Nettidigiboksin uusi tuleminen

Kirjoittaja Sami, 3.2.2007

Ei kai aprillipäivä ole vielä?

Aamulehden uutisessa Yleisradion toimitusjohtaja Mikael Jungner lupailee palvelua, jossa esitetyt TV-ohjelmat voi katsoa ilmaiseksi netin kautta viikon ajan. Eli siis varmaankin jotain edesmenneen TVkaistan tapaista (kirjoittelin tästä aiemmin Pinserissä). Kuulostaa hyvältä!

Veikkailen kuitenkin, että tekijänoikeuskysymykset rajoittavat tulevan palvelun sisällöstä pois ulkomaiset  ohjelmat ja kaupallisten kanavien ohjelmista lienee niin ikään turha haaveilla. Mutta ei haittaa – tuollainen palvelu olisi siltikin kerrassaan erinomainen tapaus.

  Jutussa “Nettidigiboksin uusi tuleminen” on 3 kommenttia:

  • Juppe says:

   Tämä on sitä rakastuneen hupastelua.

  • Timo L. says:

   Salaliittoteoriat saavat taas vettä myllyyn.

   Jungnerhan oli aiemmin töissä Microsoftilla ja tällä keinolla tietysti media-PC-koneiden myynti saadaan kasvuun.

   Samalla saadaan nettiin sitä tv-ohjelmasisältöä, joka on hyvä peruste valtakunnalliselle laajakaistaverolle, jolla YLEn kassaan saadaan lisää rahaa.

  • Zeroness says:

   Kyyninen puoleni toteaa, että tämäkin sotketaan jollain Windows media -viritelmillä eikä lopulta korvaa vertaisverkkojen toimintaa millään tavalla. Kaunista puhetta ja ainakin antaa viitteitä siitä, että asenteet muuttuvat. Tähän asti teot kuitenkin ovat olleet toista ja kaukana ollaan näiden kamalien merirosvojen tavata hyödyntää internetiä.

   Ehkä joskus 10 vuoden päästä?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.