Millainen karma sinun puhelimessasi on?

Kirjoittaja Sami, 13.7.2007

Adrian vaihtoi Ericssonin puhelimensa uudenkarheaan Nokiaan. Sen jälkeen hän on saanut vain ikäviä tekstiviestejä ja pahaa onnea tuovia puheluita. Poissa olivat Ericssoniin tulleet mukavat ja positiiviset viestit.

Hän kysyykin: voiko brändeihin liittyä pahaa karmaa?

  Jutussa “Millainen karma sinun puhelimessasi on?” on 2 kommenttia:

  • Juppe says:

   Pomo soittaa = Bad Karma

  • temeq says:

   Mulla oli kans useamman merkkisessä puhelimessa tuossa viitisen vuotta sitten sama ongelma; ei siis ollut laiteriippuvainen. Yleensä tämä ongelma alkoi esiintyä illasaikaan ja useimmiten silloin, kun olin ns. kaupungilla.
   Ongelmana näissä laitteissa oli, etteivät ne soineet silloin kun niiden olisi pitänyt; tai eivät tavoittaneet sitä ihmistä, joka oli tarkoitus; tai että jos ne vastaanottivat tekstiviestejä esim., olivat viestit jotenkin…vääriä.
   Kun tiesin, että takuu ei kuitenkaan olisi näitä vikoja uskonut, luovutin nämä halvat maanantaikappaleet sitten varsin nopeasti pois. Aurajokeen, Sampo-konttorin seinään ja läheiseen puistoon.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.