7 thoughts on “Käännä Seiska Väärinpäin

 1. Aluksi tarkoitus oli kääntää takakansi päällimmäiseksi, kuten votelordi.org:ssa mainitsevatkin. Moni tulkitsi varmaankin kehoituksen “käännä seiska väärinpäin” kuitenkin juuri noin, eli ylösalaisin. Suomen kieli on vaikeaa: miten lyhyesti ilmaista, millä tavalla “väärinpäin”.

  Tuo ylösalaisin kääntäminen jättää piiloon halutut kuvat näkyville ja nostaa seiskan kannen huomioarvoa telineessä. Toisaalta, tällä tavoin itse tempaus huomataan paremmin.

 2. Samuli: Seiska-lehdessä myös takakansi on etusivu (siellä on jokin tv-lehti), eli ylösalaisin kääntäminen tuottaa paremman tuloksen.

 3. Tampereen Keskustorin Juvenes-kioskilla on ilmeisesti henkilökunta tajunnut oman parhaansa. Seiska löytyy hyllystä mutta lordin naaman päälle oli sijoitettu toinen julkaisu :).

 4. Lauri, olikos siellä lehdet siten että vain henkilökunta pääsee kääntelemään niitä? :-D

 5. Sami: Juuri tuo “paremman tuloksen” määritelmä minua askarruttikin: haluttiinko Putaansuun kuvat piiloon, häiritä Seiskan irtonumeromyyntiä vai vain herättää huomiota. Näistä lähinnä lienee tuo jälkimmäinen, siis.

 6. Samuli: Kaikki jotka ovat ostamassa Seiskaa ostaisivat sen kuitenkin, eikä ole tyylikästä tehdä lehdelle vahinkoa. Putaansuun naamankin ovat varmasti kaikki jo nähneet.

  Tämän paras viesti on nimenomaan näkyvä protesti.

 7. IrcQuotes -poiminta kertoo kuinka tämän kamppiksen voi todella ymmärtää väärin:

  käännä_seiska (543) [99541]
  Koska Seiska julkaisi mr. Lordin kuvan ilman maskia, tehtiin kampanja “Käännä Seiska”, ja tällä tarkoitettiin lehden ylös-alaisin kääntämistä…

  ämmärsinkö väärin vai pitikö ne varastaa
  koska mulla on 500 seiskaa nyt kotona
  r-kioskin myyjät juos vaan peräs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *