Jouluntoivotukset

Pinseri toivottaa rauhallista ja onnellista joulua kaikille lukijoilleen! Meill joulua vietetn rentoutumisen, hyvn sytvn ja Totin kvelylenkkien merkeiss.

4 thoughts on “Jouluntoivotukset

  1. Muuten. Onko Totti kuinka leikkis nin varttuneemmalla 5+ ill? M kun alan 3/4 vakavasti kallistua kultaisen noutajan hankintaan jollakin aikataululla niin kiinnostaa tiet tllaisia detaljeja. Myskin tassuttelekoo nykyisin kaikessa rauhassa lenkill vai tekisik kovin mielens riehaamaan esim. jonnekin pellolle?

  2. Ilkka: Totti on rauhoittunut ehk pikkuriikkisen tss vuosien varrella, mutta into leikkimiseen ei ole kadonnut yhtn minnekn. Lenkill kydess niin ikn mieli tekisi riekkua, valitettavasti vain talutin pahus on usein esteen. Totti saa liikkua vapaana useimmiten omalla pihalla, jossa se sitten nelistkin hurjaa vauhtia.

    Tuohon pellolle karkaamiseen vaikuttaa todella paljon koulutus: kultaisetnoutajathan ovat oppivaisia koiria joten ne pystyy opettamaan siihen ett karkuun ei lhdet.

  3. Ai niin muuten. Jos Totista on otettu nyt jouluna taasen joulukuvin niin laittakaahan toki jakoon ne sitten kun ehditte :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *