4 thoughts on “7 piv boikottiin -addressi

  1. Ei TARTTE taas auttaa… tss se nhdn suomen suuri paprzzi kulttuuri voi MORJENS. Niin yritetn apinoida jenkki kulttuuria ja metsn meni ja syvlle. Niinhn se nhtiin euroviisuissakin ett niin kauan kun matkimalla eteenpin ptkittiin ei muuta tullu kun sanomista… nyt kun todellista omaa osaamista viedn maailmalle ja suomi saa positiivista julkisuuttaa niin eiks tm rakas roskalehtien kuningas floppaa… hei hei seiska suomen kansa kun ptt ei tuo lehti kauan markkinoilla heilu ett eikun lksiis bileit jrjestmn… tuskin saatte lordia esiintymn… Lordille terveiset ett olette kyll suosionne ansainneet teist lytyy sit todellista yrittelijisyytt ja nyryytt… antakaa palaa…. Tlt lytyy 100% tuki… kun tiet mit on todellinen rakkaus musiikkiin…. ja helpolla ei pse… toiset ne tienaa lehti jutuilla ja toilailluilla… toiset musiikilla kerrankin voi olla rinta rottingilla et on suomalainen….

  2. Eik enn mikn ole pyh7 lehdelle jos Lordi ei halua ett hnen kuvaansa ei paljatettaisiin, niin pitihn se arvata ett te sen teette. Teille sopii vain nuo salarakkaat ja Nyksen Matti, ei Lordi kuulu thn katekoriaan, pysyk vain noissa aiheissa mutta jttk kunnon kansalaiset rauhaan.
    T. Mummo mallia -48

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *