Nettidigiboksin uusi tuleminen

Ei kai aprillipiv ole viel?

Aamulehden uutisessa Yleisradion toimitusjohtaja Mikael Jungner lupailee palvelua, jossa esitetyt TV-ohjelmat voi katsoa ilmaiseksi netin kautta viikon ajan. Eli siis varmaankin jotain edesmenneen TVkaistan tapaista (kirjoittelin tst aiemmin Pinseriss). Kuulostaa hyvlt!

Veikkailen kuitenkin, ett tekijnoikeuskysymykset rajoittavat tulevan palvelun sisllst pois ulkomaiset ohjelmat ja kaupallisten kanavien ohjelmista lienee niin ikn turha haaveilla. Mutta ei haittaa – tuollainen palvelu olisi siltikin kerrassaan erinomainen tapaus.

3 thoughts on “Nettidigiboksin uusi tuleminen

  1. Salaliittoteoriat saavat taas vett myllyyn.

    Jungnerhan oli aiemmin tiss Microsoftilla ja tll keinolla tietysti media-PC-koneiden myynti saadaan kasvuun.

    Samalla saadaan nettiin sit tv-ohjelmasislt, joka on hyv peruste valtakunnalliselle laajakaistaverolle, jolla YLEn kassaan saadaan lis rahaa.

  2. Kyyninen puoleni toteaa, ett tmkin sotketaan jollain Windows media -viritelmill eik lopulta korvaa vertaisverkkojen toimintaa milln tavalla. Kaunista puhetta ja ainakin antaa viitteit siit, ett asenteet muuttuvat. Thn asti teot kuitenkin ovat olleet toista ja kaukana ollaan niden kamalien merirosvojen tavata hydynt interneti.

    Ehk joskus 10 vuoden pst?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *