Kuudestuhannes blogi

Tänään keskiviikkona tai viimeistään torstaina Blogilistalle lisätään kuudestuhannes blogi. Jos kukaan ei ehdi tässä välissä poistaa blogiaan listalta, onnekas blogi on id-numeroltaan 8032 (linkki toimii heti, kun blogi on lisätty). Vieläkö muistat, kun listalaisia oli 500? Silloin olitiin huolissaan siitä, onko bloggaus hetken hurmio.

16 thoughts on “Kuudestuhannes blogi

 1. Olisi hauska nähdä listaus 100:sta id-numeroltaan pienimmästä blogista? Eikös tuo olisi lista Suomen 100 ensimmäisestä (blogilistalta aikanaan löytyneestä) blogista(ko) ?

 2. Itse asiassa id-numerointi ei mennyt aikoinaan blogin iän mukaan, joten 100 ensimmäistä täytyy selvittää jollain muulla keinolla…

 3. 57 Channels (And Nothin’ On) by Bruce Springsteen.
  No onhan asiablogeissa toki kiinnostavaakin. Filosofispateettisia itseensäsotkeutuneita jaarittelijoita toki liikaa, ja neuleblogeja.

 4. Mä lähetin joskus palautetta siitä, että niitä, joille bloggaaminen on ollut vain hetken huumaa, voisi poistaa listalta. Esim. jos ei oo puoleen vuoteen kirjoittanut mitään, niin poistuisi automaattisesti. Blogilistalla on aika monta sellaistakin blogia, joissa on vain yksi merkintä.

 5. Makuasioita. En ole luopunut toivosta, että esimerkiksi tänne tulee vielä joskus toinenkin merkintä: http://mieli.vuodatus.net/. Kuka sitä paitsi jaksaisi kaiken aikaa vahtia, mitkä blogit ovat elossa ja mitkä tauolla?

 6. Linjanvetona on edelleen se, että toimintakuntoisia blogeja ei poisteta listalta. Koskaan ei tiedä, milloin bloggaaja jatkaa kirjoittamistaan.

 7. Hmm, pinseriä tovin lukeneena ja selanneena (tosin viime aikoina vähäisemmin) tiedustelisin onko mahdollista saada ihan käyttäjätasolla nämä enemmän tai vähemmän überhienot tilipitappi-pikkujutut joko eri kategoriaan tahi omaan, jolloinka voisi lukea joko vain “vanhaan” pinseri tyyliin pääjutut ja jos aikaa riittää sitten näitä pikkujuttuja lisäksi.

 8. Minusta on kyllä tosi hienoa, että suomalaiset jaksavat kirjoittaa näitä blogeja ja vieläpä kommentoida toisten. Bloggaamisesta on tullut oikea tiedotuskanava, joka tavoittaa useita tuhansia ihmisiä päivässä (kymmeniätuhansia?) varsinkin näiden suosituimpien blogien osalta. Vielä noin 10-15 vuotta sitten esimerkiksi peruskoulussa oman kokemukseni mukaan ei ollut mitenkään erityisen trendikästä kirjoittaa kuin korkeintaan omaan pöytälaatikkoon, mutta näemmä nykyään ihan kaikenikäiset ovat mukana, myös siis teinit, joille bloggaamisen aloittaminen on suoranainen onnenpotku; tarkoitan, että bloggaaminen kehittää kirjoitustaitoja, on hauskaa ja lisäksi siinä palataan vanhaan yhteisömeininkiin tavallaan. Joka tapauksessa, onnea vaan 6000:nnen blogin aloittajalle. Pitänee vilkaista se…

 9. anekdootti: pikkupostaukset ovat kyllä omassa kategoriassaan, mutta tällä hetkellä ei ole näkymää jossa niitä ei näkyisi. Yritä kestää :)

 10. Asiahan ei minulle kuulu, mutta mihin hävisi Pinserin etusivulta yksi pääjuttu, joka siinä aikaisemmin oli? Jutussa viitattiin demotivointikuviin.

 11. Kiitti onnitteluista! Hiirikäsi kävi näköjään oikeaan aikaan… Onnittelut kuuluvat kuitenkin Blogilistalle – hienoa työtä suomalaisen blogosfäärin hyväksi!

 12. Tuomo: Jutussa linkattu kuva käytti tekijänoikeuden alaista valokuvaa ja kuvan tekijä joutui poistamaan sen sivuiltaan. koska pinserissä ollut linkki hajosi samalla, poistin jutun. Kirjoitan demotivaattoreista joskus uudelleen.

 13. Pingback: Outoa Taigaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *