Tinyurl hyvksyy nyt mys lyhenteet

Jokainen tuntee varmasti Tinyurlin, npprn palvelun jonka avulla voi tehd pitkist osoitteista lyhyit. Osoitteet tunnisti ulkonst helposti: tinyurl.com-osoitteen jlkeen tuli satunnaisesti valittu muutaman merkin mittainen merkkijono, jota kautta psi lopulliselle sivulle.

Nyt Tinyurlissa voi nemm tehd mys omia lyhenteit valmiiksi generoitujen sijasta. Esimerkiksi tmn jutun pitk osoite muuttuu Tinyurlissa npprsti lyhyeen muotoon tinyurl.com/tinyurl-juttu.

Kun sana on kerran varattu, muut eivt sit voi en kytt. Nyt kannattaa siis kiirehti: parhaat lyhenteet viedn nopeasti :-)

Vinkki: Samalle sivulle ei periaatteessa voi tehd useampia lyhytosoitteita. Jos yritt tt, Tinyurl muistaa aiemman valitun sanan ja tarjoaa sit uudelleen. Jos kuitenkin list osoitteen pern kysymysmerkin ja jotain teksti, vaikkapa numeron, se toimii kuten ilman kysymysmerkki oleva osoite ja kelpaa Tinyurlille uutena osoitteena.

6 thoughts on “Tinyurl hyvksyy nyt mys lyhenteet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *