Blogeissa kuohuu taas

Kun viett aikaansa duunaillen pitk piv, vlill vhn nukkuen ja sen vhisen loppuajan uusilla leluillaan leikkien (niist lis myhemmin), saattaa huomata missanneensa jotain jnnittv. Neuleblogit ja jotkut ihmeen hamsterit (?) ovat aiheuttaneet kuohuntaa Blogilistalla.

Eli siis: Blogilistalle putkahtelevat neuleblogit alkoivat rsytt muita bloggaajia sen verran, ett he alkoivat vaihtaa blogiensa nimi neulontateemaisiksi. Vhn sama idea kuin jokunen vuosi sitten, kun bloggaajat protestoivat Hesaria vastaan ristimll omia blogejaan HS.fi-alkuisiksi. Noh, eip aikaakaan kun iso joukko bloggaajia oli uudelleenristinyt bloginsa neulontateeman mukaisiksi. Sitten vitsi alkoi laajeta ja yhden jos toisenkin blogin nimiss alkoi vilahdella hamstereita. Jo tuossa vaiheessa olin kutakuinkin pihalla, ja sitten kun blogien nimet alkoivat olla tissipitoisia, en en edes yrittnyt ymmrt.

Mutta ilmi meni nopeasti ohi, ja oli historiankirjoituksen aika:

Prr kertoo koko tarinan

MadeByMyselfin kertomaa neulebloggaajan nkkulmasta

Se, mik aluksi vaikutti sispiirien vliselt sodalta, pttyikin onnellisten thtien alla. Yhteist lysivt toisensa:

Benrope aikoo alkaa neulomaan

Itseni tapahtuneessa kiehtoo kaiken ennalta-arvaamattomuus ja spontaanius. Blogistan osoittaa kerta toisensa jlkeen eloisuutensa ja kykyns vastustaa kaavoihin kangistumista. Pian kymmenen tuhatta bloggaajaa ja suuren suomalaisen kaupungin kokoinen lukijakunta muodostavat sispiirin johon on ilo kuulua :-)

3 thoughts on “Blogeissa kuohuu taas

  1. Naisten vastine t33n v1rg1n b4relyl3gal saiteille,
    yht puuduttavia.

  2. Pingback: Yritysblogiopas » Ennen yritysblogin perustamista osa 1. Tutustuminen blogosfääriin/sisäpiiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *