4 thoughts on “7 päivää boikottiin -addressi

  1. Ei TARTTE taas auttaa… tässä se nähdään suomen suuri paprzzi kulttuuri voi MORJENS. Niin yritetään apinoida jenkki kulttuuria ja metsään meni ja syvälle. Niinhän se nähtiin euroviisuissakin että niin kauan kun matkimalla eteenpäin pötkittiin ei muuta tullu kun sanomista… nyt kun todellista omaa osaamista viedään maailmalle ja suomi saa positiivista julkisuuttaa niin eikös tämä rakas roskalehtien kuningas floppaa… hei hei seiska suomen kansa kun päättää ei tuo lehti kauan markkinoilla heilu että eikun läksiäis bileitä järjestämään… tuskin saatte lordia esiintymään… Lordille terveiset että olette kyllä suosionne ansainneet teistä löytyy sitä todellista yrittelijäisyyttä ja nöyryyttä… antakaa palaa…. Täältä löytyy 100% tuki… kun tietää mitä on todellinen rakkaus musiikkiin…. ja helpolla ei pääse… toiset ne tienaa lehti jutuilla ja toilailluilla… toiset musiikilla kerrankin voi olla rinta rottingilla et on suomalainen….

  2. Eikö enään mikään ole pyhää7 lehdelle jos Lordi ei halua että hänen kuvaansa ei paljatettaisiin, niin pitihän se arvata että te sen teette. Teille sopii vain nuo salarakkaat ja Nykäsen Matti, ei Lordi kuulu tähän katekoriaan, pysykää vain noissa aiheissa mutta jättäkää kunnon kansalaiset rauhaan.
    T. Mummo mallia -48

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *