Britannia valokuvina

Geographilla on projektina kerätä vähintään yksi valokuva joka ikisestä Brittein saarten neliökilometristä. Kuvakokoelma on jo nyt melkoisen kattava ja lisää tulee koko ajan. Kuka tekisi Suomesta samanlaisen? Ilmoittaudun täten vapaaehtoiseksi lähettämään kuvia moiseen palveluun.

Geograph British Isles – photograph every grid square!

Jos koneellesi on asennettuna Google Earth, voit katsella valokuvia karttakäyttöliittymän avulla (linkki käynnistää Google Earthin ja lataa kuvat suoraan kartalle kun pyörittelet karttapallon Brittiein saarille). Näppärää!

7 thoughts on “Britannia valokuvina

  1. Todella hienoa! :)

    Mäkin kyllä voisin ilmoittautua mukaan. :D Tarvin vaan jostain Hyvinkään karttaa, etttä osaan katsoa neliökilometrit. Heti ensimmäinen paikka mistä ottaa kuvan on mitä luultavammin oma kotitalo ja sen lähialue. :)

    En oikein ymmärrä, että miten noi näytetään Google Eathissa. Taidanpa ladata ko. ohjelman nyt. :)

  2. Tuumailin itsekseni, että kun kerran netissä piisaa näitä nettikarttoja, niin eikö olis siistii, jos sellaisesta saisi vaikkapa kaupungeista valokuvanäkymän jokaisesta kadunkulmasta tms. Siinä olis jollekulle väsäämistä… vai onkohan joku jo sellaista proggista väsäämässä?!? mene ja tiedä…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *