Fin-tv vai Voddler? Tarjolla mys kutsuja.

Lhestulkoon kaikki netiss surffaavat tietvt ett netist voi imuroida ilmaisia elokuvia ja tv-sarjoja, vaikkapa Pirate Bayst ja vastaavista laittomuuden rajamailla keikkuvista paikoista. Piraattielokuvien lataamisessa on kuitenkin aina (pieni) kiinnijmisen riski ja nit palveluita tuleekin kytt vain jos varautuu seurauksiin.

Viime aikoina nettiin on tullut kuitenkin palveluita, joiden avulla leffoja voi katsoa maksutta ilman tiedostojenjakamiseen ryhtymist. Eniten huomiota on viime aikoina herttnyt Fin-tv, jossa on tarjolla valtaisa mr selaimella katsottavia elokuvia aina Muumeista Toy Story 3:een.

Vhnkin lhemmin Fin-tv:t tarkastelemalla ky kuitenkin ilmi ett palvelun toiminta on rehellisyydest kaukana. Tarjolla olevat elokuvat ovat enimmkseen huonolaatuisia piraattikopioita jotka on linkitetty palveluun eri puolilta verkkoa. Sivuilta pompahtelee esiin hmrperisi mainoksia houkuttelemaan viatonta television katsojaa.

Tietokone-lehden Ossi Mntylahti kaivautui blogikirjoituksessaan syvemmlle Fin-tv:n saloihin ja lysi palvelun yllpitjn Turkista. Fin-tv:n yllpitjn Muhterem Atillan haastattelu oli kuitenkin lyhyt ja ytimeks, koostuen lhinn haistattelusta ja uhosta :)

Tekijnoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus on Helsingin Sanomien mukaan varsin tietoinen asiasta – j nhtvksi saadaanko sivustoa joskus suljettua.

Elokuvien ilmaiseen katseluun on kuitenkin laillisempiakin tapoja. Voddler on ruotsalainen verkkopalvelu, joka tarjoaa pohjoismaisille katsojille katsottavaksi noin 1000 elokuvaa. Elokuvien katselu on mainosrahoitteista ja katselemiseksi tarvitaan Voddler-ohjelma (saatavilla Windowsille ja Macille).

Tss palvelussa kuvanlaatu on huomattavasti piraattiversioita parempi ja elokuvia on suorastaan ilo katsella (kunhan ei HD-tasoa odota). Kesn aikana Voddlerista julkaistiin mys knnykkversio Android-puhelimille. Valitettavasti vain Voddleria ei pse katselemaan viel suoraan, vaan sisn psemiseksi tarvitaan kutsu. Kutsujonoon voi asettua antamalla yhteystietonsa Voddlerin verkkosivuilla. Kutsuja tipahtelee mys harvakseltaan nykyisille Voddler-kyttjille.

Kutsukilpailu!

Koska huomasin itsellnikin olevan tarjolla pari kutsua, julistankin tten kilpailun Pinserin uskollisille lukijoille. Kaikkien thn juttuun kommentoineiden tai Pinserin Facebook-faniryhmn kirjoittaneiden kesken arvotaan kaksi Voddler-kutsua. Kirjoita kommenteissa omia kokemuksiasi ja vinkkejsi elokuvien katselusta netiss. Kutsut arvotaan sunnuntaina 15.8.2010!

21 thoughts on “Ilmaisia elokuvia netiss – Fin-tv vai Voddler? Tarjolla mys kutsuja.

  1. Hei Pena ja muut kommenttien lukijat. Jos ette ole huomanneet, niin http://nordic-tv.com -linkki vie suoraan HDFIN sivustolle, joka ei toimi en nykyn. Venliset ovat estneet sen. Kyll elokuvia pystyy viel katsomaan kirjautumalla VK : n sivustolle, mutta en suosittele sit, paitsi vrill tiedoilla. En ainakaan itse haluaisi ketn soittelemaan/lhettmn tekstiviestej puhelimeeni… Onnea ilmaisten elokuvien etsintn :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *