Joost netti-tv

Joost on Skypen tekijiden kehittelem netti-tv-ohjelmisto, joka vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Se kytt tiedonsiirrossa hyvkseen p2p-verkoista tuttua teknologiaa ja lupailee ajan myt monenlaista hauskaa sislt. Palvelu on tll hetkell kokeiluvaiheessa, mutta toimii jo aika npprsti. Sisltkin lytyy jonkin verran.

Aivan kuten Gmail aikanaan, Joost ker itselleen mainetta pitmll kokeiluvaiheessa palvelun suljettuna kaikilta muilta paitsi niilt jotka ovat sattuneet saamaan itselleen jostain kutsun. Noh, minulla sattuisi olemaan tss pari ylimrist kutsua jos jotakuta kiinnostaa.

Tehdn vaikka niin, ett lhetn tn iltana kutsut kahdelle ensimmiselle kommenteissa tai shkpostitse ilmoittautuneelle. Ja lisbonuksena sdetn viel siten, ett kotisivulle tai blogiinsa Riitan vaalinapin tai -bannerin laittaneet ilmoittautujat siirtyvt automaattisesti listan krkeen :-)

Pivitys: Olen nykyisin kovin laiska laittamaan kutsuja, joten npprimmin saat oman Joost-kutsun tlt sivulta.

85 thoughts on “Joost netti-tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *