Jquery vaikuttaa erinomaiselta

Kirjoittaja Sami, 4.7.2007

Wow. Jquery näyttää kerrassaan mainiolta Javascript-käyttöliittymäkirjastolta. Koko vain 20 kilotavua! Voisi ottaa kesälomaprojektiksi Pinserin käyttöliittymän uudistamisen. Tuohon lisäksi vielä CSS layout generator ja hieno tulee. Kommenteissa saa kertoa lisää vinkkejä elämää helpottaviin UI-työkaluihin. :-)

  Jutussa “Jquery vaikuttaa erinomaiselta” on 4 kommenttia:

  • Jari says:

   jQuery on kieltämättä mahtava, sitä on tullut käytettyä paljonkin erinäisissä projekteissa. Scriptaculous on toinen hyvä, mutta sen koko on täysin eri sfääreissä. Yllättävän vähän (lue: ehkä liiankin vähän) tulee käytettyä tällaisia valmiita kirjastoja, vaikka niitä löytyy vähän joka tarkoitukseen.

  • laku says:

   Javascript-kirjastoista kannattaa tarkastaa myös http://mootools.net/
   Hyvät tutoriaalit eikä kokokaan ole kovin iso, varsinkin kun valitsee kirjastosta pakettiin vain tarvitsemansa osaset ja ottaa vielä kompressoidun paketin.

  • Mikko says:

   Thickbox (http://jquery.com/demo/thickbox/) on edelleen jQueryn päälle rakennettu popup-hässäkkä, vrt. LightBox. jQueryn pluginit kannattaa ehdottomasti katsoa läpi, niistä löytyy monia samantyylisiä juttuja kuin esim. Yahoo!n javascript-ui:sta tai sitten siitä Scriptaculouksesta.

  • Tuija says:

   Mikä on jQuery ?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.