Jouluntoivotukset

Pinseri toivottaa rauhallista ja onnellista joulua kaikille lukijoilleen! Meillä joulua vietetään rentoutumisen, hyvän syötävän ja Totin kävelylenkkien merkeissä.

4 thoughts on “Jouluntoivotukset

  1. Muuten. Onko Totti kuinka leikkisä näin varttuneemmalla 5+ iällä? Mä kun alan 3/4 vakavasti kallistua kultaisen noutajan hankintaan jollakin aikataululla niin kiinnostaa tietää tällaisia detaljeja. Myöskin tassuttelekoo nykyisin kaikessa rauhassa lenkillä vai tekisikö kovin mielensä riehaamaan esim. jonnekin pellolle?

  2. Ilkka: Totti on rauhoittunut ehkä pikkuriikkisen tässä vuosien varrella, mutta into leikkimiseen ei ole kadonnut yhtään minnekään. Lenkillä käydessä niin ikään mieli tekisi riekkua, valitettavasti vain talutin pahus on usein esteenä. Totti saa liikkua vapaana useimmiten omalla pihalla, jossa se sitten nelistääkin hurjaa vauhtia.

    Tuohon pellolle karkaamiseen vaikuttaa todella paljon koulutus: kultaisetnoutajathan ovat oppivaisia koiria joten ne pystyy opettamaan siihen että karkuun ei lähdetä.

  3. Ai niin muuten. Jos Totista on otettu nyt jouluna taasen joulukuvin niin laittakaahan toki jakoon ne sitten kun ehditte :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *