Käännä Seiska Väärinpäin

Kirjoittaja Sami, 26.5.2006

Votelordi.orgin Käännä Seiska väärinpäin -kampanja alkaa tuottaa tulosta:

Kuvia käännetyistä Seiskoista Flickrissä.

  Jutussa “Käännä Seiska Väärinpäin” on 7 kommenttia:

  • Samuli says:

   Aluksi tarkoitus oli kääntää takakansi päällimmäiseksi, kuten votelordi.org:ssa mainitsevatkin. Moni tulkitsi varmaankin kehoituksen “käännä seiska väärinpäin” kuitenkin juuri noin, eli ylösalaisin. Suomen kieli on vaikeaa: miten lyhyesti ilmaista, millä tavalla “väärinpäin”.

   Tuo ylösalaisin kääntäminen jättää piiloon halutut kuvat näkyville ja nostaa seiskan kannen huomioarvoa telineessä. Toisaalta, tällä tavoin itse tempaus huomataan paremmin.

  • Sami says:

   Samuli: Seiska-lehdessä myös takakansi on etusivu (siellä on jokin tv-lehti), eli ylösalaisin kääntäminen tuottaa paremman tuloksen.

  • Lauri says:

   Tampereen Keskustorin Juvenes-kioskilla on ilmeisesti henkilökunta tajunnut oman parhaansa. Seiska löytyy hyllystä mutta lordin naaman päälle oli sijoitettu toinen julkaisu :).

  • Sami says:

   Lauri, olikos siellä lehdet siten että vain henkilökunta pääsee kääntelemään niitä? :-D

  • Samuli says:

   Sami: Juuri tuo “paremman tuloksen” määritelmä minua askarruttikin: haluttiinko Putaansuun kuvat piiloon, häiritä Seiskan irtonumeromyyntiä vai vain herättää huomiota. Näistä lähinnä lienee tuo jälkimmäinen, siis.

  • Sami says:

   Samuli: Kaikki jotka ovat ostamassa Seiskaa ostaisivat sen kuitenkin, eikä ole tyylikästä tehdä lehdelle vahinkoa. Putaansuun naamankin ovat varmasti kaikki jo nähneet.

   Tämän paras viesti on nimenomaan näkyvä protesti.

  • Antero says:

   IrcQuotes -poiminta kertoo kuinka tämän kamppiksen voi todella ymmärtää väärin:

   käännä_seiska (543) [99541]
   Koska Seiska julkaisi mr. Lordin kuvan ilman maskia, tehtiin kampanja “Käännä Seiska”, ja tällä tarkoitettiin lehden ylös-alaisin kääntämistä…

   ämmärsinkö väärin vai pitikö ne varastaa
   koska mulla on 500 seiskaa nyt kotona
   r-kioskin myyjät juos vaan peräs

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.