Britannia valokuvina

Geographilla on projektina kert vhintn yksi valokuva joka ikisest Brittein saarten nelikilometrist. Kuvakokoelma on jo nyt melkoisen kattava ja lis tulee koko ajan. Kuka tekisi Suomesta samanlaisen? Ilmoittaudun tten vapaaehtoiseksi lhettmn kuvia moiseen palveluun.

Geograph British Isles – photograph every grid square!

Jos koneellesi on asennettuna Google Earth, voit katsella valokuvia karttakyttliittymn avulla (linkki kynnist Google Earthin ja lataa kuvat suoraan kartalle kun pyrittelet karttapallon Brittiein saarille). Nppr!

7 thoughts on “Britannia valokuvina

  1. Todella hienoa! :)

    Mkin kyll voisin ilmoittautua mukaan. :D Tarvin vaan jostain Hyvinkn karttaa, ettt osaan katsoa nelikilometrit. Heti ensimminen paikka mist ottaa kuvan on mit luultavammin oma kotitalo ja sen lhialue. :)

    En oikein ymmrr, ett miten noi nytetn Google Eathissa. Taidanpa ladata ko. ohjelman nyt. :)

  2. Tuumailin itsekseni, ett kun kerran netiss piisaa nit nettikarttoja, niin eik olis siistii, jos sellaisesta saisi vaikkapa kaupungeista valokuvankymn jokaisesta kadunkulmasta tms. Siin olis jollekulle vsmist… vai onkohan joku jo sellaista proggista vsmss?!? mene ja tied…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *