Salamatutka ja sadetutka esiin

Ukkoskausi on taas alkamassa ja ensimmiset tummat pilvet ovat lhestymss Kangasalaakin. Edelliskest ovat olleet melko heikkoja ainakin tmn myrskybongarin nkpiirist – toivotaan ett tn kesn nkisi hieman hieman enemmn komeita rajuilmoja (sopivan matkan pst tietenkin).

Pinserin logeista huomaa, ett tll kydn snnllisesti hakusanoilla “salamatutka”, “ukkostutka” tai “sadetutka”. Koska hyvt slinkit muuttelevat koko ajan paikkaansa, pyrin kerilemn niit yhteen paikkaan, eli Pinserin ssivuille. Samalta sivulta nkee mys millainen stila vallitsee tll Pinserin pmajassa.

Sst kiinnostuneille voin tarjota lisksi lukuvinkkein lisksi pari hyv blogia: Helsingin s kuvina ja Taivasasioita sisltvt stietoa meteorologian asiantuntijoiden nkkulmasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *