Blogeissa kuohuu taas

Kun viettää aikaansa duunaillen pitkää päivää, välillä vähän nukkuen ja sen vähäisen loppuajan uusilla leluillaan leikkien (niistä lisää myöhemmin), saattaa huomata missanneensa jotain jännittävää. Neuleblogit ja jotkut ihmeen hamsterit (?) ovat aiheuttaneet kuohuntaa Blogilistalla.

Eli siis: Blogilistalle putkahtelevat neuleblogit alkoivat ärsyttää muita bloggaajia sen verran, että he alkoivat vaihtaa blogiensa nimiä neulontateemaisiksi. Vähän sama idea kuin jokunen vuosi sitten, kun bloggaajat protestoivat Hesaria vastaan ristimällä omia blogejaan HS.fi-alkuisiksi. Noh, eipä aikaakaan kun iso joukko bloggaajia oli uudelleenristinyt bloginsa neulontateeman mukaisiksi. Sitten vitsi alkoi laajeta ja yhden jos toisenkin blogin nimissä alkoi vilahdella hamstereita. Jo tuossa vaiheessa olin kutakuinkin pihalla, ja sitten kun blogien nimet alkoivat olla tissipitoisia, en enää edes yrittänyt ymmärtää.

Mutta ilmiö meni nopeasti ohi, ja oli historiankirjoituksen aika:

Pörrö kertoo koko tarinan

MadeByMyselfin kertomaa neulebloggaajan näkökulmasta

Se, mikä aluksi vaikutti sisäpiirien väliseltä sodalta, päättyikin onnellisten tähtien alla. Yhteisöt löysivät toisensa:

Benrope aikoo alkaa neulomaan

Itseäni tapahtuneessa kiehtoo kaiken ennalta-arvaamattomuus ja spontaanius. Blogistan osoittaa kerta toisensa jälkeen eloisuutensa ja kykynsä vastustaa kaavoihin kangistumista. Pian kymmenen tuhatta bloggaajaa ja suuren suomalaisen kaupungin kokoinen lukijakunta muodostavat sisäpiirin johon on ilo kuulua :-)

3 thoughts on “Blogeissa kuohuu taas

  1. Naisten vastine t33n v1rg1n b4relyl3gal saiteille,
    yhtä puuduttavia.

  2. Pingback: Yritysblogiopas » Ennen yritysblogin perustamista osa 1. Tutustuminen blogosfääriin/sisäpiiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *