Runsasta markkinointiviestint

Gmailin roskapostisuodatin laittaa kaikki lytmns roskapostit Spam-kansioon, josta ne sitten itsekseen katoilevat 30 vuorokauden kuluttua. Kansiossa olevan spammin mr muuttuu hiljalleen roskapostittajien aktiivisuuden mukaan.

Tll hetkell spammerit vaikuttavat olevan kovin aktiivisia, sill lukema on noussut nopeasti perinteisest 9000:sta komeaan 14700 roskaviestiin. Onpa hyv ett niit kaikkia ei tarvitse lukea.

Asiaan hieman liittyen: misthn voisi hankkia postilaatikkoonsa tyylikkn “Ei mainoksia” -kyltin. Luulen ett laatikkoon teipattu paperinpala ei kest kovinkaan pitkn kivan nkisen.

6 thoughts on “Runsasta markkinointiviestint

 1. Min ostin omani lukkoliikkeest. Taisi tosin olla viimeinen kappale ja sitkin myyj joutui hetken etsimn.

 2. Puolisko haki juuri sellaisen Stockalta, se osasto mist lytyy ruuvimeisselit ja lukot ja putkentukkeet ja “Tll vartioin min” – kyltit. Kassakoneen vieress oli nit Ei mainoksia – kylttej vitosella.

 3. Ja varmasti noita lytyy hyvin varustetuista suutariliikkeist (jotka tekevt usein paljon muutakin kuin kenkien korjausta) ja muista !kilpikaivertamoista!.

 4. Spmmien mr Gmailin spam-boksissa on tosiaan noussut. Minulla se oli pitkn jossain 5000 kieppeill. Vuodenvaihteessa taisi olla jotain 15000. Alkuvuodesta spmmien mr on noussut aika rajusti ja nyt spmmi on rapeat 54000 (yksittisi spmmiviestej on toki huomattavasti enemmn, mutta monet samalla otsikolla tulevat viestit niputetaan yhdeksi keskusteluksi).

  Onneksi suodatus toimii, en oikein voisi kuvitella kyttvni shkpostia lainkaan, kun yli 99% laatikkooni tulevasta mailista on spmmi.

 5. Minulla on aivan viime aikoina ilmennyt “false positive” ilmit Gmailissa. Aiemmin en lytnyt juuri koskaan roskan seasta ehtaa tavaraa. Mielestni hlyttvin esimerkki on se ett Gmail laittaa jopa Google Reader alertteja spammikansioon! Toinen false positive-oire esiintyy silloin kun viaton lhettj laittaa to-kenttn monta vastaanottajaa.

  Nyt ottaa pattiin!

  –# mab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *