Perjantain Lordi-uutisia

Lordi-kohu jatkuu:

Katso-lehti uhoaa paljastavansa “Lordit” ja julkaisee kannessaan (oletettavasti) Kitan kuvan. Lehden sisällä on julkaistu kuulemma Mr. Lordia lukuunottamatta (oletettavasti) muiden bändin jäsenten kuvat. Keskustelualueet ovat nurin.

Votelordi.org päivittää Käännä Seiska väärinpäin -kampanjansa Käännä Allerit väärinpäin -kampanjaksi (myös Katso on Aller-kustantamon lehti).

Travellink-matkatoimisto vetää mainoksensa pois Seiskan sivuilta.

Seiska-lehden toimituksen edessä järjestetään mielenosoitus tänään iltapäivällä. Radio Helsinki sijaitsee samassa rakennuksessa, joten päätoimittaja raportoinee blogissaan livenä.

Helsingin Sanomien päätoimittaja Reetta Meriläinen kommentoi blogissaan kasvokuvien käyttöä.

Pääministeri Vanhanen opettaa hevimerkkiä eteenpäin.

Seiskaa boikotoivan adressin on allekirjoittanut toistasataa tuhatta ihmistä – adressipalvelun ylläpitäjä varmistaa luvun.

Vilkasta keskustelua käydään myös Suomi24:ssä ja Muropaketissa.

Lordi pyytää sivuillaan kaikkia käyttäytymään kunnolla illan kansanjuhlassa ja unohtamaan aggressiiviset ja negatiiviset mielenilmaisut mediaa tai yhtyettä loukanneita tahoja kohtaan.

3 thoughts on “Perjantain Lordi-uutisia

  1. Hei loordi. olen varmaan yksi ja ainut nelivuotias ihailiasi, joka on jymahtänyt sinuun. Olet mun prinssi, Janeten prinssi on se kaljupää ja Janiikan prinssi on se jolta tulee hampaat sieltä suusta. Haluaisin tavata teidät tai ainakin kuulla teistä jotain. Olen ihan oikeesti nähnyt teistä loordi unta ja olen ollut teidän kanssa euroviisuissa laulamassa teidän kanssa. Mulla on kaikki kuvat jotka on teistä ollut lehdissä.
    Hyvää jatkoa teille toivoo Julia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *