Meitä on nyt 500

Päivitin blogilistalle pienen tauon jälkeen taas joukon uutta luettavaa. Samalla tuli taas kerran rikottua yksi raja: listattuja blogeja on nyt yli viisisataa! Blogiyhteisö kasvaa vauhdilla ja aiheesta saa lukea eri medioista harva se päivä. Ja ihmekös tuo: joukossa on toinen toistaan mielenkiintoisempia sivustoja jotka tarjoavat aina tuoretta luettavaa. Propseja kaikille listalaisille! Tästä on hyvä jatkaa tuhannen blogin listaa kohti :-)

5 thoughts on “Meitä on nyt 500

 1. Ihan hienoa juu, mutta muuten kehitys on polkenut paikallaan viimeiset pari kuukautta ja lopettelun merkkej nkyy useissa blogeissa.

  Onko bloggaus ja blogien lukeminen sittenkin vain hetken hurmio?

  Bloggaminen taitaa olla kaiken kaikkiaan nuoremman sukupolven harraste. Jotenkin toivoisi lis ikkmp porukkaa mukaan, koska heill olisi luultavasti paljon sanottavaa muustakin kuin tietokoneista ja arkipivn sattumuksista.

  Uusien blogien ilmaantuminen on tietenkin tervetullutta ja toivottavasti vanhat konkaritkin aktivoituvat joskus takaisin kirjoittamisen pariin.

 2. Vielkhn sopii eltell toiveita Suodattimen paluusta?

  Tmnhetkisist blogeista..

  Ei minua haittaisi kuulla ihmisten arkipivisi sattumuksia, jos ihmisille yleenskn sattuisi mitn. Suurin osa istuu koko pivn kotona seuraamassa bloginsa sijoitusta listalla. :)

  Toisaalta menestys listalla saattaa vaikuttaa negatiivisestikin. Esimerkiksi Kysyn Vaan oli aluksi suorastaan nerokas, mutta sanan sil on jotenkin pssyt hieman tylsymn. Piikiks ja ennen kaikkea ajankohtainen mediakritiikki on jnyt vhemmlle miehen (?) keskittyess omiin juttuihinsa.

  On tietysti vaikeaa olla olematta (liian) tyytyvinen itseens, jos saa niin paljon ylistv palautetta muissa blogeissa :)

 3. Niin, on aika hieno huomata kuinka kirjavia blogit ovat. Toiset kertovat pivittisest elmstn, toiset purkavat kilyjn ihmisi tai instansseja kohtaan ja jotkut vaan copypasteavat uutisia ja kommentoivat niit. Mutta mit enemmn meit bloggaajia on, sit enemmn on valittavaa. Milloin liika on liikaa? jotenkin ainakin kuolleita blogeja pitisi siivota listoilta vaikeuttamasta aktiivisten selaamista.

 4. Yksi asia on jnn; tietyt asiat nousevat *jok’ikisess* blogissa esille, poikkeuksia on harvassa. Sit voisi kait sanoa blogimaailman skuupiksi.

  Itse lueskelen huonosti blogeja, joskus kyll. Vaihdoin oman pikkublogini nimen pivkirjaksi juuri siit syyst, etten pid blogi-nimityksen tuomista “velvotteista” linkitt ja linkitt ja linkitt. Mieluummin olen hieman massasta poikkeava. :-)

  Mikseivt nm muutkin bloggaajat jotka kertovat lhinn vain omasta elmstn, voisi vaihtaa nimityst pivkirjaan – koska sithn ne ovat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *