Millainen karma sinun puhelimessasi on?

Adrian vaihtoi Ericssonin puhelimensa uudenkarheaan Nokiaan. Sen jlkeen hn on saanut vain ikvi tekstiviestej ja pahaa onnea tuovia puheluita. Poissa olivat Ericssoniin tulleet mukavat ja positiiviset viestit.

Hn kysyykin: voiko brndeihin liitty pahaa karmaa?

2 thoughts on “Millainen karma sinun puhelimessasi on?

  1. Mulla oli kans useamman merkkisess puhelimessa tuossa viitisen vuotta sitten sama ongelma; ei siis ollut laiteriippuvainen. Yleens tm ongelma alkoi esiinty illasaikaan ja useimmiten silloin, kun olin ns. kaupungilla.
    Ongelmana niss laitteissa oli, etteivt ne soineet silloin kun niiden olisi pitnyt; tai eivt tavoittaneet sit ihmist, joka oli tarkoitus; tai ett jos ne vastaanottivat tekstiviestej esim., olivat viestit jotenkin…vri.
    Kun tiesin, ett takuu ei kuitenkaan olisi nit vikoja uskonut, luovutin nm halvat maanantaikappaleet sitten varsin nopeasti pois. Aurajokeen, Sampo-konttorin seinn ja lheiseen puistoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *