Jquery vaikuttaa erinomaiselta

Wow. Jquery nytt kerrassaan mainiolta Javascript-kyttliittymkirjastolta. Koko vain 20 kilotavua! Voisi ottaa keslomaprojektiksi Pinserin kyttliittymn uudistamisen. Tuohon lisksi viel CSS layout generator ja hieno tulee. Kommenteissa saa kertoa lis vinkkej elm helpottaviin UI-tykaluihin. :-)

4 thoughts on “Jquery vaikuttaa erinomaiselta

  1. jQuery on kieltmtt mahtava, sit on tullut kytetty paljonkin erinisiss projekteissa. Scriptaculous on toinen hyv, mutta sen koko on tysin eri sfreiss. Yllttvn vhn (lue: ehk liiankin vhn) tulee kytetty tllaisia valmiita kirjastoja, vaikka niit lytyy vhn joka tarkoitukseen.

  2. Javascript-kirjastoista kannattaa tarkastaa mys http://mootools.net/
    Hyvt tutoriaalit eik kokokaan ole kovin iso, varsinkin kun valitsee kirjastosta pakettiin vain tarvitsemansa osaset ja ottaa viel kompressoidun paketin.

  3. Thickbox (http://jquery.com/demo/thickbox/) on edelleen jQueryn plle rakennettu popup-hsskk, vrt. LightBox. jQueryn pluginit kannattaa ehdottomasti katsoa lpi, niist lytyy monia samantyylisi juttuja kuin esim. Yahoo!n javascript-ui:sta tai sitten siit Scriptaculouksesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *