Auringonpimennys Kuun pinnalla

Auringonpimennykset syntyvt kun Kuu menee Auringon ja Maan vliin ja olemme hetken aikaa varjossa. Silloin kun me tll maapallolla katselemme kuunpimennyst, Kuun pinnalla on samaan aikaan auringonpimennys.

Oletko koskaan miettinyt milt se nyttisi? Israelilainen graafinen suunnittelija Hana Gartstein teki meille pimennyksest kuvamanipulaation. Maata ympri punahehkuinen ilmakeh ja mantereet nkyvt himmein heijastuvassa valossa. Ehkp ihmiset psevt joskus ihailemaan tt nky omin silmin – meill Pinserilisill on viel projektina tydellisen auringonpimennyksen nkeminen.

Solar Eclipse from the Moon

2 thoughts on “Auringonpimennys Kuun pinnalla

  1. Itse nin silloin 90-luvulla. Vaikka olikin pilvess, niin homman aisti kyll hienosti. Koko luonto hiljentyi hetkeksi ihan tysin.

  2. Hmsi toi aloituslause, joka sai ajattelemaan tosiaan koko aiheen auringonpimennksen. Vh turha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *