Meitä on nyt 500

Päivitin blogilistalle pienen tauon jälkeen taas joukon uutta luettavaa. Samalla tuli taas kerran rikottua yksi raja: listattuja blogeja on nyt yli viisisataa! Blogiyhteisö kasvaa vauhdilla ja aiheesta saa lukea eri medioista harva se päivä. Ja ihmekös tuo: joukossa on toinen toistaan mielenkiintoisempia sivustoja jotka tarjoavat aina tuoretta luettavaa. Propseja kaikille listalaisille! Tästä on hyvä jatkaa tuhannen blogin listaa kohti :-)

5 thoughts on “Meitä on nyt 500

 1. Ihan hienoa juu, mutta muuten kehitys on polkenut paikallaan viimeiset pari kuukautta ja lopettelun merkkejä näkyy useissa blogeissa.

  Onko bloggaus ja blogien lukeminen sittenkin vain hetken hurmio?

  Bloggaminen taitaa olla kaiken kaikkiaan nuoremman sukupolven harraste. Jotenkin toivoisi lisää iäkkäämpää porukkaa mukaan, koska heillä olisi luultavasti paljon sanottavaa muustakin kuin tietokoneista ja arkipäivän sattumuksista.

  Uusien blogien ilmaantuminen on tietenkin tervetullutta ja toivottavasti vanhat konkaritkin aktivoituvat joskus takaisin kirjoittamisen pariin.

 2. Vieläköhän sopii elätellä toiveita Suodattimen paluusta?

  Tämänhetkisistä blogeista..

  Ei minua haittaisi kuulla ihmisten arkipäiväisiä sattumuksia, jos ihmisille yleensäkään sattuisi mitään. Suurin osa istuu koko päivän kotona seuraamassa bloginsa sijoitusta listalla. :)

  Toisaalta menestys listalla saattaa vaikuttaa negatiivisestikin. Esimerkiksi Kysyn Vaan oli aluksi suorastaan nerokas, mutta sanan säilä on jotenkin päässyt hieman tylsymään. Piikikäs ja ennen kaikkea ajankohtainen mediakritiikki on jäänyt vähemmälle miehen (?) keskittyessä omiin juttuihinsa.

  On tietysti vaikeaa olla olematta (liian) tyytyväinen itseensä, jos saa niin paljon ylistävää palautetta muissa blogeissa :)

 3. Niin, on aika hieno huomata kuinka kirjavia blogit ovat. Toiset kertovat päivittäisestä elämästään, toiset purkavat äkäilyjään ihmisiä tai instansseja kohtaan ja jotkut vaan copypasteavat uutisia ja kommentoivat niitä. Mutta mitä enemmän meitä bloggaajia on, sitä enemmän on valittavaa. Milloin liika on liikaa? jotenkin ainakin kuolleita blogeja pitäisi siivota listoilta vaikeuttamasta aktiivisten selaamista.

 4. Yksi asia on jännää; tietyt asiat nousevat *jok’ikisessä* blogissa esille, poikkeuksia on harvassa. Sitä voisi kait sanoa blogimaailman skuupiksi.

  Itse lueskelen huonosti blogeja, joskus kyllä. Vaihdoin oman pikkublogini nimen päiväkirjaksi juuri siitä syystä, etten pidä blogi-nimityksen tuomista “velvotteista” linkittää ja linkittää ja linkittää. Mieluummin olen hieman massasta poikkeava. :-)

  Mikseivät nämä muutkin bloggaajat jotka kertovat lähinnä vain omasta elämästään, voisi vaihtaa nimitystä päiväkirjaan – koska sitähän ne ovat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *