Hellepäivä – parasta pysyä sisällä

Hellepäivä. Tällaisina päivinä on parasta pysyä ilmastoiduissa sisätiloissa.

3 thoughts on “Hellepäivä – parasta pysyä sisällä

  1. Kun sisälämpötila on valehtelematta lähempänä 30 astetta, tulee mieleen, josko 1) pitäisi kääntää kerrostaloa niin, ettei ilta-aurinko aina loimottaisi suoraan olohuoneeseen tai 2) pitäisi muuttaa rappukäytävään, missä on lähes siedettävää.

  2. Tai ostaa ilmalämpöpumppu :) Nimimerkki vilvoittava ilmavirtaus sohvalla…

  3. Tuon paremmin tuota ei voi sanoa kuin Sami sen sanoi. Itselläni sama sisäilman lämpötila kesät ja talvet ilmalämpöpumpun ansiosta. Kunnon viilentäjän, siis ilmalämpöpumpun saa tonnin kahden haarukan sisällä. Asiasta tälläkin blogilla suosittu osio http://www.pinseri.com/2004/04/03/ilmalmppumppu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *