Kuudestuhannes blogi

Tnn keskiviikkona tai viimeistn torstaina Blogilistalle listn kuudestuhannes blogi. Jos kukaan ei ehdi tss vliss poistaa blogiaan listalta, onnekas blogi on id-numeroltaan 8032 (linkki toimii heti, kun blogi on listty). Vielk muistat, kun listalaisia oli 500? Silloin olitiin huolissaan siit, onko bloggaus hetken hurmio.

16 thoughts on “Kuudestuhannes blogi

 1. Olisi hauska nhd listaus 100:sta id-numeroltaan pienimmst blogista? Eiks tuo olisi lista Suomen 100 ensimmisest (blogilistalta aikanaan lytyneest) blogista(ko) ?

 2. Itse asiassa id-numerointi ei mennyt aikoinaan blogin in mukaan, joten 100 ensimmist tytyy selvitt jollain muulla keinolla…

 3. 57 Channels (And Nothin’ On) by Bruce Springsteen.
  No onhan asiablogeissa toki kiinnostavaakin. Filosofispateettisia itseenssotkeutuneita jaarittelijoita toki liikaa, ja neuleblogeja.

 4. M lhetin joskus palautetta siit, ett niit, joille bloggaaminen on ollut vain hetken huumaa, voisi poistaa listalta. Esim. jos ei oo puoleen vuoteen kirjoittanut mitn, niin poistuisi automaattisesti. Blogilistalla on aika monta sellaistakin blogia, joissa on vain yksi merkint.

 5. Makuasioita. En ole luopunut toivosta, ett esimerkiksi tnne tulee viel joskus toinenkin merkint: http://mieli.vuodatus.net/. Kuka sit paitsi jaksaisi kaiken aikaa vahtia, mitk blogit ovat elossa ja mitk tauolla?

 6. Linjanvetona on edelleen se, ett toimintakuntoisia blogeja ei poisteta listalta. Koskaan ei tied, milloin bloggaaja jatkaa kirjoittamistaan.

 7. Hmm, pinseri tovin lukeneena ja selanneena (tosin viime aikoina vhisemmin) tiedustelisin onko mahdollista saada ihan kyttjtasolla nm enemmn tai vhemmn berhienot tilipitappi-pikkujutut joko eri kategoriaan tahi omaan, jolloinka voisi lukea joko vain “vanhaan” pinseri tyyliin pjutut ja jos aikaa riitt sitten nit pikkujuttuja lisksi.

 8. Minusta on kyll tosi hienoa, ett suomalaiset jaksavat kirjoittaa nit blogeja ja vielp kommentoida toisten. Bloggaamisesta on tullut oikea tiedotuskanava, joka tavoittaa useita tuhansia ihmisi pivss (kymmenituhansia?) varsinkin niden suosituimpien blogien osalta. Viel noin 10-15 vuotta sitten esimerkiksi peruskoulussa oman kokemukseni mukaan ei ollut mitenkn erityisen trendikst kirjoittaa kuin korkeintaan omaan pytlaatikkoon, mutta nemm nykyn ihan kaikenikiset ovat mukana, mys siis teinit, joille bloggaamisen aloittaminen on suoranainen onnenpotku; tarkoitan, ett bloggaaminen kehitt kirjoitustaitoja, on hauskaa ja lisksi siin palataan vanhaan yhteismeininkiin tavallaan. Joka tapauksessa, onnea vaan 6000:nnen blogin aloittajalle. Pitnee vilkaista se…

 9. anekdootti: pikkupostaukset ovat kyll omassa kategoriassaan, mutta tll hetkell ei ole nkym jossa niit ei nkyisi. Yrit kest :)

 10. Asiahan ei minulle kuulu, mutta mihin hvisi Pinserin etusivulta yksi pjuttu, joka siin aikaisemmin oli? Jutussa viitattiin demotivointikuviin.

 11. Kiitti onnitteluista! Hiiriksi kvi nkjn oikeaan aikaan… Onnittelut kuuluvat kuitenkin Blogilistalle – hienoa tyt suomalaisen blogosfrin hyvksi!

 12. Tuomo: Jutussa linkattu kuva kytti tekijnoikeuden alaista valokuvaa ja kuvan tekij joutui poistamaan sen sivuiltaan. koska pinseriss ollut linkki hajosi samalla, poistin jutun. Kirjoitan demotivaattoreista joskus uudelleen.

 13. Pingback: Outoa Taigaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *