Hellepäivä – parasta pysyä sisällä

Kirjoittaja Sami, 4.7.2007

Hellepäivä. Tällaisina päivinä on parasta pysyä ilmastoiduissa sisätiloissa.

  Jutussa “Hellepäivä – parasta pysyä sisällä” on 3 kommenttia:

  • Jari says:

   Kun sisälämpötila on valehtelematta lähempänä 30 astetta, tulee mieleen, josko 1) pitäisi kääntää kerrostaloa niin, ettei ilta-aurinko aina loimottaisi suoraan olohuoneeseen tai 2) pitäisi muuttaa rappukäytävään, missä on lähes siedettävää.

  • Sami says:

   Tai ostaa ilmalämpöpumppu :) Nimimerkki vilvoittava ilmavirtaus sohvalla…

  • Pumppudiileri says:

   Tuon paremmin tuota ei voi sanoa kuin Sami sen sanoi. Itselläni sama sisäilman lämpötila kesät ja talvet ilmalämpöpumpun ansiosta. Kunnon viilentäjän, siis ilmalämpöpumpun saa tonnin kahden haarukan sisällä. Asiasta tälläkin blogilla suosittu osio http://www.pinseri.com/2004/04/03/ilmalmppumppu/

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.