Runsasta markkinointiviestintää

Gmailin roskapostisuodatin laittaa kaikki löytämänsä roskapostit Spam-kansioon, josta ne sitten itsekseen katoilevat 30 vuorokauden kuluttua. Kansiossa olevan spammin määrä muuttuu hiljalleen roskapostittajien aktiivisuuden mukaan.

Tällä hetkellä spammerit vaikuttavat olevan kovin aktiivisia, sillä lukema on noussut nopeasti perinteisestä 9000:sta komeaan 14700 roskaviestiin. Onpa hyvä että niitä kaikkia ei tarvitse lukea.

Asiaan hieman liittyen: mistähän voisi hankkia postilaatikkoonsa tyylikkään “Ei mainoksia” -kyltin. Luulen että laatikkoon teipattu paperinpala ei kestä kovinkaan pitkään kivan näköisenä.

6 thoughts on “Runsasta markkinointiviestintää

 1. Minä ostin omani lukkoliikkeestä. Taisi tosin olla viimeinen kappale ja sitäkin myyjä joutui hetken etsimään.

 2. Puolisko haki juuri sellaisen Stockalta, se osasto mistä löytyy ruuvimeisselit ja lukot ja putkentukkeet ja “Täällä vartioin minä” – kyltit. Kassakoneen vieressä oli näitä Ei mainoksia – kylttejä vitosella.

 3. Ja varmasti noita löytyy hyvin varustetuista suutariliikkeistä (jotka tekevät usein paljon muutakin kuin kenkien korjausta) ja muista !kilpikaivertamoista!.

 4. Spämmien määrä Gmailin spam-boksissa on tosiaan noussut. Minulla se oli pitkään jossain 5000 kieppeillä. Vuodenvaihteessa taisi olla jotain 15000. Alkuvuodesta spämmien määrä on noussut aika rajusti ja nyt spämmiä on rapeat 54000 (yksittäisiä spämmiviestejä on toki huomattavasti enemmän, mutta monet samalla otsikolla tulevat viestit niputetaan yhdeksi keskusteluksi).

  Onneksi suodatus toimii, en oikein voisi kuvitella käyttäväni sähköpostia lainkaan, kun yli 99% laatikkooni tulevasta mailista on spämmiä.

 5. Minulla on aivan viime aikoina ilmennyt “false positive” ilmiötä Gmailissa. Aiemmin en löytänyt juuri koskaan roskan seasta ehtaa tavaraa. Mielestäni hälyttävin esimerkki on se että Gmail laittaa jopa Google Reader alertteja spammikansioon! Toinen false positive-oire esiintyy silloin kun viaton lähettäjä laittaa to-kenttään monta vastaanottajaa.

  Nyt ottaa pattiin!

  –# mab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *