Perjantain Lordi-uutisia

Kirjoittaja Sami, 26.5.2006

Lordi-kohu jatkuu:

Katso-lehti uhoaa paljastavansa “Lordit” ja julkaisee kannessaan (oletettavasti) Kitan kuvan. Lehden sisällä on julkaistu kuulemma Mr. Lordia lukuunottamatta (oletettavasti) muiden bändin jäsenten kuvat. Keskustelualueet ovat nurin.

Votelordi.org päivittää Käännä Seiska väärinpäin -kampanjansa Käännä Allerit väärinpäin -kampanjaksi (myös Katso on Aller-kustantamon lehti).

Travellink-matkatoimisto vetää mainoksensa pois Seiskan sivuilta.

Seiska-lehden toimituksen edessä järjestetään mielenosoitus tänään iltapäivällä. Radio Helsinki sijaitsee samassa rakennuksessa, joten päätoimittaja raportoinee blogissaan livenä.

Helsingin Sanomien päätoimittaja Reetta Meriläinen kommentoi blogissaan kasvokuvien käyttöä.

Pääministeri Vanhanen opettaa hevimerkkiä eteenpäin.

Seiskaa boikotoivan adressin on allekirjoittanut toistasataa tuhatta ihmistä – adressipalvelun ylläpitäjä varmistaa luvun.

Vilkasta keskustelua käydään myös Suomi24:ssä ja Muropaketissa.

Lordi pyytää sivuillaan kaikkia käyttäytymään kunnolla illan kansanjuhlassa ja unohtamaan aggressiiviset ja negatiiviset mielenilmaisut mediaa tai yhtyettä loukanneita tahoja kohtaan.

  Jutussa “Perjantain Lordi-uutisia” on 3 kommenttia:

  • Late says:

   Is this lordi?- sivustolle voi lisäillä omia kuvia Lordista:
   http://finnmetal.com/is_this_lordi/index.php

  • Mainostajat_pakenevat says:

   Olvi peruutti kesän mainoskampanjan.
   http://www.taloussanomat.fi/etusivu/5796805.asp

  • julia leiponen says:

   Hei loordi. olen varmaan yksi ja ainut nelivuotias ihailiasi, joka on jymahtänyt sinuun. Olet mun prinssi, Janeten prinssi on se kaljupää ja Janiikan prinssi on se jolta tulee hampaat sieltä suusta. Haluaisin tavata teidät tai ainakin kuulla teistä jotain. Olen ihan oikeesti nähnyt teistä loordi unta ja olen ollut teidän kanssa euroviisuissa laulamassa teidän kanssa. Mulla on kaikki kuvat jotka on teistä ollut lehdissä.
   Hyvää jatkoa teille toivoo Julia

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.